2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bize de hediye gelmişti yeni yeni dikkatini çekiyor . 2 aylığız . Halıdaki oyuncakları inceliyor 3 . Ayında daha iyi olabilir
Ben beşiğine beşik dönencesi aldım ama daha çok az ilgisini çekiyor. Şu an 1,5 aylığız bizde.

coledan kullananlar kaç damla veriyorsunuz ben sağlık ocagininki paraben iceriyormis dediklerinden beri vermiyorum saglikocagininkini.yeni aldırdım coledan kaç damla veriliyor

Ben beşiğine beşik dönencesi aldım ama daha çok az ilgisini çekiyor. Şu an 1,5 aylığız bizde.
Onu biryere okumuştum canım zararlı diye bir araştır istersen yanlış bişey söylemeyim otistiğe sebep oluyormuş devamlı gözüyle materyal takip ettiği için

Onu biryere okumuştum canım zararlı diye bir araştır istersen yanlış bişey söylemeyim otistiğe sebep oluyormuş devamlı gözüyle materyal takip ettiği için

Gazı hiç bitmiyor ki ya bunun delircem
Allahım kolaylık versin kuzum gaz çok zor ben çok zorlanmıştım ama geçti. Yiyip içtiğine dikkat ediyorsundur, gazi yediklerin çok etkiliyor. Ben o dönemde sadece et türü, patates mantı makarna yemiştim. Sıcak koydum hep, masaj yaptım, bi de emzirince 15-20 dk hiç yere koymadan gazını çıkarmıştım. Allahım yardımcın olsun çok zor sabır versin

Benım kuzenımın cocugundada kasık fıtıgı vardı ve cok ağlıyodu . Ameliyat oldu ağlaması bayaa azalmıstı . Doktor dediyse vardır tabi bi bildiği ama .
Bilmyorum cnm ben de İnan şaştım kaldım neyi var diye hasteneden sonra olması ilginç acaba diyorum damar yolu çok açtılar yerleri mi ağrıyor yada fıtığı mı ağrıyor yada huy mu edindi böyle ağlamayı bir bile bilsem üzülüyorum öyle ağlayınca elimden birşey gelmiyor çünkü şükür yine bu günlere evimize geldik eskisinden daha iyiyiz ama işte bu ağlama krizleri de bi geçse rahat etse yavrum

İnş cnm inş geçer kurtuluruz bizde kusma olayı bizde de bir ara artmıştı dr reflü demişti her emzirme sonrası bir saat dik tutmaya çalış demişti ama benim bebeğim durmuyor sırtını sıvazladığımda ama gazı çıkınca kusmadığını fark etmiştim sen de bir dene cnm istersen her emzirme sonrası sırtını iyice sıvazla ve dik tutmaya çalış bakalım işe yarayacak mı

aynen gazını çıkaramayınca çok kusuyor ama baya geç çıkartıyor. kusması resmen süt bilemedim üşüttümü reflü mü benden mi kaynaklı.

aynen gazını çıkaramayınca çok kusuyor ama baya geç çıkartıyor. kusması resmen süt bilemedim üşüttümü reflü mü benden mi kaynaklı.
Bence ya reflüdür ki reflü biliyorsun bütün bebeklerde oluyor ilk aylar yada fazla yediğini çıkarıyordur gazı çıkınca duruyorsa bunlardan biridir bizim öyle mesela bunların mideleri çok hassas anam bizim gibi değil ki

Enfeksiyondan mı bilmiyorum ama son zamNlarda epey uyku yaptı. Belkide dediğin gibi enfeksiyondan . Cok canımı sıkıyo 2 aylığız daha ama geçen ayda geçirdik bu ayda . Her ay antibiyotik
Aynı benimkide 2 aylık.. fazlaca uyku yaptı halsizlikten sanırım.Neden böyle sık tekrarlarmış idrar yolu enf doktorunuz bişey dedimi? Bu arada kız mı sizinkide?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…