2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Üzüldüm canım..Bende de iyice açılmıştı ama tahin acı hissini azalttığı için kolay emzşrmiltim ve iyileşmişti.
Yok canım ben emziremedim bende böyle yara gibi oldu acısı daha da büyüdü yaralar açıldı ya ne olacak benim bu halim :-(

Geçmiş olsun canım ,gelince illa üst üste gelir
Canım dogum yaptıgım drum 20gün veririm demişti. Eğer bir sorun çıkmazsa ondan alırsam mart 5e kadar. Belki bir 10 gün daha bulurum yani maximum mart 15 eder 30 gün rapor alırsam.40 a tamamlamayı düşünmüyorum sonra bi saglık sorunu falan olur alamam sıkıntı yasarım diye. Keşke heyet alabilsem 1ay da
Aslında bunlara hiç gerek kalmasa da aylıksız izin alsam 2ay keşke. Ama ev kredimiz var, kaza yaptık araba perte çıktı yeniden araba aldık bir de onun kredisi var. Eşimin maaşı yetmiyor malesef aylık 4200 kredi ödememiz var mecburen çalışmak zorundayım

Onu da denedim canım ya olmadı bende bi etkisini görmedim garmastan pomat oda etkisini göstermedi bilmiyorum napcam ben atlet bir hırka giyiyorum öyle açık geziniyorum mantazol krem bepantol kullandım doktor da bir krem yazdı ama işe yaramıyor işte geçti derken tekrar başa sarıyor.. böyle göğsüm ağırmadan ağlamadan süt verdiğimi hatırlamıyorum

Ben de benzer durumdayım ama benim meme ucum içerde bebek onu çıkarmaya ığraşırken çok acıyor eğer senın de durumun öyleyse pompayla meme ucunu çıkar bebeğe öyle ver

Canım bende çoktan beri var. Kabız olunca cikiyo, düzelince giriyor içeriye. Bi doktor kabız olmamaya çalış dedi ama yine de oluyo. Kesin geçmesi için ameliyat yapıyolar ama tekrarlayabiliyor. Benimkinin her yeri çıkıyor.
Ay cnm çok ağrıyor ya aynadan baktım baya çıkmış kantaron yağı sürdüm ama yine de ağrısı var oturamıyorum bi bu eksikti şimdi zaten bebelerle uğraşıyoruz bari bizde sıkıntı olmasın diyordum inş iner sen birşey sürüyor musun ?

Kızlar hamileliğin başlarında aşırı kusmaktan hep kabızdım ve bu doğana kadar devam etti ilaçla idare ediyordum dün bi baktım hemoroid şişmiş daha önce yoktu hamilelikte de yoktu yeni çıktı var mı bu durumu yaşayan ve ne gibi bir tedavi öneriliyor çok ağrıyot oturamıyorum
Bende de hamileliğin son zamanlarında çıktı ve hala var çok sıkıcı bir durum gerçekten. Bol zeytinyağlı salata yiyorum canım bol sıvı tüketiyorum. Geçmiyor ama hafifliyor. Bu yüzden de doktora gitmek beni itiyor. He canım bide ıkınmamaya çalış tuvaletini yaparken gaz çıkarırken

Bilemedim ki kuzum. Insanlar ikiye ayrılmış durumda. Tabbi her yediğimizde birşey var ona bakılırsa ama ne bileyim. Nette biraz araştırınca çok kızdım kendime, nasıl anneyim dedim. Pazartesi bir de doktorumuza sorup iyice öğrenicem, ondan sonra bakıcam. Kullanamıyorum çünkü, zehirmis gibi geliyo, tam korktum. Iki gündür vermiyorum :KK43:
İçine ne sinerse öyle davran canım ama önerim sana günlük kullanımlarına bakmalısın tüm ilaçların katlı maddelerine nette var dünya saülık örgütününde verilerini inceleyebilirsin her ilaçta katkı maddesi var mutlaka yoksa dayanmıyorlar

Ay cnm çok ağrıyor ya aynadan baktım baya çıkmış kantaron yağı sürdüm ama yine de ağrısı var oturamıyorum bi bu eksikti şimdi zaten bebelerle uğraşıyoruz bari bizde sıkıntı olmasın diyordum inş iner sen birşey sürüyor musun ?
Yok kuzum, kayısı çok tuketiyorum. Kabız olmayınca 1,2 güne geciyo. Bende 10 günlükken falan çok kötüydü, bebeğime ağlaya ağlaya bakmıştım, sıcak su koydum altima. Sonra rahat yapıp ertesi güne gecirdim

