- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.741
Beni İçiyor canım ben hiçbir şey yemiyorum. Yine de mama desteği yapıyorum maalesefSenin sütünüdemi içmiyor.. geçmiş olsun canım ya üzüldüm
Peki lansinoh kullandin mi Onu da onermisler kararsiz kaldimKesinlikle dr brown. Gem gaz yapmio hem meme reddi yok
Çok sipariş verdiğim için hatırlamıyorum ama galiba 20 gün falanNe kadar süreye geldi acaba?
Canım 3 bayagi idare eder gibiSleppy den prima ya geçiş yapıcam inşallah pişik olmaz prima yeşil paket aktif bebek olandan alıcam kızım 5.600 gr 3 numaramı alıyım 4-9 kilo yazıyor 4 mü iyi gelir acaba 7-14 kg aslında şundan korkuyorum bebeğim kaka yapmadığı için bez kullanımım çok az günde 3-4 kez değişiyorum yeter yani bebek kilo alırsa elimde kalsın istemiyorum çünkü sleppyler hep paket bitmeden elimde kaldı kilo alımından dolayı sızdırma yaptığı için hep bir büyüğüne geçtim
Bence 4, zaten 6 kilo nerdeyse bebiş.Sleppy den prima ya geçiş yapıcam inşallah pişik olmaz prima yeşil paket aktif bebek olandan alıcam kızım 5.600 gr 3 numaramı alıyım 4-9 kilo yazıyor 4 mü iyi gelir acaba 7-14 kg aslında şundan korkuyorum bebeğim kaka yapmadığı için bez kullanımım çok az günde 3-4 kez değişiyorum yeter yani bebek kilo alırsa elimde kalsın istemiyorum çünkü sleppyler hep paket bitmeden elimde kaldı kilo alımından dolayı sızdırma yaptığı için hep bir büyüğüne geçtim
Canım bizim 3 numara 6-10 diyor. O da aktif bebekSleppy den prima ya geçiş yapıcam inşallah pişik olmaz prima yeşil paket aktif bebek olandan alıcam kızım 5.600 gr 3 numaramı alıyım 4-9 kilo yazıyor 4 mü iyi gelir acaba 7-14 kg aslında şundan korkuyorum bebeğim kaka yapmadığı için bez kullanımım çok az günde 3-4 kez değişiyorum yeter yani bebek kilo alırsa elimde kalsın istemiyorum çünkü sleppyler hep paket bitmeden elimde kaldı kilo alımından dolayı sızdırma yaptığı için hep bir büyüğüne geçtim
Normal kullandigin kredi kartinla mi alışveriş yapıyorsun yoksa sanal kartla mı?Çok sipariş verdiğim için hatırlamıyorum ama galiba 20 gün falan
Bence 3 almalısın. Niye elinde kaliyor ki aldimi çok mu aliyorsun? Paket bitince kadar 4 numaraya hemen yükselmez heraldeSleppy den prima ya geçiş yapıcam inşallah pişik olmaz prima yeşil paket aktif bebek olandan alıcam kızım 5.600 gr 3 numaramı alıyım 4-9 kilo yazıyor 4 mü iyi gelir acaba 7-14 kg aslında şundan korkuyorum bebeğim kaka yapmadığı için bez kullanımım çok az günde 3-4 kez değişiyorum yeter yani bebek kilo alırsa elimde kalsın istemiyorum çünkü sleppyler hep paket bitmeden elimde kaldı kilo alımından dolayı sızdırma yaptığı için hep bir büyüğüne geçtim
Sleppy den prima ya geçiş yapıcam inşallah pişik olmaz prima yeşil paket aktif bebek olandan alıcam kızım 5.600 gr 3 numaramı alıyım 4-9 kilo yazıyor 4 mü iyi gelir acaba 7-14 kg aslında şundan korkuyorum bebeğim kaka yapmadığı için bez kullanımım çok az günde 3-4 kez değişiyorum yeter yani bebek kilo alırsa elimde kalsın istemiyorum çünkü sleppyler hep paket bitmeden elimde kaldı kilo alımından dolayı sızdırma yaptığı için hep bir büyüğüne geçtim
Eşim ailesini tanıyor biliyor haksız olduklarını ama birşey oldumu onları savunur anlam veremiyorum.. eşten kaynaklanıyor çok haklısınızEşinden kaynaklaniyodur kuşum. Benim eşim o konudaki tepkilerimi bilir. Kimseye de ezdirmez allah razı olsun. Kimse de bisey diyemez. Anca arkamdan aralarında konuşurlar. Niyetlendiklerinde de bin pişman olurlar. Yapmadı değiller, doğumuma az kala ve doğumdan sonra eşime dert yanmışlar. Eşim de bana anlattı. He dedim geçtim. O da sen böyle yaptın demez. Saygıda kusur etmem, ama evliligime de karistirtmam
Senin yerinde olsam ben şimdiye yüzüne vurmuştum sen iyi sabretmişsinHayir bide o kadar cimriligi yapip kizinin havasini atiyo her gun yemek yapar cok guzel yapar araba aldilar vs. E normal yani bende herseyi belese getirsem bende alirim :)
Aaa geçmiş olsun.. bende mama takviyesi yapıyorum sütüm yeterli gelmiyorBeni İçiyor canım ben hiçbir şey yemiyorum. Yine de mama desteği yapıyorum maalesef
Normal kartla canm. Ali express güvenilir bir siteNormal kullandigin kredi kartinla mi alışveriş yapıyorsun yoksa sanal kartla mı?
Merak ettim bendeaaa cok ilginç acaba başka rumuzlu biri daha mi var.eminim o topicte okuduğuma.yada rumuz benzerligimi bilemedim...
Cnm aktif bebegin kalibi nasil bilmiyorum ama benim bebek daha kilolu olmasina ragmen premium care 2 kullaniyorum iyi oluyor 4 sanki buyuk degil miSleppy den prima ya geçiş yapıcam inşallah pişik olmaz prima yeşil paket aktif bebek olandan alıcam kızım 5.600 gr 3 numaramı alıyım 4-9 kilo yazıyor 4 mü iyi gelir acaba 7-14 kg aslında şundan korkuyorum bebeğim kaka yapmadığı için bez kullanımım çok az günde 3-4 kez değişiyorum yeter yani bebek kilo alırsa elimde kalsın istemiyorum çünkü sleppyler hep paket bitmeden elimde kaldı kilo alımından dolayı sızdırma yaptığı için hep bir büyüğüne geçtim
Uyumadan önce ağladıysa o zaman yapabiliyorlar canimKızlar benim bebeğim uykuda bazen yüksek sesle ağlıyor böyle olanınız var mı ?
Yok canım uyurken ağlıyor ben alıp öpüyorum sakinleşiyorUyumadan önce ağladıysa o zaman yapabiliyorlar canim
Hummey naptın canım 10 gün içinde yaptımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?