2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Nasıl yaptın canım yaa bende örgüden tavşan yaptım ama o kadar. Yapıp satsan alırım
Satmıyorum canım çocuğum için yapıp aldım o sıralar oyun halısını ince keçe aldım büyük ona göl yaptım sakallı ipten bulutlar yaptım içlerine değişik şeyler koydum(birinin içine poşet birinin içine zil ) el örgüsü çiçek yaptım uğur böceği ev yaptım o sıra çok beğenildi bende çocuğuma aldım sakladım hazır şeyler çocukları belli bir süreden sonra sıkıyor el emeği oldumu onu cezbediyor..

Ben de çok severim cnm hazır şeylerin alternatiflerini kendim yapmayı. Sakıncası yoksa senin için fotoğrafını çekip paylaşabilir misin burda. Belki bizim için de fikir olur

Ayy çok güzel yaa keşke bende araştırıp yapmaya çalışsaydım. Oğlumun kapı süsünü bende keçeden yapmıştım çok eğlendim güzel olmuştu ama kitabı şimdi yapamam ki tuvalete gidemiyorum benim sıpa yüzünden kaldı ki bir şeyler yapayım

Arkadaşlar oyun halısı almak yerine böyle basit bi düzenek yaptırdım ben eşime. Arka duvara da ayna takicam boydan boya. Çok eğleniyor şimdi altinda. Oyuncaklari filan sıkıldıkça değiştiricem. Bilerek büyük yaptırdım ileride ben de altına yatar birlikte oyuncaklara bakarak hikaye filan anlatırım diye düşünüyorum. Hatta zeka kartları, hayvan meyve kartları filan aldım onları zimbayla delip asıcam onlarla ilgili de konuşuruz

Eklentiler

• IMG_20190210_153904.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 99
Çok tatlış güle güle oynasın ellerine sağlık canım

Bunlar hep bilişsel psikomotor duygusal Özbakım için ince elenmiş sık dokunmuş

Eklentiler

• 156C9474-C6EC-4EAE-9429-A07253C98415.webp
    128,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 205B9F7D-39D9-4B5E-A0F4-2D06DECC4BBA.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 04976F1F-83FF-4B03-B965-75CFDDD67CAA.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 74
Bende 3 yıl önce okulda yaptım şimdi yapamam kitabı bulamadım onun fotosunda atacaktım bulamadım

Bence çok güzel olmuş

Kızlar ilk aylarda göz için öğretmenim mobil yapmayın 6 ay bitsin sonra yapın demişti bende ondan halıyı yaptım bilginiz olsun.

çok güzeller canım bayildim eline sağlık. Nasıl çok emek vermişsin. Hali hele çok güzel. Tahta kasikla mi yaptın 2. Fotodakileri?
Evet canım örgüden yaptım.. birsürü şey var bulamadım buldukça atarım fotolarını mobilde yapmışım ( senin yaptığına biz mobil diyoruz)halı hep çıkartmalı takmalı Özbakım için ağaçların Bağcıkları var evin çatısı çıkarılıp takıyor bulutlar çıtçıtlı.. bunlara dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…