2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aa bende tam tersi patates yedigim zaman iyice doluyo göğsüm
bende bilemedim canım ben ne varsa yicem artık kim ne derse desin sanki hergün yiyoruz. kabız oldum iyice. ilk kızımda pek bilgili değildim buraları bilmezdim biraz cahildim diyim birde anne gurbet de olunca. bunda maşaAllah internete daha çok bakar oldum ama hiç de iyi değil bence. bazen çok bilmek iyi değilmiş herşeye takar oldum

Yok yok ye hiç bisey olmuyo kuru fasulyemide yiyorum patateste yiyorum makarnada yiyorum Allah ne verdiyse. Sadece o humana rezene tarzı icecekleri icmiyorum eskiden onlarmı vardı ananem butun cocuklarini 3 yasina kadar emzirmiş hele dayim 5 yasinda birakmis

Kızlar benim minik çok az kilo alıyor napcagımı sasırdım 47 günlüğüz ancak 4 kilo olmştur 3400 doğan bebişim

aynen. maşaAllah =) canım mercimek köftesi çekti yapsam mı ki =))

Reactions: 114
Maşallah canım kaç kilo doğmuştu sadece anne sütü mü

Maşallah annesi. İnş aşınız da sorunsuz geçer. Doğum kilosu ve boyu nasıldı canım uzun boylu maşallah seninki

Kaç kilo doğmuştu? Maşallah kilosu baya iyi tosuncuk :) biz 3 aya yaklaştık 4,5 kilo olmamışızdır bile :) ama 1800gramdan buralara geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…