2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizimkide 3haftadir eller agizda bazen 4 parmak giriyo agiza 5.yi zorluyo girmeyince sinir yapiyo☺Aliskanlik olmaz insallah ellerini kesfediyor

Bizimki ilk incelemeyle basladı ellerini döndürüp seyreddiyodu hatta burnuna kadar getirip şaşı yapıyodu kendini cok komikti :)) sonrasında ağZına goturup cuklatmaya basladı zilli :))

Don lastiği iyi fikir bir onu deniyeyim :) saol cnmm her gün huy değişiyorlar valla biz hızlarına yetişemiyoruz
Evet özellikle hastalıkta çocuklar çok huy değiştiriyor hastalık yine bi şekilde çekiliyorsa o huy değiştirme insanı mahfediyor

Canım bi yerde okumuştum adet kanamasında sütün azalmaması için hamilelikte alduğımız magnezyum calsiyum var ya o haplardan kullanıyorlarmış. Dr una bir sor istersen

6,5 yaşındaki oğlum kızımdan daha çok uyuyor bu nasıl bir bebek bebek dediğin yer içer sıçar uyur benim bebeğim emmiyor ilaçsız sıçmıyor uyumuyor çıldımanın eşiğine geldim
Benim 2.5yaşındaki de uyumuyor minik paşa da uyumuyor. Saat 3te uyuyoruz sabaha kadar inleye inleye 50kere uyanıyor 100kere meme emzirmeye çalışıyoruz. Büyük oğlumu da çişe alıştırmaya çalışıyorum bir de ona uyanıyorum. Gündüz uykusu hiç yok zaten. Napcaz böyle bilmiyorum
Bugün dra gitcez meme reddi yaşıyoruz bi gün azcık emse 3gün yine emmiyor yine emmiyor. Kilo alımımız da iyi nasıl kilo alıyor bu bebek anlamadım. Valla çogu zaman 10sn emip bırakıyor emip bırakıyor.
Çok yoruldum. Bir de okula başlayacagım 25subatta iznim bitiyor. İznim bitene kadar büyüğün çiş küçüğün meme reddini bi halledebilirsem başka bi şey istemem valla

Kizlar 4 gündür memlekete annemlere geldim. Normalde gunde 10 kez kaka yapan cocul 4 gundur yapmiyo birde memeyide sadece uykuda tutmaya basladi. Basta ortam degisikligindendir dedim ama burda yedigim bisey dokunmus olabilirmi alerji belirtisi olurmu bunlar doktora sordum 7sinde muayenemiz var o zamana kadar beklesin fitil verin yapmazsa dedi. Ama yavrum aç kalıyo sağdim biberonlada icmiyo sütü

Benden de leke geliyor dünden beri, kanamaya dönüşecek mi bilmiyorum. 13 Şubat'ta regl olmam gerek. Doktor alttan baktı anormal bir şey olsa söylerdi ama demedi hiçbir şey. Bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek

Ay sutum azalmasa umrumda değilde çocuğum emiyo saatlerce doymuyo. Olan ona oluyor. Bende doktoru mu aradım normal olabiliyor dedi. Hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir dedi kan verdim neyseki değilim. Pzt kontrolum var bakalım ne dicek. Hani uzun süre olunmuyordu ben anlamadım bisey valla.

Canım bi yerde okumuştum adet kanamasında sütün azalmaması için hamilelikte alduğımız magnezyum calsiyum var ya o haplardan kullanıyorlarmış. Dr una bir sor istersen

Ay sorayım canim yaa sorayim bi çok sağol. Umarim bi çözümünü bulurum. Bende arastirayim bi netten bu durumu

Sezeryanmi oldn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…