- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.761
Şurubu bıraktık canım 3 kez kendi yaptı ama destek veriyorum bezini açınca poposuna kantaron yağı döküp parmağımla masaj yapıyorum sonrada yapıyor sabah akşam yapıyorum iki günde bir yapıyor zeytinyağı nı denedim ben dikkat et hakiki zeytin yapları çok kötü acımsı Boğaz yakıyor tadına bakmadan içirdim kızım kaç saat kendine gelemedi iki tane denedim hatta birini hepsiburadadan aldım biliyorsun kristal en iyisi bebek için de çıkarmış ama içilecek gibi değil yani dikkat et10 günü beklemedik fitil verdik saglık ocagına gitmiştim kontrole gitmiştim doktorumuz bekletme bu kadar dedi en spn çare zeytinyağı denicez bi çay kaşıgı verin dedi instagramda bir doktor spru cevap yapıyordu yazdım zeytünyagı ver dedi jerkes diyor dogal yol diye bide onu denicem eczanelerde bulamadım da aktardan alcam denicem başka çare kalmadj. Banada bol bol yogurt süt kefir içsin demiş eczacı siz naptınız şurupa devam mı
benimkide uykusunda ağlıyor dua okuyorum elimi yüzüne koyuyorum susuyorYok canım uyurken ağlıyor ben alıp öpüyorum sakinleşiyor
Aktif bebeği bilmiyorum ama ben premiun care kullanıyorum oğlum 5100 gr dı bir hafta önce ve 2 nunara kullanıyorum ve bir paket daha aldım rahat olur gibi mini paketleri var 20 tane falan var içinde alıp dne ona göre alırsın canım ve 4 çok büyük olur sanada ya 2 ya da 3 olurSleppy den prima ya geçiş yapıcam inşallah pişik olmaz prima yeşil paket aktif bebek olandan alıcam kızım 5.600 gr 3 numaramı alıyım 4-9 kilo yazıyor 4 mü iyi gelir acaba 7-14 kg aslında şundan korkuyorum bebeğim kaka yapmadığı için bez kullanımım çok az günde 3-4 kez değişiyorum yeter yani bebek kilo alırsa elimde kalsın istemiyorum çünkü sleppyler hep paket bitmeden elimde kaldı kilo alımından dolayı sızdırma yaptığı için hep bir büyüğüne geçtim
Benimkide uyutuyorum yatırıyorum 5 dk sürmeden kalkıyor bir bakınıyor sonra ağlıyor susmuyor hemen kucağıma alıp tekrar pışpışlıyorum biraz zorlasada sonunda uyuyor bazen bu durumu 3-4 kez tekrarlıyorum ama en sonunda en az yarım saat uyuyor sonra kalkınca gülüyor. Uykuya geçememesinden kaynaklanıyor ısrarla uyut canımBu bebislerin uykusu ne zaman düzelir? Uyuduktan sonra hemen uyanmalari düzelir mi? Kafayi yiyecem. Sanki tek gaz sıkıntısı benim kız da. Sese de alışmıyor en ufak seste uyaniyor ama hastanede arabada uyuyor anlamadim gitti. Evde uyumuyor bu kız hava güzel olsa dışarı çıkaracam ama kış tıkıldık kaldık evin içinde. Bir de yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor avazi çıktığı kadar, sonra uyuyor hemen uyanip tekrar ağlıyor. Bizim gibi olan var mi?
Bilmem ki kuzum. Bizimki uyumadan önce bi ağladıysa uyurken de mirildaniyo.Yok canım uyurken ağlıyor ben alıp öpüyorum sakinleşiyor
Ne kadarlık canım bebeğin? Bizimki gündüzleri öyle yapıyor. Sese de alistirdigim için bi problem olmuyo yüksek sesler. Uyuyo ama hemen uyaniyo. Bizim gece uykumuz iyi olduğu için sanırım öyle oluyor. Gece nasıl uykusu? Inşallah zamanla düzene girer.Bu bebislerin uykusu ne zaman düzelir? Uyuduktan sonra hemen uyanmalari düzelir mi? Kafayi yiyecem. Sanki tek gaz sıkıntısı benim kız da. Sese de alışmıyor en ufak seste uyaniyor ama hastanede arabada uyuyor anlamadim gitti. Evde uyumuyor bu kız hava güzel olsa dışarı çıkaracam ama kış tıkıldık kaldık evin içinde. Bir de yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor avazi çıktığı kadar, sonra uyuyor hemen uyanip tekrar ağlıyor. Bizim gibi olan var mi?
