- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.601
Canım tabiki rota olabilirsin aşı da olsan. Sen şimdi su çiçeği aşısı olunca su çiçeği geçirmiyor musun. Aşılar sadece hastalığın daha hafif geçmesine yardımcı oluyorBende şaşırdım aşı olunca rotada olunuyor muş yani
Cnm karma asi 3 lu oluyo diye biliyorum.yanlis biliyo olabilirim.mufredata gore gidicem cnm.3 u birdense 3 u birden olcak mecbur.rota asisini yaptircam ama birazcik daha buyusun oyle yaptircam.zaten 3 tane asi birden olmicak mi bi de rota asisi fazla olmazmi cnm.Valla ışığada bakıyor tv yede bakıyor engel olmaya çalışıyorum ama hastanede işime yaradı tv birazda olsa susuyordu bakınca şimdi engellemeye çalışıyorum ama ne fayda bakacaklar yapacak birşey yok aşı bizim de Perşembe günü olacak karma zatürre verem ve rota alışı hepsini birden yapacaklar inş kolay geçer hepimizin cnm sen rotayı yaptıracak mısın birde sen de bu saydığım aşıları aynı gün mü yaptıracaksın ??
Aynen canim haklisin saglik olsunAlla alla inş düzelir ya üzme kendini büyüyorlar huyları da değişecek
Bence bu da yanlış bi düşünce. Kime göre 10dk neye göre 10dk. Her bebeğin emiş hızı farklı bi bebek 3dk da cop cop 50ml içerken başka bebek 20 dk da 50ml içebiliyor. Zaten zamanla da memeler terbiye oluyor yağlı süt daha erken geliyor. Düşünsene 1yaşındaki bebeklerimiz 20dk emiyor mu emmiyor zamanla emme süreleri azalacak bence.kuzum öyle az emincede sütun yağlı kısmını almamış oluyor ve kilo az aliyo. ilk on dakikadan sonra yağlı ve kilo aldrici kismi geliyormus sütun.
Aynen herşeyi kapıp huy ediniyorlar benim oğlum ağlamayı huy edindi mesela ve ve artık gazını çıkarttırmıyor memeyi alırken kaşlarını çatıyor bi bakıyorsun gülüyor böyle böyle büyüyorlar demekki allahım hepsine hepimizinkine sağlık versinÇok çabuk öğreniyolar dün annem kucaginda hafifce hoplatti 1 kere bugun butun gun kucagimda ayaklarini kaldiriyor hoplatcakmisim
Bizim dr geçen gün gittik Perşembe gelin aşılarını yapalım dedi rota aşısı da varmış onlarda dışarda ki fiyattan daha uyguna yapıyoruz dedi 170 tl sanırım hepsini yapacak galiba inş ateş olmazda gerisi Önemli değil geçerCnm karma asi 3 lu oluyo diye biliyorum.yanlis biliyo olabilirim.mufredata gore gidicem cnm.3 u birdense 3 u birden olcak mecbur.rota asisini yaptircam ama birazcik daha buyusun oyle yaptircam.zaten 3 tane asi birden olmicak mi bi de rota asisi fazla olmazmi cnm.
Tv yi de dedigin gibi engelleyemeyizki valla hatta azcik buyuse izlese de ben de azcik nefes alsam diye bekliyorum sahsen.
inşallah öyledir ya ne bileyim internetteki emzirme danışmanları filan hepsi öyle yazınca bende 5 dakika emdiginde beslenmemiş gibi düşünüyorumBence bu da yanlış bi düşünce. Kime göre 10dk neye göre 10dk. Her bebeğin emiş hızı farklı bi bebek 3dk da cop cop 50ml içerken başka bebek 20 dk da 50ml içebiliyor. Zaten zamanla da memeler terbiye oluyor yağlı süt daha erken geliyor. Düşünsene 1yaşındaki bebeklerimiz 20dk emiyor mu emmiyor zamanla emme süreleri azalacak bence.
Yok yok merak etme yalniz degilsin.hatta bi cok kisi oyle duygular icinde olabiliyo ama belli etmiyo.tabi ki bebislerimizi seviyoruz varliklarina bin sukur.ama ben de cok sıkıldım emzir gazini cikar altini bezle uyut.gecelerden nefret ediyorim uykusuzluk diz boyu.esim isten gelince birakiyorum ona 10 20 dk disari yuruyuse gidiyorim geliyorum tavsiye ederim.temiz hava almamiz sart.Lustral bayağıdır kullanmıyorum. Şimdilik tamam ama acaba hayata katabilecek miyiz onu merak ediyorum. Çok sıkıcı geliyor bana bütün gün bebekle ilgilenmek, ileride beraber gezebilecek miyiz, düzgün uyuyabilecek myiiz acaba
Ayy inşallah valla içimi ferahlattın :) annemin yanındayım sürekli biz nasıl baktık, sen anormalsin, nasıl bişey hissetmezsin, tembelsin falan diyip duruyor iyice daralttı beni.
