2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya kızlar kızım en fazla 2 dk emiyor oda zorla kıvranıp duruyor poposuna vura vura piş pişleyerek ben anlamadım gitti emmiyor varmı böyle olan

Bugün bizde öyleydik poposuna vurup pispisladim sürekli annem masaj yaptı oyle oyle zor tutturduk. Dedigin gibi 2 dk 5 dk emip bıraktı diger memeye geçince kabus baştan yine. Ağladı sürekli. Karnina masaj yaptim bir de. Uyumadi hic bugün ondan da olmus olabilir. Sizin de öyle olabilir mi? Uykulu iken vermeyi dene.

Aynı benimkide 2 aylık.. fazlaca uyku yaptı halsizlikten sanırım.Neden böyle sık tekrarlarmış idrar yolu enf doktorunuz bişey dedimi? Bu arada kız mı sizinkide?
Evet kız . Sık tekrarladıgı ıcın böbrek ultrasonu cektik şükür bişey cıkmadı ondada . Kültür verdik bakalım ona göre tedaviye baslıcaz . Gerçi antibiyotiğe basladık ama

bakalım biraz daha izleyecem olmadı doktora giderim. hiç de hastaneye gitmek istemiyorum hastalık dolu ordan da birşeyler kapar diye korku da var.

Kızlar son 10 gundur falan kızım deli gibi ellerini emiyo cuklata cuklata. Emziği almamıstı denedim damaklıyı aldı . Ellerini emmesinden hiç hoslanmıyırum evet bebeklern yaptıgı en iyi refleks ama alıskanlıga dönusur diye korkuyorum

Canim aynisi 2 hafta kadar.once bizede oldu. Bende cok korktum ama ertesi gune gecti. 2 gun kakasini yapamamosti. Kaka yapti kusmasi bitti. Ben barsaklaro midesine baski yapiodur die dusundum ama sen yinede devam ederse dr una sor

Benimki acıkınca emiyor ellerini. Acıktığını ordan anlıyorum.

canım unuttur sen onu eline çorap tak

Bizimki de puseti sevmiyor mecburen duruyor biraz ama 10 dk dan sonra baskiyib ağlamaya.
Araçla bir yere giderken çok kötü oluyor ben kucağıma almak istemiyorum hayat bu allah korusun bir kaza birşey olur diye şimdi emzik aldım bir süre durdurabiliyorum çok şükür. Zaten sadece araçta ya da çok zor durumda veritorum bir güzel çekiyor ki içim gisiyor boşa çenesi yoruluyor diye

Kizlar yardima ihtiyaci olan birini yazmistim ilgilenenlere cok tesekkur ederim. Suan icin gereken yardim toplanmis. Ihtiyac devam ederse haber vericekler

Evet kız . Sık tekrarladıgı ıcın böbrek ultrasonu cektik şükür bişey cıkmadı ondada . Kültür verdik bakalım ona göre tedaviye baslıcaz . Gerçi antibiyotiğe basladık ama
Aynı işlemleri yaptık bizde aynen temiz çıktı çok şükür.Çiş yaparken ağlıyomu? Benimki ağlıyodu yakalayabilirsen tabi bezini açıp yada tam altını değiştirirken çiş yaparsa anlayabilirsin zorla yakalıyodum anlayabilmek için..

Harikasınız! Anne demek güçlü olmayı gerektiriyor zaten sizde buna bir örneksiniz bana kalırsa açıklama için teşekkürler feyz aldım

ruhum_mavi canim lansinoh biberonda mamayı çabuk bitiriyor. Sizde de öyle mi? Ben avente geri dönecem galiba. Onu zor tutuyor ama cabuk bitiremiyordu.
Canm dediğin gibi aventte bitiremiyordu. Çekiyordu ama gelmiyordu çok sinirleniyordu. Lansinoh da yavaş akış ama benimkinin tam istediği gibi geliyor süt. Mamayı çabuk bitirmesi kötü mü sence?

Benim oğlum da öyle emmeye başladı. 10 dk önce eşim araştırdı kendilerini güvende hissediyolarmis emince. Erken diş çıkarma olayı olabilirmiş kasiniyo olabilirmiş. Bence kesinlikle engel olmamalisin. Bu arastir internetten sende istersen.

bakalım biraz daha izleyecem olmadı doktora giderim. hiç de hastaneye gitmek istemiyorum hastalık dolu ordan da birşeyler kapar diye korku da var.
Aynen ya birde o dert var ben de bu konuda pek istekli olmasam da kontrolü var mecburen götürmeliyim sen de bi bak çoğalırsa götürürsün inş gerek kalmaz da çıkmazsınız dışarı çünkü her yer mikrop dolu

Canim aynisi 2 hafta kadar.once bizede oldu. Bende cok korktum ama ertesi gune gecti. 2 gun kakasini yapamamosti. Kaka yapti kusmasi bitti. Ben barsaklaro midesine baski yapiodur die dusundum ama sen yinede devam ederse dr una sor
Dediğin doğru olabilir gerçekten de. Dün kakasını hiç yapmadı, kusması fazlaydı. Bugün çok şükür kakasını yaptı kusması aZ oldu. Hatta bir ara niye kusmuyor doymuyor mu acaba demeye başlamıştım kendi kendime. Ondanmış demek

ruhum_mavi canim lansinoh biberonda mamayı çabuk bitiriyor. Sizde de öyle mi? Ben avente geri dönecem galiba. Onu zor tutuyor ama cabuk bitiremiyordu.
Denedim lansinoh ta çok güzel çekti benim paşam da karnı tok olmasına rağmen hem de cop cop içti. Pazartesi işe başlayacağım biberona çok alışıp meme reddi yaşamaktan korkuyorum ben de

Bizimkini zor zaptediyorum alt değiştirirken çiş yapacak diye hep tetikteyim. Daha dün yakalayamadım tüm üstü battı

Maşallah canım kaç kilo doğmuştu benim kızım 2 aylık 5.300 gr 58 cm
3360 doğdu ama biz çok emiyoruz o yüzden büyük ihtimal kilo alımı çok oldu. Gaz içinde sana tek Öner’im çorap ve patik.ayaklarım yansada hiç çıkarmadım ikisini de hiç de gaz sorunu yaşamadık.herşeyide yiyip içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…