- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.221
bende bilemedim canım ben ne varsa yicem artık kim ne derse desin sanki hergün yiyoruz. kabız oldum iyice. ilk kızımda pek bilgili değildim buraları bilmezdim biraz cahildim diyim birde anne gurbet de olunca. bunda maşaAllah internete daha çok bakar oldum ama hiç de iyi değil bence. bazen çok bilmek iyi değilmiş herşeye takar oldumAa bende tam tersi patates yedigim zaman iyice doluyo göğsüm
Yok yok ye hiç bisey olmuyo kuru fasulyemide yiyorum patateste yiyorum makarnada yiyorum Allah ne verdiyse. Sadece o humana rezene tarzı icecekleri icmiyorum eskiden onlarmı vardı ananem butun cocuklarini 3 yasina kadar emzirmiş hele dayim 5 yasinda birakmisbende bilemedim canım ben ne varsa yicem artık kim ne derse desin sanki hergün yiyoruz. kabız oldum iyice. ilk kızımda pek bilgili değildim buraları bilmezdim biraz cahildim diyim birde anne gurbet de olunca. bunda maşaAllah internete daha çok bakar oldum ama hiç de iyi değil bence. bazen çok bilmek iyi değilmiş herşeye takar oldum
aynen. maşaAllah =) canım mercimek köftesi çekti yapsam mı ki =))Yok yok ye hiç bisey olmuyo kuru fasulyemide yiyorum patateste yiyorum makarnada yiyorum Allah ne verdiyse. Sadece o humana rezene tarzı icecekleri icmiyorum eskiden onlarmı vardı ananem butun cocuklarini 3 yasina kadar emzirmiş hele dayim 5 yasinda birakmis
3 kez yedim dogumdan bu yana hic bisey olmadi eger çok ağırsa gaz sorunu dikkat et ama damla falan kullaniyosan ye gitsin süt olsun bol bol :)aynen. maşaAllah =) canım mercimek köftesi çekti yapsam mı ki =))
ay bilemedim kız =) yok gaz giderici ilaç kullanmıyorum3 kez yedim dogumdan bu yana hic bisey olmadi eger çok ağırsa gaz sorunu dikkat et ama damla falan kullaniyosan ye gitsin süt olsun bol bol :)
Maşallah canım kaç kilo doğmuştu sadece anne sütü müKizlar bugün 2 ay kontrolumüze gittik maşallah 60 cm boyu 6250 kilosu olmuş aşilar kolay gecti sonuncuda biraz agladi yaparken onun haricinde iyidi. Insallah ates yapmaz. Dr bugun yikamayın yarindan sonra yikayabilirsiniz problem olmaz dedi kalça usgde normal çıktı. Inşallah herkesin sorunsuzca gecer
1 aylık kontrol de kaç kg çıktı canımKızlar benim minik çok az kilo alıyor napcagımı sasırdım 47 günlüğüz ancak 4 kilo olmştur 3400 doğan bebişim
Teşekkür ederim canımcımÇok teşekkür ederim o senin güzelliğin:)
https://www.mevludhatirasi.com/mavi...bih-canta-isimli-magnet-lokumluk-kulah-pmu105
Burdan aldım ben. 4.25 e almışım. 4 tl ye olanı da çıkmış. Instegrami da vardı. Mevlut_hatirasi sayfanın ismi :)
Ben de doğumda yaptırmıştım bunlardan çok şekerler ya
Maşallah annesi. İnş aşınız da sorunsuz geçer. Doğum kilosu ve boyu nasıldı canım uzun boylu maşallah seninkiKizlar bugün 2 ay kontrolumüze gittik maşallah 60 cm boyu 6250 kilosu olmuş aşilar kolay gecti sonuncuda biraz agladi yaparken onun haricinde iyidi. Insallah ates yapmaz. Dr bugun yikamayın yarindan sonra yikayabilirsiniz problem olmaz dedi kalça usgde normal çıktı. Inşallah herkesin sorunsuzca gecer
3700 çıkmştı canım1 aylık kontrol de kaç kg çıktı canım
Kaç kilo doğmuştu? Maşallah kilosu baya iyi tosuncuk :) biz 3 aya yaklaştık 4,5 kilo olmamışızdır bile :) ama 1800gramdan buralara geldik.Kizlar bugün 2 ay kontrolumüze gittik maşallah 60 cm boyu 6250 kilosu olmuş aşilar kolay gecti sonuncuda biraz agladi yaparken onun haricinde iyidi. Insallah ates yapmaz. Dr bugun yikamayın yarindan sonra yikayabilirsiniz problem olmaz dedi kalça usgde normal çıktı. Inşallah herkesin sorunsuzca gecer
Çok güzel olmuş canm. Nerde yaptirdinizBiz bu şekilde set yaptırdık canım. 4.5 tl fiyatı çok uygun ama çok güzeldi. Tesbihler gül kokulu kaliteli hepsi çok memnun kaldım.Eki Görüntüle 2233417 Eki Görüntüle 2233418
Fiyatı ne canm bunların? Bunlar da çok tatlış :)Hediye değil de bu şekerleri dağıttım.
E daha iyi o zaman gaz sorunu yoksa :)ay bilemedim kız =) yok gaz giderici ilaç kullanmıyorum
Sadece anne sutü 3450 dogmustuMaşallah canım kaç kilo doğmuştu sadece anne sütü mü
50 cm 3450 di cabuk uzadi masallah :)Maşallah annesi. İnş aşınız da sorunsuz geçer. Doğum kilosu ve boyu nasıldı canım uzun boylu maşallah seninki
Canim senin erken dogumdu ama bizim 3450ydi 1. Ay 4950 olduKaç kilo doğmuştu? Maşallah kilosu baya iyi tosuncuk :) biz 3 aya yaklaştık 4,5 kilo olmamışızdır bile :) ama 1800gramdan buralara geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?