- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.181
Pazar günü mevlüdüm canımm. Penye ipten sepet ördürdümMevlüd yapanlar hediye olarak ne dağıttınız acaba?
Canım çok sevindim bi daha üzme lütfen kendini bu kadar@4801buygar eymen @Minik bebis @flower84nely kızlar sütüm gelmiş şimdi uyandım taş gibi değil ama dolu göğsüm en azından. Çok zor bir iki günü sayenizde sizinle anlattım siz hepiniz bu sayfadaki herkes Benim kız kardeşim gibisiniz hepinizden allah razı olsun iyi ki varsınız iyiki
Geçmiş olsun cnm sorunsuz ateşsiz atlatırsınız inşallah. Darısı bizim başımıza 66 günlük olduk ebe hala aramadı. 3oldu aradığım aşı daha gelmedi dedi beklemedeyiz114 canım yaptırdınız mı aşıyı? 1 kol 2 bacak olarak oldu aşı
Patates sütü artırıyor diye biliyorum. Evet maydanoz çok yenmemeliymiş ama patates artırıyor bencekızlar kasım annelerine de takip ediyorum ve patatesin nişastasından dolayı sütü azalttığını söylediler! maydanoz da aynı şekilde.
Canım bi foto atar mısın küçük sepetler miPazar günü mevlüdüm canımm. Penye ipten sepet ördürdüm
Daha elime ulaşmadı kargoda canım Ören kişinin attığı fotoğrafı atayımCanım bi foto atar mısın küçük sepetler mi
Ney işe yaradı kuzum onu anlamadım. Ben süt indiğinide anlamıyorum yaYakın olsaydık verirdim:) bide şey diyorum benimki kavga dövüş emiyor bu aralar ama emdikten sonra gazını alıyorum yatıriyorum mutfağa gidiyorum aaa süt indi göğsüm doldu tekrar acıkma saati geldiğinde cab cub emiyor buda ise yaradi bende :)
Evet canım üstünü incelt alnına ılık ıslak bez koy önce düşürmeye çalış. Çnkü aşının etkisini azaltıyomuş ateş düşürücüker. İnşallah ateşi çıkmazda gerek kalmazçok teşekkürler sağolunuygar eymen benimkide 64 bugün canım sen yine sık sık ara bazen aramayıda unutuyolar.
aydingelini önce düşürmeye çalış dediğin soyarak üstünü falan çıkararak mıbende hemen ilaç vermek istemiyorum çünkü ateşi 38 olursa veriym diyorum.
CocoChanelmademoiselle teşekkür ederim inşallah gerek kalmaz
Yapmadim ama magnet yasin bide seker dagitcam cnm.kiyafet bulsam yapicam daMevlüd yapanlar hediye olarak ne dağıttınız acaba?
Sanirim bende şeker dağiticam.Yapmadim ama magnet yasin bide seker dagitcam cnm.kiyafet bulsam yapicam da)
Allah benim evladımada nasip eder inşAllah herşey biranda düzelir biter inşAllah ya tek başına çocuk büyütmek çok zorMerak etme o zamanlarda bizimde öyleydi gece 2 gibi uyanıp sabah 8 e kadar uyanık kaliyordu. Evin içinde yürüyup duruyodum ayaklarım filan dolaşıyordu artik. Sonra 2 aylık oldu mucize gibi birden geceleri çok güzel uyumaya başladı. Gece emziriyorum yerine koyuyorum kaldığı yerden devam ediyor. Gaz problemi filan hepsi aniden bitiverdi. Bı sure sonra düzelir seninki de. Ama iste şimdi de en başta uykuya geçene kadar problem yaşıyoruz biz.
Ben dün patates haslamasını yaptım geceden beri uyuyamadım göğüslerim sütten ağırdı halada taş gibilerkızlar kasım annelerine de takip ediyorum ve patatesin nişastasından dolayı sütü azalttığını söylediler! maydanoz da aynı şekilde.
Canım Instagram'da emzirme psikoloğu diye bir hesabı takip ediyorum. Yiyip içtiklerimizin sutumuzu etkilediğinin bilimsel bir dayanağı olmadığını söylüyor . Anne aynı besinin arttıracağını inanirsa arttırır azaltacagina inanirsa azaltır diyor. Bak mesela bi yazısını ekledim. Bence şu arttiriyormus bu azaltıyormus diye beynimizi bir sürü şeyle yormaktansa sadece emzirmeye odaklanmak daha doğru.kızlar kasım annelerine de takip ediyorum ve patatesin nişastasından dolayı sütü azalttığını söylediler! maydanoz da aynı şekilde.
bilmiyorum canım bende senin gibi biliyordum ama kasım annelerinde kızlar öyle dedilerPatates sütü artırıyor diye biliyorum. Evet maydanoz çok yenmemeliymiş ama patates artırıyor bence
bende dün yaptım ama sönük :/ acaba bünye ile mi alaka hep genelleme konuşulur ya bende bilemedim ne yiyeceğimi şaşdımBen dün patates haslamasını yaptım geceden beri uyuyamadım göğüslerim sütten ağırdı halada taş gibiler
Evet ya iğnin hepsini soktu resmen. Bakalım kolayca atlatırız inşallahBiri koldan ikisi bacaktan ama bacaga vurulan igneyi tam iceri soktu. Bebegim agladi ben agladim yani. Bir de aksamina bizde hafif ates basladi hemen soydum ustunu tum gece takip ettim
Canım Instagram'da emzirme psikoloğu diye bir hesabı takip ediyorum. Yiyip içtiklerimizin sutumuzu etkilediğinin bilimsel bir dayanağı olmadığını söylüyor . Anne aynı besinin arttıracağını inanirsa arttırır azaltacagina inanirsa azaltır diyor. Bak mesela bi yazısını ekledim. Bence şu arttiriyormus bu azaltıyormus diye beynimizi bir sürü şeyle yormaktansa sadece emzirmeye odaklanmak daha doğru.
evet aslında doğru çünkü herşey beyinde bitiyor psikolojik olarak buna odakladığımız için olabilir. dediğin gibi sadece emzirmeye odaklansak =)Canım Instagram'da emzirme psikoloğu diye bir hesabı takip ediyorum. Yiyip içtiklerimizin sutumuzu etkilediğinin bilimsel bir dayanağı olmadığını söylüyor . Anne aynı besinin arttıracağını inanirsa arttırır azaltacagina inanirsa azaltır diyor. Bak mesela bi yazısını ekledim. Bence şu arttiriyormus bu azaltıyormus diye beynimizi bir sürü şeyle yormaktansa sadece emzirmeye odaklanmak daha doğru.
Yaptırdık canım sağolasın114 canım yaptırdınız mı aşıyı? 1 kol 2 bacak olarak oldu aşı
Allah benim evladımada nasip eder inşAllah herşey biranda düzelir biter inşAllah ya tek başına çocuk büyütmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?