2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizim aşılar aynı gündü dimi :) bizde olduk canım evet çok huzursuzdu bizimki de şimdi daha iyi geçeçek inşallah.
Canım biz9mki c9k korkuttu bizi. 38 i geçti ateşi sürekli ağlama huzursuzluk huysuzluk derken bu saati ettik. Babası isr gitti şimdi uykusuz kaldık biz başbaşa. Emzirmekten göğüslerim kucakta taşımaktan kollarım ağrıyor. Uylisizlukram resmen basım dönüyor belim yariliyor. Yeterki iyi olsun allah im .çok zorlandık biz.

Kızlar molfix kullanıyorum ve aşırı sızdırmaya başladı. Çileden çıkardı beni. Bugün 5 6 kere üst degistirdim. Çok sinirlendim. 80 tane daha var. Siz ney kullanıyorsunuz sızdırmayan? Önerir misiniz? Ben mi baglayamiyorum diye bile düşünmeye başladım.

Ayni durumdayiz. Uyumuyor durmuyor ağlıyor. Bu saat3 kadar dayandım esimle. O ise git5i. yazık uykusuz ben evin içinde çift görerek uykusuzum. Inşallah geçer

Son düzenleme:
Sizin ası ne zamandı canim? Tam aksine kaka yapamıyor bizimki rahat. Yapsa rahatlayacak. Ateşi kaç oldu en cok
Bugündü yani dün sabah çok huzursuz ateşi fazla yükselmedi ama huzursuzluktan hiç uyumadı zaten reflüsü var sık sık kustu sonrada ishal oldu.İshal olması normalmi bilmiyorum internette arıyorum bulamıyorum bişey.Doktora götürsemmi çok tedirginoldum

Normal canim korkma. Uzun surerse sikinti ama.Bugun kontrolumuz vardi ayrica. Arada tikandig8 için biz3 de reflu ihtimali yüksek diyerek bir surup yazdı. Normalmiş ayrıca. Yatağına eğim ve yan yatmayı tavsiye etti. asiya bağlı olarak ishal kusma vs. Yan etkiler görülebilir panikleme dedi. 24 saati aşarsa haberleşelim dedi. Yine de kendi doktoruna da bir daniş istersen için rahat etsin.

Ne güzel bilgi vermiş sizinki bizimki hiçbişey söylemedi 4 saatte bir calpol ve fitil dedi sadece.İçimi rahatlattın evet takip edicem ishalini umarım uzun sürmez.Bu saate kadar yoktu birden oldu.Ateş de bu saatten sonra çıkabilir belki o zaman.Bizim doktor kontrolümüz bi gün önceydi aşıdan sonraya randevu alsaymışız keşke.Reflüden dolayı bende eğimli yatırıyorum emdikten sonra baya süre yatırmıyorum falan yinede kusmalar devam

10 yıl diye bir şart yok canım

Ben premium çare kullanıyorum iki numaraya geçtik çok memnunum. Çişi dolduruyor ama hiç bir sızma yaşamadım . BİR kere ben çok iyi bağlayamamışım kakası sırtına çıkmış tı oda benim hatamdı

Canım ya kıyamam. Düzelir ama uyursunuz sizde inşallah bebişinle

Dogdugundan beri kullaniyorum ben hic sizdirma yasamadim gunde 11 12 bez degistiriyoruz hepside dolu dolu oluyor

Canım premiun care kullanıyorum hiç sızdırma yapmıyor. Hatta dün aşıdan dolayı çok huzursuzdu elletmedi altına. Kaka da yapmamıştı neyseki 12 saat kadar durdu bir bez. Hiç bir sızdırma yoktu

Molfix bizde de kaka sızdırdı Bi kaç sefer prima kullaniyorum şu an.

Benimkinde yandan sızdırdı biraz sıkı bağlamak lazım galiba. Bu sefer prima aktif bebek denedim şimdilik iyi bakalım.

molfix kağıt gibi bir bez ya çok kötü. Ben de 1 paket denedim sızdırma yapmıştı. Minies kullanıyorum çok memnunum. Şimdi de sleepynin kampanyasına denk gelip aldım o da çok güzel. İki bez de süper emici gece boyu hiç bez değiştirmiyorum. 12-13 saat kalıyor altında. Ne pişik yapıyor ne de sızdırma. İki bezi de tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…