2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm prima premium care pişik yaptı. Sonra miniese geçtim çok memnun kaldım. Şimdi Joker’in indiriminden sleepy sipariş ettim bakalım onu da deneyeceğim.

Canım bizimde dökülüyordu makineyle kesti babası rahat ettik

halan
bizimde dökülüyor saclar

Kizlar biz isitme testini yine gecemedik 3 aya kadar test 15 gunde 1 tekrar edilecek 40 günlüğüz su anda.3.ayda daha kapsamli bi test yaoilacakmis.bizim gibi gecemeyen varmi testi.normalde yuksek seslere felan irkilio ama bebek her zman olmasada.size sorum bebeginizin duydugunu nerden anliyorsunuz.

Biz teste gidemedik bir türlü durmadı hanfendi ağladı hep yarın vardı randevu dün aradılar makine bozulmuş. İki hafta sonrasına kaldı. Ama sesleniyoruz kısık seste bakıyor mesela

Biz teste gidemedik bir türlü durmadı hanfendi ağladı hep yarın vardı randevu dün aradılar makine bozulmuş. İki hafta sonrasına kaldı. Ama sesleniyoruz kısık seste bakıyor mesela
Ne kadarlik cnm bebegin gecemedimi hic mi yapılmadı

Kuzenim odyolog o testler çokhassas diyor yani epey düşük ölçüden test ediyorlarmış. Bence bir problem yoktur endişelenme

Biz de ilk 2 testte geçememiştik sonra özel hastanede adr diye bir test yaptırdık daha kapsamlıymış. Onda geçtik. Zaten bebeğm seslere falan tepki veriyor. Seslendiğimizde dönüp bakıyor.

Canım kantaronda zeytin yağı ile yapıldığı halde sade zeytin yağıyla aynı değil bence.Ben zeytin yağıyla karnına beline sırtına msaj yapıyorum sogus algınlığı zamanında iştah kesilmesine iyi geliyor. ruhum_mavi canım o nasıl iyleşti öyle nasıl dayandınız ikinizde Allah korusun sizi bu pişik belasından Çok zor günler anlatmışsınız çok geçmiş olsun yaa

Üzerindeki rakamlar gösteriyor canım 55 e ayarlıyorum düğmelerinden. 55 e gelince duruyor düşünce tekrar çalışıyor
cihazınız nedir bide burun tıkanıklığı probleminiz oluyor mu bizim ev kaloriferlerde dolayı çok kuruyor burnutikaniyor kuzumum

20 dk çok gelmiştir kuzuya. Benimki s3vmiyor güneşi ışığı falan hiç.
Canım o uyuya kaldı bende güya dakika tutuyorum 10 dakika sonra bi baktım 20 dakika olmuş.Birde kış güneşi diyip üstünde fazla durmadım yanağına bi dokundum yanıyor hemen krem sürdüm oldu bitti yani

Kızlar bu kalça usgsi kaç günlükken çekiliyor?Bizim ebe aradı azönce yarın aşınız var unutmayın die birde kalça usgsi çektirdinizmi die sordu, ama ben iki aylık olunca çektirin dediğini hatırlıyorum yanlış anlamışsın dio biz geçmi kaldık yani???

Biz de ilkinde değil ikinci de geçmiştik ama benim şüphem yoktu. Ani yüksek seslere tepki veriyordu. Uykuya dalacağı zaman yüksek seslere tepki veriyor irkiliyor. Az önce oldu daha biraz dalmış uykusu var öksürdüm(farkında olmadan) irkildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…