2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Afiyet olsun:) yani bebege etkisi uyku sorunu oluyor o zaman baska bir sakincasi yok, uykusunu etkilemiyorsa icilebilir arada o zaman=)
aynen canım hiç uykusuna, kaka, çişine veya huysuzluğuna etki etmedi bende. ben hamileyken se içiyordum arada belki alışmıştır

Ben her gün Bi fincan Türk kahvesi içiyorum
Afiyet olsun ben de arada iceyim bari=)
Eminönü’nde bu tarz hediyelikler satan şarkhan diye bir han var hepsini oradan aldım . Paketlemesini kendim yaptım
Ayip olmazsa tanesi kacaydi, kiyaslamak icin soruyorum tanesi 9.5 tl dediler bana isimli.
aynen canım hiç uykusuna, kaka, çişine veya huysuzluğuna etki etmedi bende. ben hamileyken se içiyordum arada belki alışmıştır
Belki de hamileyken ben de ictim birkac kez, simdi de arada ictigimde etki etmemisti, iceyim bari=)

Canım benim bildiğim 10 doldurman lazım.. ben kreşte öğretmenlik yapıyorum inanki senin baktığın gibi bakmıyorlar kimse anne gibi olmaz.. Benim çocuğumu götürme şansım var bakalım nasıl olacak ama tek başıma bakıyorum çok zor oluyor.. eşim burda olsa o kadar zorlanmazdım.. senin iznin ne zaman bitiyor bakıcı bulsaydın güveneceğin biri olmalı

Evet hayatım dolu şükür sıkılmıyorum ama işim çok zor.. benimde kızım huysuz ya gaz problemimiz var ne olacak bilmiyorum.. eşim burda olsa o kadar sıkıntı çekmezdim..

Hayır canım ben de 4 yıllık memurum iznimi aldım dilekçe yazdık okulda verdik. 10 yıl şartı yok.

Ayip olmazsa tanesi kacaydi, kiyaslamak icin soruyorum tanesi 9.5 tl dediler bana isimli.

Belki de hamileyken ben de ictim birkac kez, simdi de arada ictigimde etki etmemisti, iceyim bari=)
iç iç canım afiyet olsun yanına da kek kurabiye veya tatlı birşey =) ben bitter çikolatayı ağzıma alıyorum kahve bitene kadar damağımda kalıyor. kahveye şeker koymuyorum =)

Kızlar dün bir arkadaşımla konuşuyordum o da 40 indan sonra hemen regl olmuş , ben de oldum yaa dedim. Dikkat et doğurganlığın yüksek olduğu için hemen regl oldun dedi böyle bir şey var mı sizce? Eşim korunuyor ama yine de tırstım açıkçası.

Salı günü aşılarını oldu. Dün gece cok huzursuzdu. Emmek istemedi emdigini kustu. Karni tas gibiydi kaka yapti ishal gibi aşıdan mi oldu gazdan mi bilmiyorum ama kafayı yiyecektik. Bir çocuğum daha var sabah okula gidiyor yoksa acile gidecektik yani. Çok korkuttu beni. Bu aşılar bir kaç gün rahatsızlık veriyormuş.

Bende sonradan tespit ettim bez küçük gelmeye başlayınca sızdırıyor ben sleppy 3 kullanıyordum bir süre sızmaya başladı 3+ ya geçtim bitti sızma

Benimde eşim korunuyor bende 50 günde regl oldum. 60. Günde lekelenmem başladı. Doktorumu aradığımda direk kan vermemi ıstedi. Şükür hamile değildim. Bende çok korktum spiral taktiricam. Eşim korunsa da güvenemedim.

Estağfirullah , Şöyle söyleyim bana bu şekilde 9 tl ye geldi . Yasin 4.5 tl teşbih 2.5 tl şeffaf kutusu 1 tl fleksi isim 1 tl e geldi .. ama ben aldığım da Kasım ayıydı. İnstagram da sormuştum daha fazla fiyat vermişlerdi . İstanbul’da olduğun için Eminönü’ne gitmeyi tercih etmiştim

Merhaba! Ya benim kızımda memeyi itiyor meme ucum yara çok zorlanıyorum emzirirken.. biberon da versem içmiyor acaba napsam yürüyorum öyle emiyor sonra ağlıyor Emincede memeyi çok çekiyor
2-4 ay aradı bebeklerde meme reddi olabiliyor gözleri daha iyi gördüğünden ve algısı açıldığından meme emmek istemeyebiliyorlar. Netten araştır ve ne olursa oldun memeyi bıraktırma. Görümcemde aynı oldu ayakta dolaşıp emziriyor uyku haline gelince oturup emziriyordu sobra yok öyle yok böyle dediler biberonla vermeye başladılar sonra hiç emmedi. Nette neler yspılabilir bak belki seninkide meme reddi yaşıyordur

Sevi bebe sling aldım. Bugün geldi kargo. Başlarda sevmedi sıktı onu :) ama sonra uyuyakaldı
benimde kargo geldi nekonun slingini aldım. taktım uykusu vardı öyle bakındı yıkamadım diye yüzüne değmesin dedim çıkardım oğlumu. şimdi yıkayıp kullanıcam. ama sen bebeği oturtuyor musun canım kumaşı dizine kadar çekin diyor bacakları çok açık olmuyor mu. sen nasıl yaptın

kızlar şu regl ile hamilelik düşündüğünüz gibi değil. korunmazsanız doğumdan sonra 27. gün itibari ile hamile kalabilirsiniz tabi Allah korusun.. benim arkadaşım regl olmadım diye güvenmiş ve şuan 5 aylık hamile kızı 7 aylık siz düşünün durumu

Bnde hergun 1 fincan iciorm ne uykumu kacirio ne kizima huzursuzluk yapio bnm en azindan rahatlamami sagliyor stresimi alio kndime en azindan 15 dk da olsa vakit ayirmis oluorm
Aynen Valla. Türk kahvesini çok severim. Hamileyken de her gün Bi tane içiyordum. Bir sıkıntı yaşamadım.

Bende de lekelenme olmuştu ama hiç sormadım doktoruma test falan da yapmadım gerek var mıdır acaba

Allah yardımcısı olsun ya anladım canım

Çok sağol canım sürekli ellerimi yıkıyorum maskeyi de alayım. Ihlamur da yaptim. Bitseydi hayırlısı ile şu kış mevsimi
Ahh cnm ben 15 gün içinde iki kez oldum hava bir soğuyup bir soğuyor ya ondan bu hastalıklar çoğaldı maskeyi al tak bana ıhlamur çok iyi geldi limonla at içine günde 3 kere iç rahat olursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…