- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.321
Ben de senin düşüncedeyim bir de geçen haftalarda çok fazla ilaç yüklendi yavruma birde ben vermek istemiyorum tabi çıkmazsa fazla bizimki uyuyor uyanıyor şimdi korkudan ben de uyuyamam anne olmak ne muazzam birşeymişİnşallah canım yani bağışıklılığın güçlenmesi için yardım etmek istemiyorum bende kendi mücadele etsin vücudu daha dirayetli olur. Ama tabi yükselirse vericem bende şuan iyi 37.6 uyuyacak gibide bakalım
Geçmiş olsun cnm ne olur dikkat et bebeğe bulaşmasın maske al hemen tak ben de hastalandım geçti sandım yine başladı kış bitene kadar böyle olacaz bol bol ıhlamur iç bırakma kendiniAğzımın içinde aft olmuştu 3 gündür bir de bugün grip olmuşum
Gündüz 1 buçuk saat kadar uyudu emerken dalmaları hariç , daha yeni uykuya daldı ama hala sesler çıkarıyorne derdi var bilmiyorum gaz da çıkardı altı temiz karnı da tok. Çok halsizim kızlar akşamları başım dönüyor, bugün kan değerlerime de baktırmak için kan verdim bakalım ne durumdayım...
Kendimi çok ihmal ettim ve en sonunda hasta oldum. Sizler kendinize iyi bakın kızlar. İnşaallah oğluma bulaşmaz
Endişelenme canım ateş ölçerin ve şurubun yanında olsun e bide annesi yanında daha neye ihtiyaç var ki :) biraz huzursuz olabilir normal bir güncük sürüyor. Her bebekte aynısı da olmuyor zaten2.ay aşısı bcg değilmiydi 2 bacak bir koldan aynı anda zamanda nasıl oluyor eyvah çok panik yaptım şimdi çok ağlar birde yalnızım ben nasıl tutarım ki
Sağolasın canım teşekkürler:)Endişelenme canım ateş ölçerin ve şurubun yanında olsun e bide annesi yanında daha neye ihtiyaç var ki :) biraz huzursuz olabilir normal bir güncük sürüyor. Her bebekte aynısı da olmuyor zaten
Radix kullanıyoruz canımbüyük kızımdada olmustu advntan kullanmistik.siz ne kullndnz cnm
Aynısının içi beyazımsı olanı da bizde oldu hergün yıkayıp sudocrem sürdüm gecirdibüyük kızımdada olmustu advntan kullanmistik.siz ne kullndnz cnm
Cok guzelmis bu, nerede yaptirdiniz acaba? Nettense bakmak isterim.Bende çikolata ile bu şekilden hazırladığım Yasin’i Şeriflerden dağıttım canımShe-
Ben içiyorum bi fincan o da hergün değilKizlar kahve iciyor musunuz? Inanilmaz canim cekti ama:/
Ben de ictim simdiye kadar birkac kez ama gittigimiz bir doktor kahve icme dedi hic mi icmeyecegim diye dusundum. Gunde bir icen de varmis.Ben içiyorum bi fincan o da hergün değil
doğumdan bir kaç hafta sonra geceleri burnuma taze kahve kokusu geliyordu sürekli bende aman içecem dedim o gün bugündür canım çektiğinde filtre kahve içiyorum. diğerleri dokunuyor bana. bebeğime de hiç bir etkisi olmadı şükür. haftada 1 2 3 değişiyor içiyorum ama kupa da fincan kesmiyor =)Nobetci anne var mi :) Kizlar kahve iciyor musunuz? canim cekti ama:/
Afiyet olsun:) yani bebege etkisi uyku sorunu oluyor o zaman baska bir sakincasi yok, uykusunu etkilemiyorsa icilebilir arada o zaman=)doğumdan bir kaç hafta sonra geceleri burnuma taze kahve kokusu geliyordu sürekli bende aman içecem dedim o gün bugündür canım çektiğinde filtre kahve içiyorum. diğerleri dokunuyor bana. bebeğime de hiç bir etkisi olmadı şükür. haftada 1 2 3 değişiyor içiyorum ama kupa da fincan kesmiyor =)
Ben de yeni başladım inşallah iyi gelir çok sağol canım.Geçmiş olsun bende aynen senin gibiydim uykusuzluktan başım dönüyor artık vitamin içiyorum sabah akşam iyi geldi biraz
Çok sağol canım sürekli ellerimi yıkıyorum maskeyi de alayım. Ihlamur da yaptim. Bitseydi hayırlısı ile şu kış mevsimiGeçmiş olsun cnm ne olur dikkat et bebeğe bulaşmasın maske al hemen tak ben de hastalandım geçti sandım yine başladı kış bitene kadar böyle olacaz bol bol ıhlamur iç bırakma kendini
Ben her gün Bi fincan Türk kahvesi içiyorumNobetci anne var mi :) Kizlar kahve iciyor musunuz? canim cekti ama:/
Hayır cnm öyle ni şart yok. Arkadaşım 2 senelik öğretmendi aylıksız izin aldı hem de iki yılEdvard canim ben de öğretmenim o yüzden sordum. Ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama 10 yılı doldurmak mi gerekiyor acaba alabilmek icin. Eğer öyleyse benim henüz 10 yıl olmadı. Bebeğime bakacak kimse yok kreş icin de cok küçük daha şaşırdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?