- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.721
Geçmiş olsun canım acıyı yok edebilirsin geçici olarak pişik kremiyle beraber anestol pomad çok güzel bir ağrı kesici krem. evd bulunduruyorum kendimiz içinde hafif yağ sıçramalarında acı sızıyı anında kesiyor.Ama bebeğimin poposuna kantaron yağı kullanıyorum pişik olmadan arada sürüyorum.Yaa pişik acısı çok fena kızlar. Mahvoldu bebeğim 3 gündür. Bakalım ne zaman geçecek. Ok agliyor yavrum. Her alta yapma v3 degistirme fasli kabusa donustu r3smen. Su pamuk krem dışında var ki ekstra yaptiginiz birşey?
Benim hala yatmamış. E devletten kontrol edilebiliyor. 65 gunluguzKızlar doğum parasını alan var mı ptt den? 300 tl olanı? Mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz? 2 aylık oluyor brnim bebegim
İnaşşalh canım inşallahCanım bepabten i beğenmedi benim bebeğim.desitin mor iyi geldi hep onu kullaniyorum. Benim hatam deneme amaçlı bez degistirdim birkaç farkli marka.
Şimdi sabit marka kullanıyorum havalandiriyorum ve sadece şu ve pamukla siliyorum. Inşallah gecer
Geçmiş olsun pişik fena oluyorYaa pişik acısı çok fena kızlar. Mahvoldu bebeğim 3 gündür. Bakalım ne zaman geçecek. Ok agliyor yavrum. Her alta yapma v3 degistirme fasli kabusa donustu r3smen. Su pamuk krem dışında var ki ekstra yaptiginiz birşey?
Ben çoktan aldım:) mesaj gelmedi. Yatmıştır seninki de gidip çekebilirsin canm.Kızlar doğum parasını alan var mı ptt den? 300 tl olanı? Mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz? 2 aylık oluyor brnim bebegim
Kumaşı penye. Çok memnun kaldım. Kumaş alsaydım daha pahalıya mal olacaktı.Bende sevi bebe ile neko slingleri arasında kaldım. Ama netten alacağım için güvenenedim. Sevi bebenin nasıl kumaşı memnuniyet seviyen nedir
Ya çok güzel görünüyorsunuz ya
Oyyy aşk bunlar vallahi yerim ya maşallah bak kızımı özledim dur bi ponçikleyip geliyorum
Ah canimm kıyamam ben ona. Nasıl yanmıştır cani kim bilir. Çok şükürki atlatmışsınız. Bizimki öyle değil pıtır pıtır ve kıpkırmızı. Ama bakimini yapmazsam brlli ilerleyecek allah korusun. Ates de yapıyor bu pişik ne yazık ki. Geceyi hep çığlık atarak ağlayarak geçirdik. Acıdan dolayı kakasini da tutuyormuş bebekler buna bağlı olarak kabızlık ve gaz da eklenince tam kombo oluyor.Geçmiş olsun pişik fena oluyorBiz de ilk haftalarda olmuştuk desitin mor ve oksizinc pişik kremini karıştırıp sürüyorduk. Onun yanında dermotrosyd diye bir krem vermişti doktor. Sabah akşam sürdüm 2 günde tamamen geçti. Sık sık alt değiştirdim ve her alt değiştirmede mutlaka yıkadım altını. Doktorumuzun tavsiyesiyle bez markasını da değiştirdim ve asla ıslak mendil kullanmadım bir daha. Böyleydi bizim pişik
Onu da perşembeye biraktim canim. Bir çıkışta birçok iş halletmeyi planlıyorum. Gezenti benden beklenmeyecek performans sergiliyorum. Zormuş çocuklu hayat vesselamBen çoktan aldım:) mesaj gelmedi. Yatmıştır seninki de gidip çekebilirsin canm.
Ben baktım görünmüyor yattı diye. Perşembe direkt ptt ye gidicem. Şehirle mi alakalı acaba?Benim hala yatmamış. E devletten kontrol edilebiliyor. 65 gunluguz
Anestolu denemedim hiç. Evde yok zaten ama iyiyse o kadar bulundurayım tabi harici satiliyorsa.Geçmiş olsun canım acıyı yok edebilirsin geçici olarak pişik kremiyle beraber anestol pomad çok güzel bir ağrı kesici krem. evd bulunduruyorum kendimiz içinde hafif yağ sıçramalarında acı sızıyı anında kesiyor.Ama bebeğimin poposuna kantaron yağı kullanıyorum pişik olmadan arada sürüyorum.
