2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
çok teşekkürler sağolun uygar eymen benimkide 64 bugün canım sen yine sık sık ara bazen aramayıda unutuyolar.
aydingelini önce düşürmeye çalış dediğin soyarak üstünü falan çıkararak mıbende hemen ilaç vermek istemiyorum çünkü ateşi 38 olursa veriym diyorum.
CocoChanelmademoiselle teşekkür ederim inşallah gerek kalmaz

Ney işe yaradı kuzum onu anlamadım. Ben süt indiğinide anlamıyorum ya
Evet canım üstünü incelt alnına ılık ıslak bez koy önce düşürmeye çalış. Çnkü aşının etkisini azaltıyomuş ateş düşürücüker. İnşallah ateşi çıkmazda gerek kalmaz

Ay etiketten dolayı geuplar karıştı.
Selam kızlarr :))

Allah benim evladımada nasip eder inşAllah herşey biranda düzelir biter inşAllah ya tek başına çocuk büyütmek çok zor

kızlar kasım annelerine de takip ediyorum ve patatesin nişastasından dolayı sütü azalttığını söylediler! maydanoz da aynı şekilde.
Ben dün patates haslamasını yaptım geceden beri uyuyamadım göğüslerim sütten ağırdı halada taş gibiler

kızlar kasım annelerine de takip ediyorum ve patatesin nişastasından dolayı sütü azalttığını söylediler! maydanoz da aynı şekilde.
Canım Instagram'da emzirme psikoloğu diye bir hesabı takip ediyorum. Yiyip içtiklerimizin sutumuzu etkilediğinin bilimsel bir dayanağı olmadığını söylüyor . Anne aynı besinin arttıracağını inanirsa arttırır azaltacagina inanirsa azaltır diyor. Bak mesela bi yazısını ekledim. Bence şu arttiriyormus bu azaltıyormus diye beynimizi bir sürü şeyle yormaktansa sadece emzirmeye odaklanmak daha doğru.

Eklentiler

• Screenshot_20190207-115325.webp
    93,1 KB · Görüntüleme: 36
Ben dün patates haslamasını yaptım geceden beri uyuyamadım göğüslerim sütten ağırdı halada taş gibiler
bende dün yaptım ama sönük :/ acaba bünye ile mi alaka hep genelleme konuşulur ya bende bilemedim ne yiyeceğimi şaşdım

Biri koldan ikisi bacaktan ama bacaga vurulan igneyi tam iceri soktu. Bebegim agladi ben agladim yani. Bir de aksamina bizde hafif ates basladi hemen soydum ustunu tum gece takip ettim
Evet ya iğnin hepsini soktu resmen. Bakalım kolayca atlatırız inşallah

evet aslında doğru çünkü herşey beyinde bitiyor psikolojik olarak buna odakladığımız için olabilir. dediğin gibi sadece emzirmeye odaklansak =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…