2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Yani sütüm yok bugün hiç demiyorum emzirdikten sonra mutfağa yada lavaboya giderken kendi kendime diyorum ki aaaa sütüm indi göğsüm doldu diyorum gerçekten de işe yarıyor öyle şöylemem :)

Duş da aldım tahin helvaları çaylar rezeneler yok yok .. kızlar dua edin nolur geri gelsin sütüm kahroluyorum
Canım benim de sol göğsümde sütüm çok azdı, meğer mastitten dolayı kanallar tıkanmış. Ağrı vs yok ama. Antibiyotikle geçti, şimdi yavaş yavaş artıyor sende de böyle bir şey olmuş olabilir mi? Hiç üzülme eminim gelir sütün birkaç gün geçmeden

Valla Mevlid yapanları tebrik ediyorum ben iki ay oldu hala kendime gelemedim ev işi çocuk bebek bakımı azıcık bebek uyusa ne yapacağımı şaşırıyorum ütümü yapayım makinedeki çamaşırımı asıyım bulaşık makinesini mi boşaltıyım yemek mi yapıyım evimi süpürüp siliyim oğluma dersmi yaptırıyım yoksa azıcık yatıp uyuyummu bende bi anormallik mi var ya ben hiçbirşeye yetişemiyorum belki de yaşadığım şehirde kimsem olmadığından gelip bi yardım eden olsa keşke çok bunAldım internete bebeği sallarken giriyorum yoksa artık delircem

İki çocuğun var da ondan canım. Benim ilk bebeğim. Bi De ben sadece evi topluyorum sil süpür eşim yapıyo kayınvalidem geliyo ütüleri yapıyo 3 günde 1. Annem de arayıp ah kızım aklım hep sende diyo o da bişeydir demi

Canım Mastit olsa bi şişlik olur bomboştu benim. Şimdi bu sabah biraz daha iyi

Valla ben de hiçbir şey yapmıyorum sadece çamaşırlar , bulaşıklar, bir de yemek. Yemeği de iki günlük yapıyorum . Eşim in olduğu gün fazla yapıp ertesi gün kendim yiyorum. Bazen bulaşığı da eşim koyuyor makineye. 2 buçuk aydır böyle . Temizlik için kadın tutsan canım en azından biraz düzene girene kadar.

Biraz skışına bırakmak lazım ama maalesef bırakamıyoruz
Akışına burakabilsem keşke dün gece sanki nefes darlığı var gibi geldi hemen acile gittik düşün öyle panik olmuşum ki kendime engel olamıyorum şükür bir şey yoktu ama ya varsa düşüncesi beni yiyip bitiriyor çünkü ilk zaman hastalanınca geç kaldık diye hep bir daha geç kalmamalıyım diyorum allahım yavrularımıza sağlık versin yeter bize

Eklentiler

• 8E4909D6-7FCF-4F7F-96E5-C0470851710C.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 6ACE5B9B-B879-4662-81C7-80C35C3054F2.webp
    44 KB · Görüntüleme: 57
  • 187CAE55-CE64-4736-B585-ACA89C47CA5F.webp
    88,6 KB · Görüntüleme: 49
Amin canım amin . Cok iyi anlıyorum seni zor günler atlattın . Sürekli bi panik hali alışıcaz öğrenicez anneliği yavas yavas :)

Kizlar bugün 2 ay kontrolumüze gittik maşallah 60 cm boyu 6250 kilosu olmuş aşilar kolay gecti sonuncuda biraz agladi yaparken onun haricinde iyidi. Insallah ates yapmaz. Dr bugun yikamayın yarindan sonra yikayabilirsiniz problem olmaz dedi kalça usgde normal çıktı. Inşallah herkesin sorunsuzca gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…