Çok haklısın ben de oturup ağlamıştım onunla. Lohusa depresyonumun üzerine iyi gitmişti:) inşallah hemen geçer cnmAh canimm kıyamam ben ona. Nasıl yanmıştır cani kim bilir. Çok şükürki atlatmışsınız. Bizimki öyle değil pıtır pıtır ve kıpkırmızı. Ama bakimini yapmazsam brlli ilerleyecek allah korusun. Ates de yapıyor bu pişik ne yazık ki. Geceyi hep çığlık atarak ağlayarak geçirdik. Acıdan dolayı kakasini da tutuyormuş bebekler buna bağlı olarak kabızlık ve gaz da eklenince tam kombo oluyor.
O ağlayıp delirdikçe ben de susturmayınca oturup ben de ağlayacak konuma geliyorum. Pers3mbe doktora gidicez bakalım aşıları için ınsllh geçer o zamana kadar yoksa hem adı hem pişik sabahlar olmasın
20 dk çok gelmiştir kuzuya. Benimki s3vmiyor güneşi ışığı falan hiç.Bugün hava çok güzeldi.Ve içeriye pencereden mis gibi güneş giriyordu bebeğimin yüzünü birde ellerini bi 20 dakika güneşlendirdim bugünkü doğal d3 vitaminimizi aldık darısı diğer günlere inşallahyanağıdada yandı bu arada hemen krem sürdüm kas yaparken göz çıkarmak bu olsa gerek
Doktorda hiç boyunu ölçemedik biz hep kasıyor kendini. Evde rahat olduğu zaman ölçüyoruz hemen :)Bizim de kilo alimi ayni asi günlerimiz de canim. Evd3 ölçeyim diyorum boyunu mesela, ama bir rahat durmuyor ki. Pets3mbe bakalım be çıkacak?
Inslalah canim. Tıpkı kendimi gördüm. İkinize de gecmis olsun o zamanÇok haklısın ben de oturup ağlamıştım onunla. Lohusa depresyonumun üzerine iyi gitmişti:) inşallah hemen geçer cnm
Bizimkinin nazi sadece bize. Doktorda öyle bir rahat ki gıkı çıkmıyor üstelik.Doktorda hiç boyunu ölçemedik biz hep kasıyor kendini. Evde rahat olduğu zaman ölçüyoruz hemen :)
Oy canım kötü olmuş neyse ki geçmiş. Bez markası neydi canım? Ben de prima, minies, molfix, komili ve sleepy denedim ama sleepyi daha çok beğendim. Elimdekiler bitsin bakalım ona geçebilirim.Geçmiş olsun pişik fena oluyorBiz de ilk haftalarda olmuştuk desitin mor ve oksizinc pişik kremini karıştırıp sürüyorduk. Onun yanında dermotrosyd diye bir krem vermişti doktor. Sabah akşam sürdüm 2 günde tamamen geçti. Sık sık alt değiştirdim ve her alt değiştirmede mutlaka yıkadım altını. Doktorumuzun tavsiyesiyle bez markasını da değiştirdim ve asla ıslak mendil kullanmadım bir daha. Böyleydi bizim pişik
Canım zeytinyağı asidik olduğu için pişiğe iyi gelmiyor. Pişik olmadan koruyucu olarak kullanılabilir belki. Benimki de tam pişik olmadı ama sağı solu kızardı özellikle bacağa değen lastik yerleri. Hametan veya bepanthrn plus sürüyorum kızarıklık olunca o geçiriyor. Bepanteni doktor önermişti.Anestolu denemedim hiç. Evde yok zaten ama iyiyse o kadar bulundurayım tabi harici satiliyorsa.
Doktor zeytinyağı da sürebilirsin demişti diye arada zeytinyağı sürdüm ama o daha,da çok kızarttı. O yüzden kantaron yagi da sürmedim. Denerim çok sağol canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?