- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.241
aynı durumdayızValla Mevlid yapanları tebrik ediyorum ben iki ay oldu hala kendime gelemedim ev işi çocuk bebek bakımı azıcık bebek uyusa ne yapacağımı şaşırıyorum ütümü yapayım makinedeki çamaşırımı asıyım bulaşık makinesini mi boşaltıyım yemek mi yapıyım evimi süpürüp siliyim oğluma dersmi yaptırıyım yoksa azıcık yatıp uyuyummu bende bi anormallik mi var ya ben hiçbirşeye yetişemiyorum belki de yaşadığım şehirde kimsem olmadığından gelip bi yardım eden olsa keşke çok bunAldım internete bebeği sallarken giriyorum yoksa artık delircem
Çok güzel olmuş canm. Nerde yaptirdiniz
Psikolojik bence bunlar pilav çok süt yapıyor bende ablamda yapmıyor.. sen bence sürekli birşeyler dene ne iyi geliyorsa onu yapbende dün yaptım ama sönük :/ acaba bünye ile mi alaka hep genelleme konuşulur ya bende bilemedim ne yiyeceğimi şaşdım
şükür kendisi çıkarıyor maşaAllah ama işte şimdiye kadar baklagillerden Brokkoli karnabahar gibi birşey tüketmedim =)E daha iyi o zaman gaz sorunu yoksa :)
Maşallah canım biz aşıdan sonra bi iki saat huzursuzlandı sadece şimdi iyi. Bize üç gün banyo yaptırmayın dediler.Kizlar bugün 2 ay kontrolumüze gittik maşallah 60 cm boyu 6250 kilosu olmuş aşilar kolay gecti sonuncuda biraz agladi yaparken onun haricinde iyidi. Insallah ates yapmaz. Dr bugun yikamayın yarindan sonra yikayabilirsiniz problem olmaz dedi kalça usgde normal çıktı. Inşallah herkesin sorunsuzca gecer
Evet canım eşimde asker sen düşün halimiCanim sen de mi öğretmendin acaba yanlış mi hatırlıyorum
aynen canım bakalım denemelere devam =)Psikolojik bence bunlar pilav çok süt yapıyor bende ablamda yapmıyor.. sen bence sürekli birşeyler dene ne iyi geliyorsa onu yap
Hemşire 60 günlükken getir dedi 2 aylıkken ben mi yanlış biliyorum4. Ayda canım. Ama biz 3. Ve 5. Ayda da rota yaptıracağız. Sonra 9. Ayda da menenjit var
Tereyağlı bi pilav yap ye bakalım nasıl olacakaynen canım bakalım denemelere devam =)
3. Aşı yı mı sordun sen pardon canım yanlış anlamışım :) evet iki aylıkken 3. Aşı bir koldan iki bacaktan yapıyorlar. Verem ve karma aşıHemşire 60 günlükken getir dedi 2 aylıkken ben mi yanlış biliyorum
Bende senin gibiyim yanlız değilsin.. mübarek benim kızım uyumuyor bazen naptığımı bilmiyorumValla Mevlid yapanları tebrik ediyorum ben iki ay oldu hala kendime gelemedim ev işi çocuk bebek bakımı azıcık bebek uyusa ne yapacağımı şaşırıyorum ütümü yapayım makinedeki çamaşırımı asıyım bulaşık makinesini mi boşaltıyım yemek mi yapıyım evimi süpürüp siliyim oğluma dersmi yaptırıyım yoksa azıcık yatıp uyuyummu bende bi anormallik mi var ya ben hiçbirşeye yetişemiyorum belki de yaşadığım şehirde kimsem olmadığından gelip bi yardım eden olsa keşke çok bunAldım internete bebeği sallarken giriyorum yoksa artık delircem
Tereyağlı bi pilav yap ye bakalım nasıl olacak
O göğsünde sürekli emzir diğeriyle eşit olsunBirsey danışcam kızlar tek gögsümden daha az süt geliyor ne yapmam lazım?
Bulgur pilavıonu yiyorum ama pek birşey olmadı
Bana aşıdan önce ateş düşürücü içir gel dedi3. Aşı yı mı sordun sen pardon canım yanlış anlamışım :) evet iki aylıkken 3. Aşı bir koldan iki bacaktan yapıyorlar. Verem ve karma aşı
Brokoli hiç denemedim sevmedigim için karnabahar haslayip kizartıp yedim bayagi hatta aldım marketten yarinki yemegim :)şükür kendisi çıkarıyor maşaAllah ama işte şimdiye kadar baklagillerden Brokkoli karnabahar gibi birşey tüketmedim =)
Evet okudum burdan bu sabah yaptirip götürdüm yine garanti olsun diye 3 gün bekletirim :)Maşallah canım biz aşıdan sonra bi iki saat huzursuzlandı sadece şimdi iyi. Bize üç gün banyo yaptırmayın dediler.
Öğrenirken de ömrümüz den ömür gidecek anlaşılan :) sen aşı yaptırdın mı cnm yaAmin canım amin . Cok iyi anlıyorum seni zor günler atlattın . Sürekli bi panik hali alışıcaz öğrenicez anneliği yavas yavas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?