2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de senin düşüncedeyim bir de geçen haftalarda çok fazla ilaç yüklendi yavruma birde ben vermek istemiyorum tabi çıkmazsa fazla bizimki uyuyor uyanıyor şimdi korkudan ben de uyuyamam anne olmak ne muazzam birşeymiş

Reactions: 114
Geçmiş olsun cnm ne olur dikkat et bebeğe bulaşmasın maske al hemen tak ben de hastalandım geçti sandım yine başladı kış bitene kadar böyle olacaz bol bol ıhlamur iç bırakma kendini

2.ay aşısı bcg değilmiydi 2 bacak bir koldan aynı anda zamanda nasıl oluyor eyvah çok panik yaptım şimdi çok ağlar birde yalnızım ben nasıl tutarım ki
Endişelenme canım ateş ölçerin ve şurubun yanında olsun e bide annesi yanında daha neye ihtiyaç var ki :) biraz huzursuz olabilir normal bir güncük sürüyor. Her bebekte aynısı da olmuyor zaten

Nobetci anne var mi :) Kizlar kahve iciyor musunuz? canim cekti ama:/
doğumdan bir kaç hafta sonra geceleri burnuma taze kahve kokusu geliyordu sürekli bende aman içecem dedim o gün bugündür canım çektiğinde filtre kahve içiyorum. diğerleri dokunuyor bana. bebeğime de hiç bir etkisi olmadı şükür. haftada 1 2 3 değişiyor içiyorum ama kupa da fincan kesmiyor =)

Afiyet olsun:) yani bebege etkisi uyku sorunu oluyor o zaman baska bir sakincasi yok, uykusunu etkilemiyorsa icilebilir arada o zaman=)

Geçmiş olsun cnm ne olur dikkat et bebeğe bulaşmasın maske al hemen tak ben de hastalandım geçti sandım yine başladı kış bitene kadar böyle olacaz bol bol ıhlamur iç bırakma kendini
Çok sağol canım sürekli ellerimi yıkıyorum maskeyi de alayım. Ihlamur da yaptim. Bitseydi hayırlısı ile şu kış mevsimi

Edvard canim ben de öğretmenim o yüzden sordum. Ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama 10 yılı doldurmak mi gerekiyor acaba alabilmek icin. Eğer öyleyse benim henüz 10 yıl olmadı. Bebeğime bakacak kimse yok kreş icin de cok küçük daha şaşırdim valla

Hayır cnm öyle ni şart yok. Arkadaşım 2 senelik öğretmendi aylıksız izin aldı hem de iki yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…