2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
tamam canım çok teşekkür ederim bende işte küçücük bebeğe nasıl bu teşhisi koyuyorlar birde ilaç nasıl hazmetsin bağışıklığı henüz oturmamış ondan merak ettim. benim bebeğim de kusuyor son günlerde bakalım hayırlısı.

Bu arada kızlar ben de deneyimlerimi paylaşmak isterim. Pişik kremi olarak bubchen Kullanıyorum çok şükür henüz pişik olmadı Bebeğim. Göğüs ucu yaraları için Lansinoh krem kullanıyorum. Yara olacağını hissettiğim zaman kremi sürüp üzerine streç film kapatıyorum. Yara olmadan düzeliyor. Umarım işinize yarar. Bu arada hepimize gazsız geceler diliyorum.

peki nasıl kusuyordu? beslenmeden sonra? beslenmeden önce mi sonra mı veriyorsun şurubu canım

Kesik bir şekilde kusunca sıkıntı etmiyordum ama sonra sütü olduğu gibi kusmaya başladı. Ağzı dolu dolu küsüyordu. Hatta dr a gittiğimizde muayene için orda da kustu dr görünce direk reflü dedi.

Zynpctnr canım o adet olma olayı kesin değil zaten kişiden kişiye değişiyor ben oğlumda hemen adet olmaya başlamıştım bu oğlumda da oldum
Evet ya öyleymiş annemle konuştum bugün o da ben dogduktan sonra hemen olmuş. Bende uzun süre olmam diye seviniyodum walla hamilelikte alismistim zor oluyo :)

Evet ya öyleymiş annemle konuştum bugün o da ben dogduktan sonra hemen olmuş. Bende uzun süre olmam diye seviniyodum walla hamilelikte alismistim zor oluyo :)
Korunmayı sıkı tutmak gerekiyor :)) sut korur diyip hamile kalan çok insan var

Hanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
Pedia-D kullanıyoruz. 7 tl gibi bi fiyatı var. Sağlık ocağının verdiğini doktorumuz istemedi. Zararlı bileşenleri varmış ama hatırlamıyorum Su an detaylı olarak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…