- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.941
Çok gAzlı bu nasıl bir kız yaGazdan kıvranıyordur benimki genellikle ondan yapıyor gaz çıkmadan rahat ememiyor
Ben 4. Ayda çıkarıcam halımı ozamana kadar pek ilgilerini çekmiyor canımBen hamileyken almıştım şimdi uyku aralarını açmak için oyalanır belki diye açtım ama hiç dikkatini çekmiyor yani çok kısa süreli sanırım uzanmayı falan öğrendiğinde daha dikkat çekici olacak
Bende 3.ay diye düşünmüştüm ama erken mi oluyor 4 te mi almak lazim acaba.Ben 4. Ayda çıkarıcam halımı ozamana kadar pek ilgilerini çekmiyor canım
Kızlar brnimki cingöz olmaya başladı. Uykusu varsa memeyi reddediyor resmen ama biberon verince alıyor. Biz de eds sistemi yaptık. Yani besleme hortumunu memeyr monte edip o şekilde emerken mama almış oluyor biberonla değil. Denedik gayet güzel çalışıyor ama mamayı tamamen bırakabilecek miyiz bakalım.
:) yapmıyım ozaman evet ya keşke alsa ne rahat edecem ama yok bebeğime kalsa memeyi bile bırakacak o derece yanihaha yok kız yapma =) benim bebeğime yapsam kusar =) öğünüyor zaten pek emmiyor emziği. evet senin için kolaylaştırıcı kurtarıcı olur emzik ama zorlama bazıları almıyor emziği.
Aynen cnm yarın inş gidersek yazarımtamam canım başka doktordan da bir fikir alırsın. Yarın yazarsın canım
Maşallah sana bende senin gibi düşünüp hep 4-5 çocuk isterdim ama hem çalışıp hem çocukları nasıl büyüttün kim baktı sen yokken
Enfeksiyon uyku da yapıyomu acaba? Sizinkinde oldumu öyle uykusunda bi fark?
Süt alerjisi mi var canim bebeğinde?ben golden goat kullanıyorum çok da memnunum
yok ama bronşitten dolayı hastanede yatarken pek kilo alamamıştı ilk ay.sonra mamaya başlayınca bunu tavsiye ettiler anne sütüne en yakın mama buymuş.keci sutunden yapıldığı icin.guzelde toparladı.Süt alerjisi mi var canim bebeğinde?
Yok cnm gidemedik nasipse yarın götürecem özel hastaneye bi dr var eşimin kuzeni çok memnun kalmış bizde bi gidelim dedik bakalım bu ağlama huy mu edindi yoksa ağrısı var ondan mı ağlıyor anlıyacaz çünkü böyle değildi evet çok uslu bir bebek olmadı hiç ağlardı geceleri ama böyle saatlerce değil kucakta bile ağlıyor ayağı kalkıyorum yine sakinleşmiyor Boğaz’ı kuruyana kadar ağlıyor ya testiste fıtığı var o ağrı yapmaz demişti dr ama anlayamıyorum neden böyle olduğunu
Belki bir sıkıntısı ağrısı felan vardır ondan böyledir bilemiyoruz ki canım yarın inşaAllah iyi bakar doktor bebeğine inşaAllah düzelir bebeğün canım ya. bizim de kusmalar arttı bilemedim napsam :/:) yapmıyım ozaman evet ya keşke alsa ne rahat edecem ama yok bebeğime kalsa memeyi bile bırakacak o derece yani
Uyduruk bir biberon alıp ucunu kestik canım. Direk koyabilirsin ama kaymasın diye içinden geöirmek daha mantıklı. Hortumu medikalden aldık 2 liraydı, bari bu şekilde emsin dedik fena da olmadı.Nereden aldin canim malzemesini eczaneden mi? Benim ki de uyumuyor bu aralar yine memeyi reddediyor. Bende denesem mi acaba? Eds yi nasil yaptınız ben cok videosunu izledim, kimisinde biberonun ucunu kesip icine hortum koyuyorlardi kimisinde biberonun kapağını cikarip hortumun ucunu direkt içine koyuyorlardı.
Bende 3.ay diye düşünmüştüm ama erken mi oluyor 4 te mi almak lazim acaba.
doktora gittim mi peki ne dediBenimkide aynı canım 38. Güne kadar lekelenmeydi. Ondan sonra adet kanaması gibi geliyor 43 günlüğüz biz de. Günlük 3-4 ped gidiyo dolu dolu
Bende otun halısı düşünüyorum belki dikkatini çeker ileride oyalanır diyeBende 3.ay diye düşünmüştüm ama erken mi oluyor 4 te mi almak lazim acaba.
Uyduruk bir biberon alıp ucunu kestik canım. Direk koyabilirsin ama kaymasın diye içinden geöirmek daha mantıklı. Hortumu medikalden aldık 2 liraydı, bari bu şekilde emsin dedik fena da olmadı.
Canım faydasını gördün mü bende almayı düşünüyorumOğluma ebebek ten almıştık onu kullanıcam yepyeni tertemiz kaldırmıştım canım
10 gün bekliceksin yani öylemi canım sonuçta ilaç fitil kulak çubuğu hep aynı alışır diyorlar ama bizim şurup düzenleyiciymiş bekle bakalım yapacakmı doktorlar yapar diyor ama
Bakayım canim ben de.yok ama bronşitten dolayı hastanede yatarken pek kilo alamamıştı ilk ay.sonra mamaya başlayınca bunu tavsiye ettiler anne sütüne en yakın mama buymuş.keci sutunden yapıldığı icin.guzelde toparladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?