- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.021
Bizimkide 3haftadir eller agizda bazen 4 parmak giriyo agiza 5.yi zorluyo girmeyince sinir yapiyo☺Aliskanlik olmaz insallah ellerini kesfediyor
neden sağlık ocağındakini kullanmak istemiyorsun?Hanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
Biz ocean kullanıyoruz.Hanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
Ingılterede yasaklanmıs dıye konusuluyordu pek onu kullananda yokmuşneden sağlık ocağındakini kullanmak istemiyorsun?
Tesekkur ederım ❣Biz ocean kullanıyoruz.
zaten sağlık ocağında verilenler bize deneme tahtası olarak veya kullanılmayan şeyleri veriyorlar neden devlet bedava birşey versin kiIngılterede yasaklanmıs dıye konusuluyordu pek onu kullananda yokmuş
Evet özellikle hastalıkta çocuklar çok huy değiştiriyor hastalık yine bi şekilde çekiliyorsa o huy değiştirme insanı mahfediyorDon lastiği iyi fikir bir onu deniyeyim :) saol cnmm her gün huy değişiyorlar valla biz hızlarına yetişemiyoruz
Tatlım memeyi emmiyor diyordun düzeidi miKızım emziği tuttu şükürler olsun belki rahatlarım bakalım ne olacak
Canım bi yerde okumuştum adet kanamasında sütün azalmaması için hamilelikte alduğımız magnezyum calsiyum var ya o haplardan kullanıyorlarmış. Dr una bir sor istersen12 gün önce regl olmuştum. 7 gün sürdü bitti. Bugün yine regli oldum aradan daha 5 gün geçti. Başına gelen var mi normal mi bu kadar kısa süre de tekrar olunması. Pazartesi doktora gidicem ama neden olur ki ya. Kanamam olunca sutum de azalıyor((
Benim 2.5yaşındaki de uyumuyor minik paşa da uyumuyor. Saat 3te uyuyoruz sabaha kadar inleye inleye 50kere uyanıyor 100kere meme emzirmeye çalışıyoruz. Büyük oğlumu da çişe alıştırmaya çalışıyorum bir de ona uyanıyorum. Gündüz uykusu hiç yok zaten. Napcaz böyle bilmiyorum6,5 yaşındaki oğlum kızımdan daha çok uyuyor bu nasıl bir bebek bebek dediğin yer içer sıçar uyur benim bebeğim emmiyor ilaçsız sıçmıyor uyumuyor çıldımanın eşiğine geldim
Benden de leke geliyor dünden beri, kanamaya dönüşecek mi bilmiyorum. 13 Şubat'ta regl olmam gerek. Doktor alttan baktı anormal bir şey olsa söylerdi ama demedi hiçbir şey. Bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek12 gün önce regl olmuştum. 7 gün sürdü bitti. Bugün yine regli oldum aradan daha 5 gün geçti. Başına gelen var mi normal mi bu kadar kısa süre de tekrar olunması. Pazartesi doktora gidicem ama neden olur ki ya. Kanamam olunca sutum de azalıyor((
Ay sutum azalmasa umrumda değilde çocuğum emiyo saatlerce doymuyo. Olan ona oluyor. Bende doktoru mu aradım normal olabiliyor dedi. Hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir dedi kan verdim neyseki değilim. Pzt kontrolum var bakalım ne dicek. Hani uzun süre olunmuyordu ben anlamadım bisey valla.Benden de leke geliyor dünden beri, kanamaya dönüşecek mi bilmiyorum. 13 Şubat'ta regl olmak gerek. Doktor alttan baktı anormal bir şey olsa söylerdi ama demedi hiçbir şey. Bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek
Canım bi yerde okumuştum adet kanamasında sütün azalmaması için hamilelikte alduğımız magnezyum calsiyum var ya o haplardan kullanıyorlarmış. Dr una bir sor istersen
Sezeryanmi oldn cnm12 gün önce regl olmuştum. 7 gün sürdü bitti. Bugün yine regli oldum aradan daha 5 gün geçti. Başına gelen var mi normal mi bu kadar kısa süre de tekrar olunması. Pazartesi doktora gidicem ama neden olur ki ya. Kanamam olunca sutum de azalıyor((
Annem elini emen uslu olur der hepAÇkende emiyor tokkende . Şaştım kaldım
Takıyorum emerken çıkarıyorumŞapka takıyor musun
Tahin yagi cok iyi geliyormus cnm bilgin olsnCanım çok iyi tutturuyorum önceden hiç bırakmıyordu o sırada kanatıyordu bilmiyorum neyden olduğu çözüm arıyorum ne yaptıysam faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?