2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok artık inanmam öyle şeylere ben. El kadar sabiyi melekler neden dövsün. Gazı sıkıştırmıştır o an bişey olmuştur
Ben sadece duydugumu soledim demekki hem guldryrlar hem kizdryorlar cnku ruyasnda aglamakli bile oluyor sonra guluyor iste melekleei yapyr

Of hiç kolay değilmiş sanki arabayı sırtımda taşıdım öyle çok yoruldum ki

Canım hangi kremi kullanıyorsun.cildiyeye gittik biz isilik ve pişiği işin. Bepanten plus önerdi aldım 1 sürüşteki farkı görsen inanamazsın. 20 lira pahalı bişey de değil

Kızlar doğum parasını alan var mı ptt den? 300 tl olanı? Mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz? 2 aylık oluyor brnim bebegim
Ben aldım cnm. Aldığım gün markete kasaba uğradım 400lira gitti
E devletten takip edebilirsin ödeme asamadında yazıyordu bende gittim sordum pttye yatmış para

Canım hangi kremi kullanıyorsun.cildiyeye gittik biz isilik ve pişiği işin. Bepanten plus önerdi aldım 1 sürüşteki farkı görsen inanamazsın. 20 lira pahalı bişey de değil
Canım bepabten i beğenmedi benim bebeğim.desitin mor iyi geldi hep onu kullaniyorum. Benim hatam deneme amaçlı bez degistirdim birkaç farkli marka.
Şimdi sabit marka kullanıyorum havalandiriyorum ve sadece şu ve pamukla siliyorum. Inşallah gecer

Ben aldım cnm. Aldığım gün markete kasaba uğradım 400lira gitti
E devletten takip edebilirsin ödeme asamadında yazıyordu bende gittim sordum pttye yatmış para
E devlette birşey yazmıyordu. Yada ben göremedim. Tekrar bakarım. Seninki resmen kaşıkla verip kepçeyle almak gibi olmuş canim. Olsun napalim sana süt olsun annesi

Biz o bölüme hiç geçemedik geçen eşimin yanına oturdum kucağımda kızım vardı dizlerimiz birbirine deydi ay kusura bakma dedi eşim gülmekten koptum biz bide ayrı yatıyoruz yatak odasında rahat edemiyorum bebek devamlı ağlıyor eşim erken gidiyor salonda kızımla başbaşa emme gezme ağlama masaj derken sabah oluyor biz bide 9 ay hamilelik tede yakınlaşmadık eşim bana ev arkadaşım diyor valla acınacak halimize gülüyoruz bebeğin uyku düzeni otursaydı tam olcak ya ağlarsa ya emmek isterse banyoyu nasıl yapıcam hemen valla o strese değmez az daha dayansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…