2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ ay bende bende bende hasret kaldım yapmıyor ya yapmıyor Allahım Yarabbim bıraktım kendi hapsın diye haftayı geçtik
Bizim doktor ilacı değişti bugün sabah akşam içilecek başka ilaç verdi önceki duphalac kaka sert olunca veriliyor dedi ben cıvık yapıyor deyince onu bırak dedi

İyi geceler kızlar uyanık olanlar hasta olanlara şifa diliyorum Rabbimden
Biz bugün yine nöbbetteyiz ve ikinci ayımızı bitirdik bugün.Çarşamba günü aşılarımız var bebeğimin canı 3 kez yancak aşı günlerinden nefret ediyorum içim gidiyor çünkü Grpten çok çektik boyumuz kilomuz ne alemde çok merak ediyorum tartılırdık normale evde baskülümde dayanamadı bozuldu

Kızlar düzenli olmasada d3 vitamini veriyordum bebegime banada verilmişti içiyoduk.Burdaki konuşmalardan etkilendim şimdi kullanamıyorum tırstım ilaç zaten doğal birşey değilki çokmu detaya takılıyoruz acaba?

Canim nadil oldu oglun aglamalari ne durumda ?

Biz uyumadık yine mızmız ıkın ıkın bir gece
Dün akşam eşimle aylar sonra bir atraksiyon içine girelim dedik malûm bebekten sonra randevulasiyoruz artık 1 haftadır akşam 8-9 uyurdu saat 1e kadar bizde onu uyutmaya başladık ama sanırım arkasından bir iş çevireceğimizi anladı kerata ve en son ben pes edip yattığımda saat 12 olmuştu babasıyla kızını başbaşa bıraktım. Bizim iş yalan oldu yani bebekten sonra nasıl oluyor bu işler anlamadım

Ben daha ailemin yanındayım randevulaşmaya bile geçemedik en son beraber yattığımızda sarılınca bile uyanıyordu bizimki

3 aylık falan olunca rahatlıcakmışız öyle diyolar

Doktordaydık bizde kalçadan geçti şükür 5.600 olmuş 59 cm rota aşısını sordum gerek yok dedi olsalarda oluyorlar dedi sonrada suçlu biz oluyoruz dedi
Arkadaşımın görümcesi ilk çocuğuna rota yaptırmış ikinciye gerek yok demişti doktor yaptırmadı biri grip gibi atlattı biri yoğun bakıma girdi 1 gün. Ben kesinlikle yaptırcam. Oluyorlar aşı olsa bile ama ayakta atlatıyorlar

Hiç anormal değilsin canım eski hayatlarımızdan eser yok tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…