- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.781
Çok iyi canım sağolasın. Peki 4 lü mü bu bir tane mi geliyor acaba. Ona göre bir kaç tane alacağım. Ebebekte 79 lira resmen. Hemde bu ingilizcehttps://s.click.aliexpress.com/e/52ZvHs8
9 liraya aldım bunu :)
Nasıl lekeler canım göbeğimin altındaki çizgi duruyor benim hala. Zamanla geçer dedi annem ama sanki geçmeyecek gibikızlar Doğum lekelerim var sizce napim
Migrosta canım oradan almıştım ben denemek içinBen primanin minik paketlerini görmedim hiç nerede var acaba?
Ayy bende çok endişeliyim hala geçmedi ne zaman geçer acaba göbekteki izNasıl lekeler canım göbeğimin altındaki çizgi duruyor benim hala. Zamanla geçer dedi annem ama sanki geçmeyecek gibi
Nasıl yaptın canım yaa bende örgüden tavşan yaptım ama o kadar. Yapıp satsan alırımHepsini ben kendim yaptım üniversite zamanında halısını oyuncaklarını bez bebeğini..
yüzde olanlar canım benim karnımdakiler hiç geçmiyecekmiş gibi çok çatlağımda varNasıl lekeler canım göbeğimin altındaki çizgi duruyor benim hala. Zamanla geçer dedi annem ama sanki geçmeyecek gibi
Satmıyorum canım çocuğum için yapıp aldım o sıralar oyun halısını ince keçe aldım büyük ona göl yaptım sakallı ipten bulutlar yaptım içlerine değişik şeyler koydum(birinin içine poşet birinin içine zil ) el örgüsü çiçek yaptım uğur böceği ev yaptım o sıra çok beğenildi bende çocuğuma aldım sakladım hazır şeyler çocukları belli bir süreden sonra sıkıyor el emeği oldumu onu cezbediyor..Nasıl yaptın canım yaa bende örgüden tavşan yaptım ama o kadar. Yapıp satsan alırım
Ben de çok severim cnm hazır şeylerin alternatiflerini kendim yapmayı. Sakıncası yoksa senin için fotoğrafını çekip paylaşabilir misin burda. Belki bizim için de fikir olurSatmıyorum canım çocuğum için yapıp aldım o sıralar oyun halısını ince keçe aldım büyük ona göl yaptım sakallı ipten bulutlar yaptım içlerine değişik şeyler koydum(birinin içine poşet birinin içine zil ) el örgüsü çiçek yaptım uğur böceği ev yaptım o sıra çok beğenildi bende çocuğuma aldım sakladım hazır şeyler çocukları belli bir süreden sonra sıkıyor el emeği oldumu onu cezbediyor..
Ayy çok güzel yaa keşke bende araştırıp yapmaya çalışsaydım. Oğlumun kapı süsünü bende keçeden yapmıştım çok eğlendim güzel olmuştu ama kitabı şimdi yapamam ki tuvalete gidemiyorum benim sıpa yüzünden kaldı ki bir şeyler yapayımSatmıyorum canım çocuğum için yapıp aldım o sıralar oyun halısını ince keçe aldım büyük ona göl yaptım sakallı ipten bulutlar yaptım içlerine değişik şeyler koydum(birinin içine poşet birinin içine zil ) el örgüsü çiçek yaptım uğur böceği ev yaptım o sıra çok beğenildi bende çocuğuma aldım sakladım hazır şeyler çocukları belli bir süreden sonra sıkıyor el emeği oldumu onu cezbediyor..
Çok tatlış güle güle oynasın ellerine sağlık canımArkadaşlar oyun halısı almak yerine böyle basit bi düzenek yaptırdım ben eşime. Arka duvara da ayna takicam boydan boya. Çok eğleniyor şimdi altinda. Oyuncaklari filan sıkıldıkça değiştiricem. Bilerek büyük yaptırdım ileride ben de altına yatar birlikte oyuncaklara bakarak hikaye filan anlatırım diye düşünüyorum. Hatta zeka kartları, hayvan meyve kartları filan aldım onları zimbayla delip asıcam onlarla ilgili de konuşuruz
Yok hic kullanmadim bastan ber dr brown. Gaz onleyici aparatida var bn baya memnun kaldimPeki lansinoh kullandin mi Onu da onermisler kararsiz kaldim
Bende 3 yıl önce okulda yaptım şimdi yapamam kitabı bulamadım onun fotosunda atacaktım bulamadımAyy çok güzel yaa keşke bende araştırıp yapmaya çalışsaydım. Oğlumun kapı süsünü bende keçeden yapmıştım çok eğlendim güzel olmuştu ama kitabı şimdi yapamam ki tuvalete gidemiyorum benim sıpa yüzünden kaldı ki bir şeyler yapayım
Bence çok güzel olmuşArkadaşlar oyun halısı almak yerine böyle basit bi düzenek yaptırdım ben eşime. Arka duvara da ayna takicam boydan boya. Çok eğleniyor şimdi altinda. Oyuncaklari filan sıkıldıkça değiştiricem. Bilerek büyük yaptırdım ileride ben de altına yatar birlikte oyuncaklara bakarak hikaye filan anlatırım diye düşünüyorum. Hatta zeka kartları, hayvan meyve kartları filan aldım onları zimbayla delip asıcam onlarla ilgili de konuşuruz
Bunlar hep bilişsel psikomotor duygusal Özbakım için ince elenmiş sık dokunmuş
Evet canım örgüden yaptım.. birsürü şey var bulamadım buldukça atarım fotolarını mobilde yapmışım ( senin yaptığına biz mobil diyoruz)halı hep çıkartmalı takmalı Özbakım için ağaçların Bağcıkları var evin çatısı çıkarılıp takıyor bulutlar çıtçıtlı.. bunlara dikkat edinçok güzeller canım bayildim eline sağlık. Nasıl çok emek vermişsin. Hali hele çok güzel. Tahta kasikla mi yaptın 2. Fotodakileri?
Bende hep alışsin diye öyle yapiyorum ama yok sese uyaniyor hemen.
Benimki de minnak kaldı.
Kaç günlük senin ki
2 ay 10 günlük. Gece de 1 e 2 ye kadar uyumuyor epey zor oluyor uyutuyoruz 4 5 saat uyuyor sonra yine bölük pörçük uykular sese uyanmalar, alışmıyor benim kız sese ama hastanede arabada uyuyor, anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?