- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.741
Canm prima premium care pişik yaptı. Sonra miniese geçtim çok memnun kaldım. Şimdi Joker’in indiriminden sleepy sipariş ettim bakalım onu da deneyeceğim.Oy canım kötü olmuş neyse ki geçmiş. Bez markası neydi canım? Ben de prima, minies, molfix, komili ve sleepy denedim ama sleepyi daha çok beğendim. Elimdekiler bitsin bakalım ona geçebilirim.
Canım zeytinyağı asidik olduğu için pişiğe iyi gelmiyor. Pişik olmadan koruyucu olarak kullanılabilir belki. Benimki de tam pişik olmadı ama sağı solu kızardı özellikle bacağa değen lastik yerleri. Hametan veya bepanthrn plus sürüyorum kızarıklık olunca o geçiriyor. Bepanteni doktor önermişti.
Canım bizimde dökülüyordu makineyle kesti babası rahat ettikBoğazına birşey takılmış gibi oluyor benim bebeğim çok sık. Var mi bolye olan? Sacları dokulmeye başladı acaba kıl mi gidiyor diyorum. Sizin de dokuluyor mu saclar? Tabiki yenileri çıkacağı için dökülüyor normal bir durum ama çok gibi geldi bana. Cok sacli dogmadi zaten. Simdi de kel oglum keltoros oğlum diye seviyorum. Tup tıkama rekoruyla kedi kili temizler gibi hergun temizliyorum yatağını battaniyesini vs
Bebeğinizn yuzune nemlendirici ne kullaniosnz kaslari pul pul olmus da
Ben bubchen aldım ama kaşında konak gibi bir şey olursa frei ol kullanıyorum. Saçına da aynı şekilde o yağı sürünce bayağı rahatlıyor.Bebeğinizn yuzune nemlendirici ne kullaniosnz kaslari pul pul olmus da
bizimde dökülüyor saclarBoğazına birşey takılmış gibi oluyor benim bebeğim çok sık. Var mi bolye olan? Sacları dokulmeye başladı acaba kıl mi gidiyor diyorum. Sizin de dokuluyor mu saclar? Tabiki yenileri çıkacağı için dökülüyor normal bir durum ama çok gibi geldi bana. Cok sacli dogmadi zaten. Simdi de kel oglum keltoros oğlum diye seviyorum. Tup tıkama rekoruyla kedi kili temizler gibi hergun temizliyorum yatağını battaniyesini vs
Bişey kullanmıyorum canım buhar makinası var odanın nemini 55 te tutuyoruz kuruluk olmuyor yüzündeBebeğinizn yuzune nemlendirici ne kullaniosnz kaslari pul pul olmus da
Biz teste gidemedik bir türlü durmadı hanfendi ağladı hep yarın vardı randevu dün aradılar makine bozulmuş. İki hafta sonrasına kaldı. Ama sesleniyoruz kısık seste bakıyor meselaKizlar biz isitme testini yine gecemedik 3 aya kadar test 15 gunde 1 tekrar edilecek 40 günlüğüz su anda.3.ayda daha kapsamli bi test yaoilacakmis.bizim gibi gecemeyen varmi testi.normalde yuksek seslere felan irkilio ama bebek her zman olmasada.size sorum bebeginizin duydugunu nerden anliyorsunuz.
Ne kadarlik cnm bebegin gecemedimi hic mi yapılmadıBiz teste gidemedik bir türlü durmadı hanfendi ağladı hep yarın vardı randevu dün aradılar makine bozulmuş. İki hafta sonrasına kaldı. Ama sesleniyoruz kısık seste bakıyor mesela
Kuzenim odyolog o testler çokhassas diyor yani epey düşük ölçüden test ediyorlarmış. Bence bir problem yoktur endişelenmeKizlar biz isitme testini yine gecemedik 3 aya kadar test 15 gunde 1 tekrar edilecek 40 günlüğüz su anda.3.ayda daha kapsamli bi test yaoilacakmis.bizim gibi gecemeyen varmi testi.normalde yuksek seslere felan irkilio ama bebek her zman olmasada.size sorum bebeginizin duydugunu nerden anliyorsunuz.
Yapılmadı. Tam 2 aylıkNe kadarlik cnm bebegin gecemedimi hic mi yapılmadı
nasil ayarliosinuz nem ayarınıBişey kullanmıyorum canım buhar makinası var odanın nemini 55 te tutuyoruz kuruluk olmuyor yüzünde
Üzerindeki rakamlar gösteriyor canım 55 e ayarlıyorum düğmelerinden. 55 e gelince duruyor düşünce tekrar çalışıyornasil ayarliosinuz nem ayarını
Biz de ilk 2 testte geçememiştik sonra özel hastanede adr diye bir test yaptırdık daha kapsamlıymış. Onda geçtik. Zaten bebeğm seslere falan tepki veriyor. Seslendiğimizde dönüp bakıyor.Kizlar biz isitme testini yine gecemedik 3 aya kadar test 15 gunde 1 tekrar edilecek 40 günlüğüz su anda.3.ayda daha kapsamli bi test yaoilacakmis.bizim gibi gecemeyen varmi testi.normalde yuksek seslere felan irkilio ama bebek her zman olmasada.size sorum bebeginizin duydugunu nerden anliyorsunuz.
Canım kantaronda zeytin yağı ile yapıldığı halde sade zeytin yağıyla aynı değil bence.Ben zeytin yağıyla karnına beline sırtına msaj yapıyorum sogus algınlığı zamanında iştah kesilmesine iyi geliyor.Anestolu denemedim hiç. Evde yok zaten ama iyiyse o kadar bulundurayım tabi harici satiliyorsa.
Doktor zeytinyağı da sürebilirsin demişti diye arada zeytinyağı sürdüm ama o daha,da çok kızarttı. O yüzden kantaron yagi da sürmedim. Denerim çok sağol canim.
cihazınız nedir bide burun tıkanıklığı probleminiz oluyor mu bizim ev kaloriferlerde dolayı çok kuruyor burnutikaniyor kuzumumÜzerindeki rakamlar gösteriyor canım 55 e ayarlıyorum düğmelerinden. 55 e gelince duruyor düşünce tekrar çalışıyor
Canım o uyuya kaldı bende güya dakika tutuyorum 10 dakika sonra bi baktım 20 dakika olmuş.Birde kış güneşi diyip üstünde fazla durmadım yanağına bi dokundum yanıyor hemen krem sürdüm oldu bitti yani20 dk çok gelmiştir kuzuya. Benimki s3vmiyor güneşi ışığı falan hiç.
Biz de ilkinde değil ikinci de geçmiştik ama benim şüphem yoktu. Ani yüksek seslere tepki veriyordu. Uykuya dalacağı zaman yüksek seslere tepki veriyor irkiliyor. Az önce oldu daha biraz dalmış uykusu var öksürdüm(farkında olmadan) irkildi.Kizlar biz isitme testini yine gecemedik 3 aya kadar test 15 gunde 1 tekrar edilecek 40 günlüğüz su anda.3.ayda daha kapsamli bi test yaoilacakmis.bizim gibi gecemeyen varmi testi.normalde yuksek seslere felan irkilio ama bebek her zman olmasada.size sorum bebeginizin duydugunu nerden anliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?