- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.661
Eşim sabahtan işte güneşli saatlerde. Akşam da soğuk oluyo. Bi de hastalık vurdu bu aralar kımıldayamadık yani durup durup ağlıyorumKuzum merak etme hiç bisey olmuyor :) hava güneşli olsun yeter. Tulum tam bir kurtarıcı, hem bebekler arabayı ve dışarıyı seviyor. Yani bizimki seviyor. Ben hiç tedirgin olmadım kuzum.
Ay yazmamışım ki. Ben değil canım kızım grip olcak gibi. Öksürüyor ama normal öksürük mü hastalık öksürüğü mü anlayamadım. Buhar Makinesi açtım biraz iyi geldi gibiBol bol sıcak şeyler içip corapsiz gezmiyorum kıyıdan dönüyorum o zaman canim
Ah şu bebeler kendi yapım aşamalarını bilmiyorlar tabi leylek falanBen daha ailemin yanındayım randevulaşmaya bile geçemediken son beraber yattığımızda sarılınca bile uyanıyordu bizimki
Canım ben 1 haftadır hergun 1.5saat çıkıyorum bebekle. Puseti binaya koyunca başlıyor uyumaya daha dışarı bile çıkmadan. Evde hiç uyumuyor barı dışarda uykusunu alsın diyorum. Iyice dalınca 1 saatin sonunda falan biyerlerde çay kahve molası verebiliyorum 15 dakika kadar. Uyanıyor sonra hemen. Çok iyi geliyor biliyor musun dene mutlaka . Gün bitmiyor başka türlü sürekli aynı şeyler çok yoruyor insanı. Böyle zaman baya geçiyor. Hazırlanması gelince soyunması derken 2,5 saat geçmiş oluyor.Ooof benim kesin psikolojim bozuk yaevde çok bunaldım dışarıya çıkalım istiyorum. Eşim gel çıkartayım diyo bu sefer çıkmak istemiyorum. Ya yollarda ağlarsa. Ya hasta olursa. Onunla ilgilenmekten ben gezdiğimi anlamam ki diyorum. Sen sadece emzirirsin ben ilgilenirim diyo ama yine de çıkamıyorum
İnşallah hava bugün güzel olur.denicem sizden güç alarakAh şu bebeler kendi yapım aşamalarını bilmiyorlar tabi leylek falanbizim durum fena gebeliğin başından beri asker arkadaşı gibiyiz neyin nasıl yapıldığını unutmuş olabiliriz
Canım ben 1 haftadır hergun 1.5saat çıkıyorum bebekle. Puseti binaya koyunca başlıyor uyumaya daha dışarı bile çıkmadan. Evde hiç uyumuyor barı dışarda uykusunu alsın diyorum. Iyice dalınca 1 saatin sonunda falan biyerlerde çay kahve molası verebiliyorum 15 dakika kadar. Uyanıyor sonra hemen. Çok iyi geliyor biliyor musun dene mutlaka . Gün bitmiyor başka türlü sürekli aynı şeyler çok yoruyor insanı. Böyle zaman baya geçiyor. Hazırlanması gelince soyunması derken 2,5 saat geçmiş oluyor.
Ağlama kuzum, ilerlemedikten sonra bu hastalıklardan korkma. Alisiyo vücutları şükretmek lazımEşim sabahtan işte güneşli saatlerde. Akşam da soğuk oluyo. Bi de hastalık vurdu bu aralar kımıldayamadık yani durup durup ağlıyorum
Burnunu açık tut kuzum. Sıcakta tutup anında soğuğa cikarmadigin sürece bisey olmaz. Öksürmesi hapsurmasi normal onların. Bol bol emzirAy yazmamışım ki. Ben değil canım kızım grip olcak gibi. Öksürüyor ama normal öksürük mü hastalık öksürüğü mü anlayamadım. Buhar Makinesi açtım biraz iyi geldi gibi
Anestol anne sutune gecebilir bende kullandim ve kremden sonra 5 6 saat meme vermedimKızlar normal doğum yapmıştım ve dikiş izlerim geçmemişti. Sert bi katman oluşturdu ve aciyor dokununca. Daha önce kist ameliyatı da olmuştum o yerlerde aynı hala geçmedi. Doktorum vajinorm jel ve contractubex verdi. Rahatsızlık davam ederse gel dedi. Hemoroid için de anestol ve proctolog verdi. Dogum kontrol hapi da cerazette verdi
Aynı cnm hiç değişiklik yok krize giriyor taaaki sakinleşene kadar dr bşrşeyi yok dedi ama ya huy edindi yada ağrıyan bir yeri var İnan yemek yapmaya korkar oldum et kaç defa Ocakta yandı düşün halimi annem var yanımda giderse yandım benCanim nadil oldu oglun aglamalari ne durumda ?
