- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.041
Dr bana hipp iyi demisti icerik olarak.ilk bi hafta sütüm cok yoktu onu kullandim simdi sadece anne sutuMama olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Aptalım En uygun nerde bilen var mı?
Ben ocean aldım, bulamadam wellcare alacaktım.Hanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
Benimki de bugün uyumadı sabah 5ten beri uğraşıyoruz. Aç diye mama verdik yok, gazı da çıkıyor ama ya ıh mıh yaparak uyumaya çalışıyor ya da ağlıyor,2 gündür kaka da yapmadı. Vardır bir derdi keyfi yapıyor olamaz diyorum.6,5 yaşındaki oğlum kızımdan daha çok uyuyor bu nasıl bir bebek bebek dediğin yer içer sıçar uyur benim bebeğim emmiyor ilaçsız sıçmıyor uyumuyor çıldımanın eşiğine geldim
Ocean benimki sprey şeklinde. Günde 1 puf dedi doktor.Ocean kullanan arkadaşlar kaç damla veriyorsunuz
bende burdan duydum paraben oldgunu sağlık ocagininkinde.ve coledana gectimHanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
bunu bende merak ediyorum senin bebeğinde kusuyormu beslenme sonralarindabebeğine reflü teşhisi koyulan anneler doktor size ilaç mı verdi? hangi ilacı verdi? günde kaç kere ve ne sıklıkla veriyorsunuz ilacı?
nasil yani kac aylikki bebegin hemen hmile olasinAy sutum azalmasa umrumda değilde çocuğum emiyo saatlerce doymuyo. Olan ona oluyor. Bende doktoru mu aradım normal olabiliyor dedi. Hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir dedi kan verdim neyseki değilim. Pzt kontrolum var bakalım ne dicek. Hani uzun süre olunmuyordu ben anlamadım bisey valla.
tesekkurler canım.sivaslimisin sendeColedani soranlar gunde 1 damla.prospektiste de 1 yaziyo yenidogana
mor desitin iyi geliyor biz onu kullaniyiruzPisik kremi ne kullaniosunz.bebegi kabiz olan varmı ne yapıosnz
Benimkine de reflü olabilir ama ciddi bir vaka olmadıkça ilaç kullanmıyoruz dedi. İlaçların yan etkilerinin olduğu söylendi ve uzun vadede dha büyük sorunlara sebep olabilir dedi. Benimki her besleme sonrası kusmuyor özellikle sadece anne sütü alınca pek kusma olmuyor ama mama alınca kusuyor.bebeğine reflü teşhisi koyulan anneler doktor size ilaç mı verdi? hangi ilacı verdi? günde kaç kere ve ne sıklıkla veriyorsunuz ilacı?
Oy inşallah :) cok yaramaz bi bebek değil zaten cok şükür biraz inat o kadar :)Annem elini emen uslu olur der hep)
Bana dr reflüsü var ama 6 ay sürer ilaca gerek yok dedi 6 ay kuscak dedibebeğine reflü teşhisi koyulan anneler doktor size ilaç mı verdi? hangi ilacı verdi? günde kaç kere ve ne sıklıkla veriyorsunuz ilacı?
OceanHanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
Coledan d3 canım günde 3 damla.Hanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
Teşekkür ederim canım dünden beri sürüyorum inşAllah yararı olurTahin yagi cok iyi geliyormus cnm bilgin olsn
Rabbim kolaylık versin canım anaların hakkı ödenmezBenim 2.5yaşındaki de uyumuyor minik paşa da uyumuyor. Saat 3te uyuyoruz sabaha kadar inleye inleye 50kere uyanıyor 100kere meme emzirmeye çalışıyoruz. Büyük oğlumu da çişe alıştırmaya çalışıyorum bir de ona uyanıyorum. Gündüz uykusu hiç yok zaten. Napcaz böyle bilmiyorum
Bugün dra gitcez meme reddi yaşıyoruz bi gün azcık emse 3gün yine emmiyor yine emmiyor. Kilo alımımız da iyi nasıl kilo alıyor bu bebek anlamadım. Valla çogu zaman 10sn emip bırakıyor emip bırakıyor.
Çok yoruldum. Bir de okula başlayacagım 25subatta iznim bitiyor. İznim bitene kadar büyüğün çiş küçüğün meme reddini bi halledebilirsem başka bi şey istemem valla
Ay Allah korusun , ben pazartesi gitmiştim öyle bir şey olsa anlaşılırdı sanırım .Ay sutum azalmasa umrumda değilde çocuğum emiyo saatlerce doymuyo. Olan ona oluyor. Bende doktoru mu aradım normal olabiliyor dedi. Hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir dedi kan verdim neyseki değilim. Pzt kontrolum var bakalım ne dicek. Hani uzun süre olunmuyordu ben anlamadım bisey valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?