- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.621
Hadi ya bizde olacaz ama sanırım rotayı da yapacak dr hepsi birden sıkıntı yapar endişesindeyim ateş yapmamış olması çok iyi inş bizim de olmaz
Olmadı dr diyeyim yazsın evde bulunsun peki nasıl verdin yarım çay kaşığı mı?Bizimde ateşimiz cıkmadı aşılardan sonra canım . Eve gelir gelmez calpol vermiştim
Olmadı dr diyeyim yazsın evde bulunsun peki nasıl verdin yarım çay kaşığı mı?
Aaa ozman alayım saol cnm benimEvet canım yarım çay kasıgı . Recetesizde alabılıyosun eczaneden
Evet canımsadece anne sütumü veriosn cnm
Bizim doktor ilacı değişti bugün sabah akşam içilecek başka ilaç verdi önceki duphalac kaka sert olunca veriliyor dedi ben cıvık yapıyor deyince onu bırak dedi☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ ay bende bende bende hasret kaldım yapmıyor ya yapmıyor Allahım Yarabbim bıraktım kendi hapsın diye haftayı geçtik
Canim nadil oldu oglun aglamalari ne durumda ?Aynen herşeyi kapıp huy ediniyorlar benim oğlum ağlamayı huy edindi mesela ve ve artık gazını çıkarttırmıyor memeyi alırken kaşlarını çatıyor bi bakıyorsun gülüyor böyle böyle büyüyorlar demekki allahım hepsine hepimizinkine sağlık versin
Vay yavrum beş günlük kaka yapmış resmen rengi böyle sıvılığıda ama bukadar çok değil tabiki benimki hergün yaptığından dolayıKızlar bu kaka normal mi? 5 günde bir yapıyor böyle yapiyor.
Biz uyumadık yine mızmız ıkın ıkın bir geceArtık geceleri sakın oluyor buralar herkesin bebesi uyuyor sanırım. Allah bozmasın bizlerede nasip etsin
Dün akşam eşimle aylar sonra bir atraksiyon içine girelim dedik malûm bebekten sonra randevulasiyoruz artıkBiz uyumadık yine mızmız ıkın ıkın bir gece
Ben daha ailemin yanındayım randevulaşmaya bile geçemedikDün akşam eşimle aylar sonra bir atraksiyon içine girelim dedik malûm bebekten sonra randevulasiyoruz artık1 haftadır akşam 8-9 uyurdu saat 1e kadar bizde onu uyutmaya başladık ama sanırım arkasından bir iş çevireceğimizi anladı kerata ve en son ben pes edip yattığımda saat 12 olmuştu babasıyla kızını başbaşa bıraktım. Bizim iş yalan oldu yani bebekten sonra nasıl oluyor bu işler anlamadım
3 aylık falan olunca rahatlıcakmışız öyle diyolarRahat edicemiz zamanlar gelecek mi bilmem sanki hep böyle dört duvar arasında ve çocuğa göre yaşayacakmışım gibi geliyor. Zamanla düzen oluyor mu insan mutlu olup alışıyor mu acaba. Yoksa bu mutsuzluğa mı alışılıyor.
Ilk ay 1 kilo aldı. 2. Ay 2 kilo aldı canım.Kızlar bebekleriniz ilk ay ve sonrası ne kadar kilo aldı
İnşallah kuzumAyyy iyi bari canım. Inşallah sonuçlar da iyi çıkar
Arkadaşımın görümcesi ilk çocuğuna rota yaptırmış ikinciye gerek yok demişti doktor yaptırmadı biri grip gibi atlattı biri yoğun bakıma girdi 1 gün. Ben kesinlikle yaptırcam. Oluyorlar aşı olsa bile ama ayakta atlatıyorlarDoktordaydık bizde kalçadan geçti şükür 5.600 olmuş 59 cm rota aşısını sordum gerek yok dedi olsalarda oluyorlar dedi sonrada suçlu biz oluyoruz dedi
Hiç anormal değilsin canım eski hayatlarımızdan eser yok tabiki.Lustral bayağıdır kullanmıyorum. Şimdilik tamam ama acaba hayata katabilecek miyiz onu merak ediyorum. Çok sıkıcı geliyor bana bütün gün bebekle ilgilenmek, ileride beraber gezebilecek miyiz, düzgün uyuyabilecek myiiz acaba
Ayy inşallah valla içimi ferahlattın :) annemin yanındayım sürekli biz nasıl baktık, sen anormalsin, nasıl bişey hissetmezsin, tembelsin falan diyip duruyor iyice daralttı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?