- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.961
Evet hortum uzun 40 cm var sanırım. Bantla tutturmadım bebeğin ağzına meme ucuyla verdim tuttu.Iyiymis hem biberon devrilse de hemen dökülmez o şekilde biberonu yanina mi koyuyorsun? bir de hortumu memene bantla tutturuyorsun değil mi?
Ben beşiğine beşik dönencesi aldım ama daha çok az ilgisini çekiyor. Şu an 1,5 aylığız bizde.Bize de hediye gelmişti yeni yeni dikkatini çekiyor . 2 aylığız . Halıdaki oyuncakları inceliyor 3 . Ayında daha iyi olabilir
Canım gazdan olabilir mi ki? Bizimki öyle kıvranınca gazi çıkmadan duzelmiyo, altı da kirlenince öyle yapiyoYa kızlar kızım en fazla 2 dk emiyor oda zorla kıvranıp duruyor poposuna vura vura piş pişleyerek ben anlamadım gitti emmiyor varmı böyle olan
bebek gerçekten pipet gibi çekebiliyormu onu güzel yöntem deneyecegimEvet hortum uzun 40 cm var sanırım. Bantla tutturmadım bebeğin ağzına meme ucuyla verdim tuttu.
Gazı hiç bitmiyor ki ya bunun delircemCanım gazdan olabilir mi ki? Bizimki öyle kıvranınca gazi çıkmadan duzelmiyo, altı da kirlenince öyle yapiyo
İş yaparken içine yatırıyordum bi 15 dk duruyor işte bir ay falan ancak kullanıyor çabuk sıkılıyorlar canım uzanıp elliyor yuvarlanmaya çalışıyor eğitici bence rengarenk algısını açıyorCanım faydasını gördün mü bende almayı düşünüyorum
Onu biryere okumuştum canım zararlı diye bir araştır istersen yanlış bişey söylemeyim otistiğe sebep oluyormuş devamlı gözüyle materyal takip ettiği içinBen beşiğine beşik dönencesi aldım ama daha çok az ilgisini çekiyor. Şu an 1,5 aylığız bizde.
Onu biryere okumuştum canım zararlı diye bir araştır istersen yanlış bişey söylemeyim otistiğe sebep oluyormuş devamlı gözüyle materyal takip ettiği içinBen beşiğine beşik dönencesi aldım ama daha çok az ilgisini çekiyor. Şu an 1,5 aylığız bizde.
Pazartesi gidicem canım. En erken randevu o zamana bulmuştumdoktora gittim mi peki ne dedi
Evet aynen öyle çekiyorbebek gerçekten pipet gibi çekebiliyormu onu güzel yöntem deneyecegim
Allahım kolaylık versin kuzum gaz çok zorGazı hiç bitmiyor ki ya bunun delircem
Valla öyle:) bende düşünmüştüm onuBir zamanlar Çukurova yı izleyen varmı ne güzel bebek kendi başına beşikte büyüyor başında kimse olmuyor :)))))
Bilmyorum cnm ben de İnan şaştım kaldım neyi var diye hasteneden sonra olması ilginç acaba diyorum damar yolu çok açtılar yerleri mi ağrıyor yada fıtığı mı ağrıyor yada huy mu edindi böyle ağlamayı bir bile bilsem üzülüyorum öyle ağlayınca elimden birşey gelmiyor çünkü şükür yine bu günlere evimize geldik eskisinden daha iyiyiz ama işte bu ağlama krizleri de bi geçse rahat etse yavrumBenım kuzenımın cocugundada kasık fıtıgı vardı ve cok ağlıyodu . Ameliyat oldu ağlaması bayaa azalmıstı . Doktor dediyse vardır tabi bi bildiği ama .
İnş cnm inş geçer kurtuluruz bizde kusma olayı bizde de bir ara artmıştı dr reflü demişti her emzirme sonrası bir saat dik tutmaya çalış demişti ama benim bebeğim durmuyor sırtını sıvazladığımda ama gazı çıkınca kusmadığını fark etmiştim sen de bir dene cnm istersen her emzirme sonrası sırtını iyice sıvazla ve dik tutmaya çalış bakalım işe yarayacak mıBelki bir sıkıntısı ağrısı felan vardır ondan böyledir bilemiyoruz ki canım yarın inşaAllah iyi bakar doktor bebeğine inşaAllah düzelir bebeğün canım ya. bizim de kusmalar arttı bilemedim napsam :/
aynen gazını çıkaramayınca çok kusuyor ama baya geç çıkartıyor. kusması resmen süt bilemedim üşüttümü reflü mü benden mi kaynaklı.İnş cnm inş geçer kurtuluruz bizde kusma olayı bizde de bir ara artmıştı dr reflü demişti her emzirme sonrası bir saat dik tutmaya çalış demişti ama benim bebeğim durmuyor sırtını sıvazladığımda ama gazı çıkınca kusmadığını fark etmiştim sen de bir dene cnm istersen her emzirme sonrası sırtını iyice sıvazla ve dik tutmaya çalış bakalım işe yarayacak mı
Pedagogların önerisi diye aldım bende Allah allahOnu biryere okumuştum canım zararlı diye bir araştır istersen yanlış bişey söylemeyim otistiğe sebep oluyormuş devamlı gözüyle materyal takip ettiği için
Bence ya reflüdür ki reflü biliyorsun bütün bebeklerde oluyor ilk aylar yada fazla yediğini çıkarıyordur gazı çıkınca duruyorsa bunlardan biridir bizim öyle mesela bunların mideleri çok hassas anam bizim gibi değil kiaynen gazını çıkaramayınca çok kusuyor ama baya geç çıkartıyor. kusması resmen süt bilemedim üşüttümü reflü mü benden mi kaynaklı.
Aynı benimkide 2 aylık.. fazlaca uyku yaptı halsizlikten sanırım.Neden böyle sık tekrarlarmış idrar yolu enf doktorunuz bişey dedimi? Bu arada kız mı sizinkide?Enfeksiyondan mı bilmiyorum ama son zamNlarda epey uyku yaptı. Belkide dediğin gibi enfeksiyondan . Cok canımı sıkıyo 2 aylığız daha ama geçen ayda geçirdik bu ayda . Her ay antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?