- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.061
Evet cnm sentesekkurler canım.sivaslimisin sende
aynen canım gazını çıkaracağım da kusuyor bildiğin süt. bazen balgamlı bazen lor ama son günlerde emdiği sütü boşaltıyor.bunu bende merak ediyorum senin bebeğinde kusuyormu beslenme sonralarinda
bende burda tavsiye üzerine aldım geçen ama geçirmedi malesefm
mor desitin iyi geliyor biz onu kullaniyiruz
tamam canım çok teşekkür ederim bende işte küçücük bebeğe nasıl bu teşhisi koyuyorlar birde ilaç nasıl hazmetsin bağışıklığı henüz oturmamış ondan merak ettim. benim bebeğim de kusuyor son günlerde bakalım hayırlısı.Benimkine de reflü olabilir ama ciddi bir vaka olmadıkça ilaç kullanmıyoruz dedi. İlaçların yan etkilerinin olduğu söylendi ve uzun vadede dha büyük sorunlara sebep olabilir dedi. Benimki her besleme sonrası kusmuyor özellikle sadece anne sütü alınca pek kusma olmuyor ama mama alınca kusuyor.
İhtiyaç duyuyorsan ar mamalardan al dedi. Anti reflü olarak eczanede satılıyormuş, daha yoğun kıvamlı daha yavaş çekiyormuş. Bir de reflü yatağı dedi. Genelde 6 ay civarı geçiyormuş bu kusmalar.
bebeğine reflü teşhisi koyulan anneler doktor size ilaç mı verdi? hangi ilacı verdi? günde kaç kere ve ne sıklıkla veriyorsunuz ilacı?
oy anam 6 ay her gün çamaşır çalışacak =) peki özel muayene mi yaptı nasıl bu teşhisi koydu?Bana dr reflüsü var ama 6 ay sürer ilaca gerek yok dedi 6 ay kuscak dedi
faydasını gördün mü canım ?Evet canim benim Bebeğime de reflü teşhisi konuldu gavisgon şurup verdi sabah akşam birer çay kaşığı veriyorum
Hanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
faydasını gördün mü canım ?
peki nasıl kusuyordu? beslenmeden sonra? beslenmeden önce mi sonra mı veriyorsun şurubu canım4 gündür Kullanıyoruz ciddi azalma var kusma sında Canım. Aslında çok ilaç kullanma taraftarı değilim ama artık kıyafet değiştirmekten helak olmuştuk
peki nasıl kusuyordu? beslenmeden sonra? beslenmeden önce mi sonra mı veriyorsun şurubu canım
tamam canım çok teşekkür ederim geçmiş olsunKesik bir şekilde kusunca sıkıntı etmiyordum ama sonra sütü olduğu gibi kusmaya başladı. Ağzı dolu dolu küsüyordu. Hatta dr a gittiğimizde muayene için orda da kustu dr görünce direk reflü dedi.
Evet canim sezeryan oldum ondan mi oluyoSezeryanmi oldn cnm
2 aylık bebeğim. Beraberlik olunca doktor da şüphelendi çok şükür yokmus bisey. Bu şekilde hamile kalan varmış doğum sonrası ilişkide.nasil yani kac aylikki bebegin hemen hmile olasin
Evet ya öyleymiş annemle konuştum bugün o da ben dogduktan sonra hemen olmuş. Bende uzun süre olmam diye seviniyodum walla hamilelikte alismistim zor oluyo :)Zynpctnr canım o adet olma olayı kesin değil zaten kişiden kişiye değişiyor ben oğlumda hemen adet olmaya başlamıştım bu oğlumda da oldum
Aynen öyle beni nasıl panikletti var ya sabahın 8inde uyandirdim çocuğu hastaneye gittim kan vermeye. Olsa anlaşılır canim mutlakaAy Allah korusun , ben pazartesi gitmiştim öyle bir şey olsa anlaşılırdı sanırım .
Korunmayı sıkı tutmak gerekiyor :)) sut korur diyip hamile kalan çok insan varEvet ya öyleymiş annemle konuştum bugün o da ben dogduktan sonra hemen olmuş. Bende uzun süre olmam diye seviniyodum walla hamilelikte alismistim zor oluyo :)
Pedia-D kullanıyoruz. 7 tl gibi bi fiyatı var. Sağlık ocağının verdiğini doktorumuz istemedi. Zararlı bileşenleri varmış ama hatırlamıyorum Su an detaylı olarak :/Hanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
Dr sezaryenda 40 günü asan aralikli kanama olabilir dediEvet canim sezeryan oldum ondan mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?