2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Şurubu bıraktık canım 3 kez kendi yaptı ama destek veriyorum bezini açınca poposuna kantaron yağı döküp parmağımla masaj yapıyorum sonrada yapıyor sabah akşam yapıyorum iki günde bir yapıyor zeytinyağı nı denedim ben dikkat et hakiki zeytin yapları çok kötü acımsı Boğaz yakıyor tadına bakmadan içirdim kızım kaç saat kendine gelemedi iki tane denedim hatta birini hepsiburadadan aldım biliyorsun kristal en iyisi bebek için de çıkarmış ama içilecek gibi değil yani dikkat et

Bu bebislerin uykusu ne zaman düzelir? Uyuduktan sonra hemen uyanmalari düzelir mi? Kafayi yiyecem. Sanki tek gaz sıkıntısı benim kız da. Sese de alışmıyor en ufak seste uyaniyor ama hastanede arabada uyuyor anlamadim gitti. Evde uyumuyor bu kız hava güzel olsa dışarı çıkaracam ama kış tıkıldık kaldık evin içinde. Bir de yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor avazi çıktığı kadar, sonra uyuyor hemen uyanip tekrar ağlıyor. Bizim gibi olan var mi?

Aktif bebeği bilmiyorum ama ben premiun care kullanıyorum oğlum 5100 gr dı bir hafta önce ve 2 nunara kullanıyorum ve bir paket daha aldım rahat olur gibi mini paketleri var 20 tane falan var içinde alıp dne ona göre alırsın canım ve 4 çok büyük olur sanada ya 2 ya da 3 olur

Benimkide uyutuyorum yatırıyorum 5 dk sürmeden kalkıyor bir bakınıyor sonra ağlıyor susmuyor hemen kucağıma alıp tekrar pışpışlıyorum biraz zorlasada sonunda uyuyor bazen bu durumu 3-4 kez tekrarlıyorum ama en sonunda en az yarım saat uyuyor sonra kalkınca gülüyor. Uykuya geçememesinden kaynaklanıyor ısrarla uyut canım

Ne kadarlık canım bebeğin? Bizimki gündüzleri öyle yapıyor. Sese de alistirdigim için bi problem olmuyo yüksek sesler. Uyuyo ama hemen uyaniyo. Bizim gece uykumuz iyi olduğu için sanırım öyle oluyor. Gece nasıl uykusu? Inşallah zamanla düzene girer. zor gercekten

Kızlar aktif bebek ve premium care arasındaki fark ne? Aktif bebeğe geçmiştik biz, güzel geldi. Premium care nasıl? Ondan daha mı güzel? Öyleyse ona geçelim diyo eşim

canım geçmiş olsun kabızlık zor birşey. bende büyük kızımda aynı durumdaydım ve arada bir çay kaşığı zeytinyağı veriyordum işe yarıyordu. veya emzireceğimde meme sürüyordum emdiğinde yapıyordu kaksını. senin gibi de çok uyarıyordum zeytinyağı ve kulak çöpü ile ama sonradan ya meme sürüyordum yada bir çay kaşığı veriyordum.

Bizim de kuş uykusu gibi hemen uyanıyordu. Woombie kundakla biraz düzeldi bir de gözünü kapatıyorum.

Beşiğe bırakınca sanki iğne var ona batıyor öyle uyanıyor Benim kızımda öyle uyusa kilo alır büyür bizimki minnak kalmış

Ben primanin minik paketlerini görmedim hiç nerede var acaba?

Kızlar bebekler için yumuşak kitaplar var farklı kumaşlarda fışır fışır olan falan falan işte anladınız siz. Ondan almayı düşünüyorum siz aldınız mı nereden aldınız

Kızlar bebekler için yumuşak kitaplar var farklı kumaşlarda fışır fışır olan falan falan işte anladınız siz. Ondan almayı düşünüyorum siz aldınız mı nereden aldınız
Hepsini ben kendim yaptım üniversite zamanında halısını oyuncaklarını bez bebeğini..

Canım ben televizyon açıyorum uyuturken doğduğundan bu yana sesle uyuttum çünkü evde oğlumda var ses yapıyor ve oyun oynuyor bebek devamlı uyumak istiyor her uykuya geçirdiğimde oğluma sus sessiz oyna dememek için annem sayesinde sese alıştı oğlum kızım odada uyurken yanına oyuncak döküp oynuyor bağırıyor falan benim kızımda aynı uykusu gelince deli gibi ağlar 5 dk sonra uyanır devam gaz bizim çok kötüydü 5 gündür kendi çıkarıyor çok şükür bol bol kabak tatlısı ye seviyorsan tabi

Bende hep alışsin diye öyle yapiyorum ama yok sese uyaniyor hemen.

Beşiğe bırakınca sanki iğne var ona batıyor öyle uyanıyor Benim kızımda öyle uyusa kilo alır büyür bizimki minnak kalmış

Benimki de minnak kaldı.

2 ay 10 günlük. Gece de 1 e 2 ye kadar uyumuyor epey zor oluyor uyutuyoruz 4 5 saat uyuyor sonra yine bölük pörçük uykular sese uyanmalar, alışmıyor benim kız sese ama hastanede arabada uyuyor, anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…