- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.701
Ben sadece duydugumu soledim demekki hem guldryrlar hem kizdryorlar cnku ruyasnda aglamakli bile oluyor sonra guluyor iste melekleei yapyrYok artık inanmam öyle şeylere ben. El kadar sabiyi melekler neden dövsün. Gazı sıkıştırmıştır o an bişey olmuştur
Aynen ole dedgn gbi hazrliyorlarmis cnmSezerbusra21 dövmek demeyelimde güldürüp ağlatırmıslar yüreği alışsın sevınce üzüntüye korkuya diye bılıyorum ben
annem de kızıyo bana o pişik yapar bu gaz yapar ne yicen sen diyo:))Ayy pişik olmasın bebişlerimiz ben yemem gerekirse paranoyak biri oldum bende o gaz yapar bu gaz yapar diye deli gibiyim
Ben bu gun aldim mesaj gelmiyor gidip ptt ye yattimi diye baktim benim 3. cocuk oldugu icin 600 tl aldimKızlar doğum parasını alan var mı ptt den? 300 tl olanı? Mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz? 2 aylık oluyor brnim bebegim
Of hiç kolay değilmiş sanki arabayı sırtımda taşıdım öyle çok yoruldum kiCanım bizd3 evin içinde aynen böyleyiz arabayla geziyoruz çünkü durmuyor uyumuyor sipa. Arabaya binince sarsilinca hemen uyuyor ama. Dışarıya da ciktim 2 kez annemle korktuğum gibi zorlanmadım hazırlanıp evden çıkma faslı daha zor geliyor bana.
Canım hangi kremi kullanıyorsun.cildiyeye gittik biz isilik ve pişiği işin. Bepanten plus önerdi aldım 1 sürüşteki farkı görsen inanamazsın. 20 lira pahalı bişey de değilYaa pişik acısı çok fena kızlar. Mahvoldu bebeğim 3 gündür. Bakalım ne zaman geçecek. Ok agliyor yavrum. Her alta yapma v3 degistirme fasli kabusa donustu r3smen. Su pamuk krem dışında var ki ekstra yaptiginiz birşey?
Ben ilays beauty aldım memnunum canım kumaşı çok güzel yumuşak ama sıkı tutuyo bebeği güven veriyoBende sevi bebe ile neko slingleri arasında kaldım. Ama netten alacağım için güvenenedim. Sevi bebenin nasıl kumaşı memnuniyet seviyen nedir
Ben almadm basvuruda yapmadm istanblda halen ikametgahim alamyrm deme smdi basvursam oluyr muKızlar doğum parasını alan var mı ptt den? 300 tl olanı? Mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz? 2 aylık oluyor brnim bebegim
Ben aldım cnm. Aldığım gün markete kasaba uğradım 400lira gittiKızlar doğum parasını alan var mı ptt den? 300 tl olanı? Mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz? 2 aylık oluyor brnim bebegim
Canım bepabten i beğenmedi benim bebeğim.desitin mor iyi geldi hep onu kullaniyorum. Benim hatam deneme amaçlı bez degistirdim birkaç farkli marka.Canım hangi kremi kullanıyorsun.cildiyeye gittik biz isilik ve pişiği işin. Bepanten plus önerdi aldım 1 sürüşteki farkı görsen inanamazsın. 20 lira pahalı bişey de değil
Bizde sabahladıkBiz uyumadık yine mızmız ıkın ıkın bir gece
Of hiç kolay değilmiş sanki arabayı sırtımda taşıdım öyle çok yoruldum
Benim eşim geç geliyor. Annem gitti 1 haftadır yalnızım. Bugün niyetlendim cikayim diye vazgeçtim. Ya ağlarsa ya huysuzlanırsa ya üşürse diye.
Biraz daha büyüse kanguruya takip yürümek istiyorum. Amaç biraz da kilo vermek tabi. Şimdilik birşey yapmıyorum aksine deli gibi yiyorum ama böyle gitmez bu. Yürüyüşlere başlıcam artık.
Ya çok güzel görünüyorsunuz yaSevi bebe sling aldım. Bugün geldi kargo. Başlarda sevmedi sıktı onu :) ama sonra uyuyakaldı
E devlette birşey yazmıyordu. Yada ben göremedim. Tekrar bakarım. Seninki resmen kaşıkla verip kepçeyle almak gibi olmuş canim. Olsun napalim sana süt olsun annesiBen aldım cnm. Aldığım gün markete kasaba uğradım 400lira gitti
E devletten takip edebilirsin ödeme asamadında yazıyordu bende gittim sordum pttye yatmış para
Biz o bölüme hiç geçemedik geçen eşimin yanına oturdum kucağımda kızım vardı dizlerimiz birbirine deydi ay kusura bakma dedi eşim gülmekten koptum biz bide ayrı yatıyoruz yatak odasında rahat edemiyorum bebek devamlı ağlıyor eşim erken gidiyor salonda kızımla başbaşa emme gezme ağlama masaj derken sabah oluyor biz bide 9 ay hamilelik tede yakınlaşmadık eşim bana ev arkadaşım diyor valla acınacak halimize gülüyoruz bebeğin uyku düzeni otursaydı tam olcak ya ağlarsa ya emmek isterse banyoyu nasıl yapıcam hemen valla o strese değmez az daha dayansınlarDün akşam eşimle aylar sonra bir atraksiyon içine girelim dedik malûm bebekten sonra randevulasiyoruz artık1 haftadır akşam 8-9 uyurdu saat 1e kadar bizde onu uyutmaya başladık ama sanırım arkasından bir iş çevireceğimizi anladı kerata ve en son ben pes edip yattığımda saat 12 olmuştu babasıyla kızını başbaşa bıraktım. Bizim iş yalan oldu yani bebekten sonra nasıl oluyor bu işler anlamadım
Anestolu şuan bebeğime kullanıyorum canım çocuk doktoru verdi hemen hemen her bebeğe veriliyorDoktorum ve eczacı hiç öyle bisey dememişti banaiyi geldi mi peki
Oyyy aşk bunlar vallahi yerim ya maşallah bak kızımı özledim dur bi ponçikleyip geliyorumSevi bebe sling aldım. Bugün geldi kargo. Başlarda sevmedi sıktı onu :) ama sonra uyuyakaldı
Alabilirsin canim. Neden alamayasın. Kaymakamlığa git senin ve bebeğinin kimliği ile. Yanında fotokopileri de olsun hatta. Senin yerine eşin de yapabilir bunu.Ben almadm basvuruda yapmadm istanblda halen ikametgahim alamyrm deme smdi basvursam oluyr mu
Neden travel sistem aldık diye çok pişmanım benOf hiç kolay değilmiş sanki arabayı sırtımda taşıdım öyle çok yoruldum ki
O smn gidip bakayım ben. Bebekle gidicem de emin olamk istedim. Saf gibi mesaj bekliyorum ben deAaa ben unuttum onu. Bana ayın 28 de alabilirsin demişti. Bence seninde yatmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?