canım geçmiş olsun kabızlık zor birşey. bende büyük kızımda aynı durumdaydım ve arada bir çay kaşığı zeytinyağı veriyordum işe yarıyordu. veya emzireceğimde meme sürüyordum emdiğinde yapıyordu kaksını. senin gibi de çok uyarıyordum zeytinyağı ve kulak çöpü ile ama sonradan ya meme sürüyordum yada bir çay kaşığı veriyordum.10 günü beklemedik fitil verdik saglık ocagına gitmiştim kontrole gitmiştim doktorumuz bekletme bu kadar dedi en spn çare zeytinyağı denicez bi çay kaşıgı verin dedi instagramda bir doktor spru cevap yapıyordu yazdım zeytünyagı ver dedi jerkes diyor dogal yol diye bide onu denicem eczanelerde bulamadım da aktardan alcam denicem başka çare kalmadj. Banada bol bol yogurt süt kefir içsin demiş eczacı siz naptınız şurupa devam mı
Bizim de kuş uykusu gibi hemen uyanıyordu. Woombie kundakla biraz düzeldi bir de gözünü kapatıyorum.Bu bebislerin uykusu ne zaman düzelir? Uyuduktan sonra hemen uyanmalari düzelir mi? Kafayi yiyecem. Sanki tek gaz sıkıntısı benim kız da. Sese de alışmıyor en ufak seste uyaniyor ama hastanede arabada uyuyor anlamadim gitti. Evde uyumuyor bu kız hava güzel olsa dışarı çıkaracam ama kış tıkıldık kaldık evin içinde. Bir de yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor avazi çıktığı kadar, sonra uyuyor hemen uyanip tekrar ağlıyor. Bizim gibi olan var mi?
Nedeni ne doktora götürsem mi.. bende alıp öpüyorum ayetel kürsi okuyorum bırakıyorum..benimkide uykusunda ağlıyor dua okuyorum elimi yüzüne koyuyorum susuyor
Beşiğe bırakınca sanki iğne var ona batıyor öyle uyanıyor Benim kızımda öyle uyusa kilo alır büyür bizimki minnak kalmışBu bebislerin uykusu ne zaman düzelir? Uyuduktan sonra hemen uyanmalari düzelir mi? Kafayi yiyecem. Sanki tek gaz sıkıntısı benim kız da. Sese de alışmıyor en ufak seste uyaniyor ama hastanede arabada uyuyor anlamadim gitti. Evde uyumuyor bu kız hava güzel olsa dışarı çıkaracam ama kış tıkıldık kaldık evin içinde. Bir de yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor avazi çıktığı kadar, sonra uyuyor hemen uyanip tekrar ağlıyor. Bizim gibi olan var mi?
Bizimki güzel güzel uyurken sanki biri cimcik atıyor ağlıyor..Bilmem ki kuzum. Bizimki uyumadan önce bi ağladıysa uyurken de mirildaniyo.
Ben primanin minik paketlerini görmedim hiç nerede var acaba?Aktif bebeği bilmiyorum ama ben premiun care kullanıyorum oğlum 5100 gr dı bir hafta önce ve 2 nunara kullanıyorum ve bir paket daha aldım rahat olur gibi mini paketleri var 20 tane falan var içinde alıp dne ona göre alırsın canım ve 4 çok büyük olur sanada ya 2 ya da 3 olur
Hepsini ben kendim yaptım üniversite zamanında halısını oyuncaklarını bez bebeğini..Kızlar bebekler için yumuşak kitaplar var farklı kumaşlarda fışır fışır olan falan falan işte anladınız siz. Ondan almayı düşünüyorum siz aldınız mı nereden aldınız
Canım ben televizyon açıyorum uyuturken doğduğundan bu yana sesle uyuttum çünkü evde oğlumda var ses yapıyor ve oyun oynuyor bebek devamlı uyumak istiyor her uykuya geçirdiğimde oğluma sus sessiz oyna dememek için annem sayesinde sese alıştı oğlum kızım odada uyurken yanına oyuncak döküp oynuyor bağırıyor falan benim kızımda aynı uykusu gelince deli gibi ağlar 5 dk sonra uyanır devam gaz bizim çok kötüydü 5 gündür kendi çıkarıyor çok şükür bol bol kabak tatlısı ye seviyorsan tabiBu bebislerin uykusu ne zaman düzelir? Uyuduktan sonra hemen uyanmalari düzelir mi? Kafayi yiyecem. Sanki tek gaz sıkıntısı benim kız da. Sese de alışmıyor en ufak seste uyaniyor ama hastanede arabada uyuyor anlamadim gitti. Evde uyumuyor bu kız hava güzel olsa dışarı çıkaracam ama kış tıkıldık kaldık evin içinde. Bir de yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor avazi çıktığı kadar, sonra uyuyor hemen uyanip tekrar ağlıyor. Bizim gibi olan var mi?
Babymall da 2numara 22lik paket 12.90 a. Yalnız 2 numaranın da iki çeşidi var biri 3-6kilo diğeri 4-8kilo için.Ben primanin minik paketlerini görmedim hiç nerede var acaba?
Canım ben televizyon açıyorum uyuturken doğduğundan bu yana sesle uyuttum çünkü evde oğlumda var ses yapıyor ve oyun oynuyor bebek devamlı uyumak istiyor her uykuya geçirdiğimde oğluma sus sessiz oyna dememek için annem sayesinde sese alıştı oğlum kızım odada uyurken yanına oyuncak döküp oynuyor bağırıyor falan
Beşiğe bırakınca sanki iğne var ona batıyor öyle uyanıyor Benim kızımda öyle uyusa kilo alır büyür bizimki minnak kalmış
Ne kadarlık canım bebeğin? Bizimki gündüzleri öyle yapıyor. Sese de alistirdigim için bi problem olmuyo yüksek sesler. Uyuyo ama hemen uyaniyo. Bizim gece uykumuz iyi olduğu için sanırım öyle oluyor. Gece nasıl uykusu? Inşallah zamanla düzene girer. zor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?