Arabayı indir çıkar çok yorucu ama dışarda olmak hava almak markete falan uğramak çok zevkli. Çıkmadan emzir bi güzel altını değiştir inşallah uyur seninki deİnşallah hava bugün güzel olur.denicem sizden güç alarak
Haklısın cnm daha küçükleri de var bunlar böyle böyle büyüyor demekki ay ne olur dikkat edin şuan hala salgın var Allah’ım kimseye yaşatmasın bize de yaşaktmasın dışarı çıkınca ağzını kapaGecti gitti cnm sag sakim kollarinda bebisin tadini cikart unutmaya calis cnm daha kucucukler tabi hasta da olucaklar iyilesceklerde Allah in izniyle.carcabuk saglijli bi sekilde atlatsinlar yeterki hasta olmayan cocuk yok diye dusun cnm
Doktorum ve eczacı hiç öyle bisey dememişti banaAnestol anne sutune gecebilir bende kullandim ve kremden sonra 5 6 saat meme vermedim
Almadım ben yapcak birşey yokEvet canım ben 310 tl verdim verirken çok üzüldüm eşim belki işe yarar böyle canın yanmasından iyidir deneyelim dedi ve iyikide koca sözü dinlrmişim
Geçmiş olsun canım bende gittim herşey normal dedi ben girişdeki sivilceleri söyledim onlar normal dedi mikrop kapmamışmı dedim yok dedi çok iyisin dedi ee ben niye yürüyemiyorumKızlar normal doğum yapmıştım ve dikiş izlerim geçmemişti. Sert bi katman oluşturdu ve aciyor dokununca. Daha önce kist ameliyatı da olmuştum o yerlerde aynı hala geçmedi. Doktorum vajinorm jel ve contractubex verdi. Rahatsızlık davam ederse gel dedi. Hemoroid için de anestol ve proctolog verdi. Dogum kontrol hapi da cerazette verdi
Apartmanın içi müsait bizim araba apartmanda duruyo zaten açık vaziyette.(inşallah çalınmaz:)) asansör De var. Çıkarması zor olmaz yani. Tek korkum hasta olmasıArabayı indir çıkar çok yorucu ama dışarda olmak hava almak markete falan uğramak çok zevkli. Çıkmadan emzir bi güzel altını değiştir inşallah uyur seninki de
Ben kendim sormustum dr gecebilir dedi o belli araliklarla sut vermezsin dedi.Cunku anestol guclu bir anestezik.Bana 3 gun icinde cok iyi geldi resmen oturamiyordum bende gunde 2 kez surdum 3.gun kasinmaya baslayarak kuculdu ordaki memeler.Cok kotu birsey insallah hemen gecer canim ya.Kabiz olcam diye odum kopuyorDoktorum ve eczacı hiç öyle bisey dememişti banaiyi geldi mi peki
Yani ucundan kıyısından yakalasam moral bulup devam edicem ama bayağı bambaşka bir hayattayım ve açıkçası hiç zevkli değil. Bir gülüşüne değer diyenler mi anormal ben mi diyorum bazenHiç anormal değilsin canım eski hayatlarımızdan eser yok tabiki.
Ben de aynıyım tek fark eşimgel çıkalım demiyo.Ooof benim kesin psikolojim bozuk yaevde çok bunaldım dışarıya çıkalım istiyorum. Eşim gel çıkartayım diyo bu sefer çıkmak istemiyorum. Ya yollarda ağlarsa. Ya hasta olursa. Onunla ilgilenmekten ben gezdiğimi anlamam ki diyorum. Sen sadece emzirirsin ben ilgilenirim diyo ama yine de çıkamıyorum
İşk ay 850 gr almıştı. Dün tam 2 aylık olduk yine öyle almış belki 50 gr aşağı yukarı oynar evdekiyle doktordaki farkediyor çünkü. Perşembe aşıya gittiğimizde ölçeceklerKızlar bebekleriniz ilk ay ve sonrası ne kadar kilo aldı
Kremler sute.gecmez diye dusunuyoruz ama geciyor malesef.Ben romatizma hastasiyim ve aci biber kremi surdum birkez agriyan yerime 2 3 saat sonra sutumu bir sagdim tadina baktim ve resmen dilim aci aci oldu.Iyikide tadina bakmisim.Yani her ilaci kremi cok dikkatli kullanmak gerekDoktorum ve eczacı hiç öyle bisey dememişti banaiyi geldi mi peki
Yaptırıcaz canım özel aşılarını da yaptırmaya karar verdikKızlar bi yere yazdım ama yine de merak ettim şimdi bizim Perşembe günü karma verem zatürre ve rota aşısı var aşı yapanlar yaptıacak olanlar bunların hepsi bir günde mi oluyor size nasıl bilgi verildi bir de ateş vs oluyor mu oluyorsa n’aptınız ?rota aşısı hakkında düşünceniz ne yaptıracak mısınız ????
Ilk ay 1500 aldı bu ay evde tarttığım 1200 persembe gitcez doktora bakalım o civarlardadır yineKızlar bebekleriniz ilk ay ve sonrası ne kadar kilo aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?