- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.581
Canım benim gittiğin mağazada yoktu. Internettede yok görünüyordu şimdi sen diyince baktım gelmiş teşekkür ederimEbebekte humanının iyi geceler çayı var canım
Canım benim kızımda 2dir 3gunde bir yapıyor bundan çok yapıyor. Dün yaptığı gibi alt açma masasına götürdük 2 dakikada resmen pacasindan akmış bebenin ama yüzünde ki mutluluk paha biçilmezKızlar bu kaka normal mi? 5 günde bir yapıyor böyle yapiyor.
Inan çok iyi geliyo canım. Hava düzeldi burda artık sık sık çıkmayı planlıyoruz. Eşim bile çok iyi geldi bana, özlemişim dedi :)Bende bu Çarşamba deneme yapacağım inşallah durur buzamana kadar sadece doktora gitti
Rengi flan böyle miydi pekiCanım benim kızımda 2dir 3gunde bir yapıyor bundan çok yapıyor. Dün yaptığı gibi alt açma masasına götürdük 2 dakikada resmen pacasindan akmış bebenin ama yüzünde ki mutluluk paha biçilmez
Boka hasret kaldım keşke benim bebemde yapsaKızlar bu kaka normal mi? 5 günde bir yapıyor böyle yapiyor.
Boka hasret kaldım keşke benim bebemde yapsa
Evet canım sarı renkliRengi flan böyle miydi peki
1 damlaKızlar coledan kullananlar, kaç damla kullanıyorsunuz? Bize 1 damla yazmış doktorumuz
sadece anne sütumü veriosn cnmBoka hasret kaldım keşke benim bebemde yapsa
Tamam canım teşekkür ederim1 damla
Kyısı hoşafı içmeyi denedin mi canım?Boka hasret kaldım keşke benim bebemde yapsa
Aynaya baktiriyorum aynadan tvnin yansimasina bakiyor :) bende büyük bi ayna alıp yere oyun halisi gibi biseye koyiyim baksın diyorum oyle geldi aklimaBizimki de ışığa çok bakıyoryatağını çevirsem TV yi görecek. Gündüz hep kapalı sadece akşam 8 gibi açıyoruz.
Oyun halısında da şimdilik pek durmuyor.
Çok çabuk öğreniyolar dün annem kucaginda hafifce hoplatti 1 kere bugun butun gun kucagimda ayaklarini kaldiriyor hoplatcakmisimBen de tv telefon verenlere kızardım başıma gelince anladım ki susturmak için yapılıyormuş kolik bir bebeğim var üstüne geçen hafta hastalık geçirdi zatürre huysuz kuZum daha çok huysuzlaştı İnan yeter ki sussun nasıl oluyorsa olsun dedim düşün her ağladığın da solunumu düşüyordu emzik tutmuyor tutsun diye şekerli suya batırıp batırıp verdim başka türlü saatlerce ağlıyordu şimdi de yine ağlama krizleri oluyor tv bakınca susuyor
Alla alla inş düzelir ya üzme kendini büyüyorlar huyları da değişecekSutumu sagdigimda da icmiyor cunku biberon sevmiyor bakalim canim insallahhh duzelirler
Anladım ozman başka birşeydendir neyse ilaç verdiyse geçer zaten çok geçmiş olsun tekrarCanım ben doğumdan sonra 20-25 gün yemedim hiç, ama yüzündekiler 5-6 gunlukkenden beri var. O zaman hiç tüketmemiştim gaz yapiyo diye
Cnm ben en son bir hafta önce kaynatmıştım hergün olması çok daha iyi tabi ama fırsat bulamıyorum kiKızlar biberon ve emziklerinizi nasıl sterilize ediyorsunuz? Ben kaynatıyorum ama ne sıklıkta yapmak lazım. Bazen hergun yapıyorum bazen 2-3 günde bir. Nasıl olmalı sizce?
Konak için yapılacak tek şey zeytin yağı sürüp bir saat sonra yıkamak benim de oldu hala da var tarak almadım çok aşırı olmadı ama her banyo öncesi yağlıyorum sen de öyle yapKizlar konak icin ne yaptiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?