Bende de hamileliğin son zamanlarında çıktı ve hala var çok sıkıcı bir durum gerçekten. Bol zeytinyağlı salata yiyorum canım bol sıvı tüketiyorum. Geçmiyor ama hafifliyor. Bu yüzden de doktora gitmek beni itiyor. He canım bide ıkınmamaya çalış tuvaletini yaparken gaz çıkarırken
Offff ne zormuş ya ilacı filan yok mu cnm ya baya belirgindi baktığımda ve oturunca ağrıyor yanıyor resmen hayır normal Doğum yapmadım oldu yapsam ne olurdu acep

İçine ne sinerse öyle davran canım ama önerim sana günlük kullanımlarına bakmalısın tüm ilaçların katlı maddelerine nette var dünya saülık örgütününde verilerini inceleyebilirsin her ilaçta katkı maddesi var mutlaka yoksa dayanmıyorlar
Haklisin canım, hiç katkısız olanı yok mu ki bu ilaçların acaba? Ilacsiz nasıl temin edilir? Beynim yandı valla

Offff ne zormuş ya ilacı filan yok mu cnm ya baya belirgindi baktığımda ve oturunca ağrıyor yanıyor resmen hayır normal Doğum yapmadım oldu yapsam ne olurdu acep
Cnm benim hep hemoroid sorunum vardir hamileligimde de oldu tabi yani kronik bende artik. Procto glyvenol diye bir krem var cok iyi geliyor mutlaka kullan. Siskinligi agriyi hizlica giderir

Ben doğduğundan beri hep tek kat giydirdim. Sadece banyo yaptırınca ince penye atlerinden ekliyordum.. Bizimki sıcağa gelemiyor dar yerlere de hemen ağlıyor , sinirleniyor.
Bu arada 57 cm olmuş boyu kilosu 4bucuk ama pampers 2 numara küçük gibi, premium çare 2 de büyük oluyor anlamadım gitti :KK43:
Canım molfix 3 prima premium 2den daha küçük istersen onu dene

Bazen düşünüp üzülüyorum ben de çalışmak zorunda kalmaya. Ablam ev hanımı ne güzel kendi büyüttü iki cocugunu bana da çalışma dedi demesi kolay oluyor ama işte insan hayatını kazancına göre ayarlayınca sonradan sorun oluyor eksikliğinde . Ben de rapor sadece bir kez alacağım 1 hafta onda da ocaktaki yatan maaş kesilmesin diye. Mart ve Nisan aylarında ücretsiz izin dilekçesi yazıp verdim okula. Nisan 15 te başlayacağım. Şu anda 2 buçuk aylık oğlum 4500gram dün hastanede her gören minicik dedi :KK43: 2 kilo doğdu dedim ben de. Aklı kalıyor insanın, ise gidince nasıl adapte olacağım bilmiyorum.
Ben Pazartesi başlayacağım yarından sonra yanı 2 aylık kuzum :( okulum çok yakın ama ve öğleye kadar olacak. Zor olmaz İnşaAllah ev borcumuz var izne ayrılamıyor yok :/

Kızlar dün yapti 4 gun sonunda kakasını kendiliğinden. Fakat ben normalde hazır yogurt yerken 5 gündür ev yogurdu yiyordum. Birde prospan kullanıyordum bebeğe. Hangisi sebep oldu bulamadım. Ikisinide kestim sonuc olarak yaptı kakasını sizlerde benzer durum yaşayan oldumu ??
Sadece anne sütüyle besleniyorsa on güne kadar normal diyorlar canım. Bizde de iyice azaldı kaka sayısı.

Ben doğduğundan beri hep tek kat giydirdim. Sadece banyo yaptırınca ince penye atlerinden ekliyordum.. Bizimki sıcağa gelemiyor dar yerlere de hemen ağlıyor , sinirleniyor.
Bu arada 57 cm olmuş boyu kilosu 4bucuk ama pampers 2 numara küçük gibi, premium çare 2 de büyük oluyor anlamadım gitti :KK43:
Bez konusunda aynıyız canım ama pmpers olan bitince premium a geçicem İnşaAllah. Bayağı küçük olmaya başladı çünkü. Stokta ikisinden de var

Kızlar birşey danışacağım size. Pazartesi işe başlıyorum 8.45. Evden çıkıp 12.20 de evde olacağım. Sabah emzirip çıkarım nasipse. Ben gelene kadar bir öğün daha yemesi lazım. Sağma makinem var hatta dolaba attım şimdiden on paket kadar vardır. Sıkıntı şu ki makine göğüsleri vıcık vıcık yapıyor aşırı yumuşatıyor bu sefer de çocuk tutamıyor memeyi kızıyor zor tutuyor. Düzelmesi de bazen iki üç günü bulabiliyor. Sağım yapmak istemiyorum o yüzden. Ama dayanamaz da. Bir arkadaş günde bir öğün mama verdim hiç sıkıntı olmadı dedi. Acaba öyle mi yapsam hiç vermek istemiyor ama

Back
X