2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben 4. Ayda çıkarıcam halımı ozamana kadar pek ilgilerini çekmiyor canım

Nereden aldin canim malzemesini eczaneden mi? Benim ki de uyumuyor bu aralar yine memeyi reddediyor. Bende denesem mi acaba? Eds yi nasil yaptınız ben cok videosunu izledim, kimisinde biberonun ucunu kesip icine hortum koyuyorlardi kimisinde biberonun kapağını cikarip hortumun ucunu direkt içine koyuyorlardı.

Son düzenleme:
haha yok kız yapma =) benim bebeğime yapsam kusar =) öğünüyor zaten pek emmiyor emziği. evet senin için kolaylaştırıcı kurtarıcı olur emzik ama zorlama bazıları almıyor emziği.
:) yapmıyım ozaman evet ya keşke alsa ne rahat edecem ama yok bebeğime kalsa memeyi bile bırakacak o derece yani

Maşallah sana bende senin gibi düşünüp hep 4-5 çocuk isterdim ama hem çalışıp hem çocukları nasıl büyüttün kim baktı sen yokken

Kayınvalidem baktı zaten artik çalışan annelerin çocuklarına ya babanne ya anneanne bakıyor. Olmazsa bakıcı.büyük oglum 2 yildir önce kreş şimdi anaokuluna gidiyor tam gün olacak şekilde. Ben doğum izinleri hariç hep çalıştım bu yıl da ortanca oğlum başlayacak kreşe sadece bebek kalacak evde. İşim çalışma saatleri olarak normal ancak akademik anlamda ağır yani tez, çalışma, bol bol okumayı gerektiriyor. Ben vaktimi iyi kullanmaya çalışıyorum elimden geldigince, akşam cocuklarim uyuyunca muhakkak 3-5 sayfa bir şey okuyorum veya bazen emzirirken okuyorum. Kayınvalidem ve ben bakıyoruz şu an 3 çocuğa, üçü de kucuk,bazen fırsat yaratıp çocuklarıma kek,poğaça vs yapıyorum. Üçünü de arabaya atıp gezmeye de gidiyoruz. Sanmayincok uslu çocuklarım, minik bir kalem için dahi kavga edebiliyorlar bir saat,benim de bazen devreler yanıyor tabii. İnsanoğlu esnek bir varlık aslında ne kadar zorlarsan kendini, o kadar çok şeye fırsat bulabiliyorsun. Pratik çözümler geliştiriyorsun vs

Benım kuzenımın cocugundada kasık fıtıgı vardı ve cok ağlıyodu . Ameliyat oldu ağlaması bayaa azalmıstı . Doktor dediyse vardır tabi bi bildiği ama .

:) yapmıyım ozaman evet ya keşke alsa ne rahat edecem ama yok bebeğime kalsa memeyi bile bırakacak o derece yani
Belki bir sıkıntısı ağrısı felan vardır ondan böyledir bilemiyoruz ki canım yarın inşaAllah iyi bakar doktor bebeğine inşaAllah düzelir bebeğün canım ya. bizim de kusmalar arttı bilemedim napsam :/

Uyduruk bir biberon alıp ucunu kestik canım. Direk koyabilirsin ama kaymasın diye içinden geöirmek daha mantıklı. Hortumu medikalden aldık 2 liraydı, bari bu şekilde emsin dedik fena da olmadı.

Uyduruk bir biberon alıp ucunu kestik canım. Direk koyabilirsin ama kaymasın diye içinden geöirmek daha mantıklı. Hortumu medikalden aldık 2 liraydı, bari bu şekilde emsin dedik fena da olmadı.

Iyiymis hem biberon devrilse de hemen dökülmez o şekilde biberonu yanina mi koyuyorsun? bir de hortumu memene bantla tutturuyorsun değil mi?

10 gün bekliceksin yani öylemi canım sonuçta ilaç fitil kulak çubuğu hep aynı alışır diyorlar ama bizim şurup düzenleyiciymiş bekle bakalım yapacakmı doktorlar yapar diyor ama

Bu sefer müdahale etmicem kendiligünden yapsın bakalım kaç gün sürerse artık 10 günü geçerse o zaman başka bir doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…