2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet canım sen de hiç kolay şeyler yaşamadın zaten sağlığımız yerindeyse neyi sorun edip de kafaya takıyoruz anlamıyorum kendime kızıyorum ne vardı da üzdüm bu kadar kendimi
İşte üzme artık hem mama veren ilk Kişiler biz olmadık hiç anne sütü almayan bebeklerde var ben onca şey yaşadım çıkardığım tek sonuç sağlık olsun gerisi hep gelir oldu bebeğin sağlıklı rabbim hep sağlık versin hepinizin evladına bak gör sen canını sıkmayı bıraktığın da sütün inecek senin de sanırım takıldığın şeyler İnan dert değil boşver bak ben de yalnızdım hasta olunca bebek annem geldi gidecek yine yalnız kalacam bu şehirde güçlü olmak zorundayız çünkü hamdolsun ki biz anneyiz:)

1 hafta kaldık kucaktan yer görmedi sırtı olcağı bu işte . Burda bwnde tekim gerçekten çok zor
Yalnızlık çok zor ben en iyi anlayanım görüyorum ailesi yakın olup destek olanları ne güzel diyorum ama bu seçimde bizim di şahsen ben biliyordum uzakta evli olacağımı zorluklarına da katlanmak zorundayız inş sağlıkla büyür evlatlarımız da yalnızlık koymaz artık çünkü yalnız değiliz minik kuzularımız var artık hayatımızda

Bizde bütün aşıları olduk bi ara ateşi çıktı gibi ölçtüm 37.2 çıktı hemen üstünü açtım evde fitil var dr sordum ateşi çıkarsa verirsin demişti ben de henüz vermedim inş sorunsuz geçer hepimizin vermek zorunda kalmayız ama çok huzursuz yavrum uyuyamıyor iki dk uyuyup uyanıyor

Cnm bizimki de bugün oldu çok ağladı yapılırken ama gün boyu ağlamaklı geçti uyuyamıyoruz sürekli uyanıyor hamağa koydum bastı çığlığı ayağımda şuan uykusuzluktan bayılacam ama uyumuyor indirdiğim an uyanıyor ateş için fitil ben almıştım zaten hastanede yatarken çok vermişlerdi o nedenle hemen vermek istemedim inş sorunsuz iyi geçer hepimizin

Bende yalnızım ya siz burda yine arkadaş bulmuşsunuz ben hep TEK’im yabancı olduğum için komşularıma da diyemiyorum yalnız olduğumu çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun

Bizim aşılar aynı gündü dimi :) bizde olduk canım evet çok huzursuzdu bizimki de şimdi daha iyi geçeçek inşallah.

İnşallah canım yani bağışıklılığın güçlenmesi için yardım etmek istemiyorum bende kendi mücadele etsin vücudu daha dirayetli olur. Ama tabi yükselirse vericem bende şuan iyi 37.6 uyuyacak gibide bakalım

2.ay aşısı bcg değilmiydi 2 bacak bir koldan aynı anda zamanda nasıl oluyor eyvah çok panik yaptım şimdi çok ağlar birde yalnızım ben nasıl tutarım ki

Canm fitili neden verdi?

Ağzımın içinde aft olmuştu 3 gündür bir de bugün grip olmuşum
Gündüz 1 buçuk saat kadar uyudu emerken dalmaları hariç , daha yeni uykuya daldı ama hala sesler çıkarıyor ne derdi var bilmiyorum gaz da çıkardı altı temiz karnı da tok. Çok halsizim kızlar akşamları başım dönüyor, bugün kan değerlerime de baktırmak için kan verdim bakalım ne durumdayım...
Kendimi çok ihmal ettim ve en sonunda hasta oldum. Sizler kendinize iyi bakın kızlar. İnşaallah oğluma bulaşmaz

Geçmiş olsun bende aynen senin gibiydim uykusuzluktan başım dönüyor artık vitamin içiyorum sabah akşam iyi geldi biraz

Bende yalnızım ya siz burda yine arkadaş bulmuşsunuz ben hep TEK’im yabancı olduğum için komşularıma da diyemiyorum yalnız olduğumu çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun
Yalnızlık zor biliyorum benim görüştüğüm kimse pek yok bu şehirde komşularım genelde çalışıyorlar kimseyi gördüğüm yok burda takılıyorum akşam eşime sarıyorum geçiyor gün bir şekilde bebekten önce hayatım daha boştu şimdi dolu fırsat bulamıyorum zaten bir kahve yapıp rahat içmeye biraz huysuz bir bebeğim var da :) ama hamdolsun iyi ki var ben bütün kaprisini huysuzluğunu çekerim yeter ki sağlıklı olsun o nedenle senin de vaktin olmuyordur sıkılmaya artık hayatımız dolu çok şükür sıkılma gir buraya yaz hatta istersen bana özelden bile yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…