Amin amin saglikli olsunlarda her cocugun karakteri farkli o arada bizi bayagi yorcaklar ama canlari sagolsun katlancaz annelik boyleymis demekki :)Aynen herşeyi kapıp huy ediniyorlar benim oğlum ağlamayı huy edindi mesela ve ve artık gazını çıkarttırmıyor memeyi alırken kaşlarını çatıyor bi bakıyorsun gülüyor böyle böyle büyüyorlar demekki allahım hepsine hepimizinkine sağlık versin
Aynen cnm ya atesten korkuyorum ben de zaten .Bizim dr geçen gün gittik Perşembe gelin aşılarını yapalım dedi rota aşısı da varmış onlarda dışarda ki fiyattan daha uyguna yapıyoruz dedi 170 tl sanırım hepsini yapacak galiba inş ateş olmazda gerisi Önemli değil geçer
Karma, verem ve zattürre aşısını 2.ayın bitiminde olduk. Rota aşısını 3.ay bitiminde olacağız. Ateş vs olmadı bizdeKızlar bi yere yazdım ama yine de merak ettim şimdi bizim Perşembe günü karma verem zatürre ve rota aşısı var aşı yapanlar yaptıacak olanlar bunların hepsi bir günde mi oluyor size nasıl bilgi verildi bir de ateş vs oluyor mu oluyorsa n’aptınız ?rota aşısı hakkında düşünceniz ne yaptıracak mısınız ????
Teşekkür ederim canım inşallahAnladım ozman başka birşeydendir neyse ilaç verdiyse geçer zaten çok geçmiş olsun tekrar
Bebedorun el pompalısını aldım.göğsüm çekmekten yara olmuştu.60 tl idi.20 cc anca çıkmıştı.sinirlenip duvara attım.o yüzden elektriklisini aldım memnunum.ikinci el olarak aldım.çiftlisini.garantisi dahi duruyor.çünkü alan arkadaşımın sütü tamamen kesilmişti ikizleri vardı.tamamen mama veriyordu.ben kullanıyorum acıkçası sütüm çok çok azdı düzenli sağarak hemde arttı.ama genelde emzirdikten sonra sağıyorum.bebek beni bırakmasın diye.Hangisini almiştin?
Aynen cnm ben çok şikayet ederdim gece uyuyamıyorum diye bi yattık hastanede ve dedim ki sağlıklı olsun varsın gece uyumasın razıyım annelik zor bir okadar güzel rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın herşey zamanla düzeliyorA
Amin amin saglikli olsunlarda her cocugun karakteri farkli o arada bizi bayagi yorcaklar ama canlari sagolsun katlancaz annelik boyleymis demekki :)
Hergün koca bir bardak kayısı incir üzüm dut kompostosu içiyorum çocuk için onu iç bunu ye tuvaletten çıkamıyorum yaKyısı hoşafı içmeyi denedin mi canım?
Valla cnm Perşembe dr yapacak aşıları sorarım ona artık fitil mi verir şurup mu bilmyorum ama ben nedense bu hastalıktan sonra çok panik oldum çıktım ya nasıl düzelirim bilmyorım korkularım geçmiş değil inş ateşsiz geçiririz hepimiz yalnız hamileyken kusuyorduk ya bazen karnıma geri soksam orda korusam diyorum annelik çok zormuş çok çok güzel bir gülüyor dünyalar benim oluyor allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasınAynen cnm ya atesten korkuyorum ben de zaten .
Eger atesi cikarsa banyo mu ettircez yoksa dorek ares dusurucu surubu mu vercez
Hadi ya bizde olacaz ama sanırım rotayı da yapacak dr hepsi birden sıkıntı yapar endişesindeyim ateş yapmamış olması çok iyi inş bizim de olmazKarma, verem ve zattürre aşısını 2.ayın bitiminde olduk. Rota aşısını 3.ay bitiminde olacağız. Ateş vs olmadı bizde
Yok cnm hiç öyle düşünme çünkü benim oğlum bazen 5dk emiyor ama nasıl güçlü çekiyor doyup doymadıgı kilo alımına çiş miktarına göre belli olur sen hiç takma kafana bunları. Bir de atak haftasında olunca az emiyorlar etrafı keşfetmeye çalışıyor benim paşa. İki emiyor etrafa bakıyor sonra yine emmek istiyorinşallah öyledir ya ne bileyim internetteki emzirme danışmanları filan hepsi öyle yazınca bende 5 dakika emdiginde beslenmemiş gibi düşünüyorum
Sanırım 3gündü banyo yaptıramıyorsun su deymemesi lazım aşı yerineAynen cnm ya atesten korkuyorum ben de zaten .
Eger atesi cikarsa banyo mu ettircez yoksa dorek ares dusurucu surubu mu vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?