2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım 3 bayagi idare eder gibi

Bence 4, zaten 6 kilo nerdeyse bebiş.

Canım bizim 3 numara 6-10 diyor. O da aktif bebek

Bence 3 almalısın. Niye elinde kaliyor ki aldimi çok mu aliyorsun? Paket bitince kadar 4 numaraya hemen yükselmez heralde

Canım prima numaraları değiştirdi ona dikkat et mesela eski 2 numaralar 3-6 kilo iken yeni bezlerde 2 numara 4-8 kg . Bizde 5700 kg yuz yenı bezlerde 2 numarayı kullanıyoruz . Ama bazı yerlerde hala eskı bezler sarılıyo o zaman 3 alıyorum .
Dediğine göre 4-9 uygun . Buyuk alırsan allah korusun kalça gelişim geriliği çarpık bacak vs sorun olur bedenıne uygun almalısın .

Eşim ailesini tanıyor biliyor haksız olduklarını ama birşey oldumu onları savunur anlam veremiyorum.. eşten kaynaklanıyor çok haklısınız

Cnm aktif bebegin kalibi nasil bilmiyorum ama benim bebek daha kilolu olmasina ragmen premium care 2 kullaniyorum iyi oluyor 4 sanki buyuk degil mi

Hummey naptın canım 10 gün içinde yaptımı

10 günü beklemedik fitil verdik saglık ocagına gitmiştim kontrole gitmiştim doktorumuz bekletme bu kadar dedi en spn çare zeytinyağı denicez bi çay kaşıgı verin dedi instagramda bir doktor spru cevap yapıyordu yazdım zeytünyagı ver dedi jerkes diyor dogal yol diye bide onu denicem eczanelerde bulamadım da aktardan alcam denicem başka çare kalmadj. Banada bol bol yogurt süt kefir içsin demiş eczacı siz naptınız şurupa devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…