2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Peki bu dediğiniz chicco da travel sistem olmayınca bebek nasil yatiyor. Yani bilmediğim için soruyorum.
Bebek arabasının arka yaslanma yeri komple yatıyor canım yatak oluyor zaten Harika birde kışlık tulumu var içine sokuyursun üstünün tentesi var yağmurluğu var ben oğlumu onunla büyüttüm kızımada nasip oldu şükür

Kizlar idrar tahlili vermsitik nadir lokosit kulturde de 100.000 eschra coli cikti basina gelen varmi.aksam gostercez oglumjn sonucunu .gaz sancisi saniodum surekli kendini sıkıyordu

Ay gördüğüm en güzel dekarasyon olmuş canım evmi orası organizasyon şirketimi yaptı Allah kabul etsin süper maşallah
Ev değil canım böyle mevlütlere ufak nişanlara falan kiralanan bi yer çok uygun fiyatı evim çok küçük evde yapamazdım. Masayı da organizasyon şirketi süsledi. Çok sağol canım senin güzel görüşün

Biz çok memnunuz travel sistemden. Ne tekerlerkleri takır tukur ses çıkartıyor, ne de engebeli yollarda takılıyor. ama çok hantal ve ağırEki Görüntüle 2234569
Bunlar yine iyi Benimki Puset ayrı normal oturma aparatı ayrı çok çok büyük. Hiç bi toplu taşıma aracına binemem hiç düşünmeden görüntüye aldanıp almışım

Eklentiler

• 7BD31DF5-F966-4446-8495-564FC774D985.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 40
Peki bu dediğiniz chicco da travel sistem olmayınca bebek nasil yatiyor. Yani bilmediğim için soruyorum.
Bu şekilde puseti tam tersi yöne yerleştiriyosun canım. İlk bunu aldım ben sonra aklım travel sistemde kaldı bi kere alıncak içimde kalmasın dedim Kraft twist xlx aldım. Çok pişmanım keşke geri vermeseydim chicco yu

benimki henüz,sadece tebessüm ediyor kıkırdamaya nezaman başlar acaba :) senin bebiş ne kadarlik bu arada sütun geldi mi canim
50 günlük. Allah’a binlerce kez şükür geldi canım. Salata iyi geldi bana annem bir leğen dolusu salata yaptı durmadan salata yedim marul dereotu taze soğan havuç . Geri geldi sütüm çok şükür rabbime

Bunlar yine iyi Benimki Puset ayrı normal oturma aparatı ayrı çok çok büyük. Hiç bi toplu taşıma aracına binemem hiç düşünmeden görüntüye aldanıp almışım
Benimki krafttan büyük canım, sadece puset yok. Oto koltuğu ayrı tabi, oturma yerini de çıkarmadan takıyorsun çünkü o kumaşı falan sökmek bayağı zahmetli

Cok tatlisiniz masallah cnm bebek ne kadarlik oldu cok guzel suslemissiniz masayi da.bn de arkadaşlarıma ayri akrabalara ayri yapayim diyorum.kuran felan okundumu naptiniz
Çok sağol canım bebek 50 günlük. Ben evde yapsaydım kız tarafı ayrı erkek tarafı ayrı arkadaşlarıma ayrı yapmam gerekiyordu. Evim 2+1 sadece salonum var o da çok büyük değil kalabalık misafir bile alamıyorum evime. O yüzden dışarda yaptım. Herkes toplanınca hoca duaya başladı bitmesine yakın Gülsuyu lokum dağıtıldı bitince yemekler dağıtıldı sonra herkes dağıldı

Benimki krafttan büyük canım, sadece puset yok. Oto koltuğu ayrı tabi, oturma yerini de çıkarmadan takıyorsun çünkü o kumaşı falan sökmek bayağı zahmetli
Ben mesela bu arabayla hayatta dolmuşa minibüse otobüse binemem. Sadece çok dolu olmayan saatlerde metroya bşnebilirim

Ben mesela bu arabayla hayatta dolmuşa minibüse otobüse binemem. Sadece çok dolu olmayan saatlerde metroya bşnebilirim
Benimki de aynen binilmez, ata bin daha iyi yani her yere kendi aracımızla gitmemiz lazım maalesef. ama ben toplu taşıma kullanacaksam kanguruyla gezerim herhalde, bir 3 aylık olsun da. Şimdi yenidoğan aparatını takmak da zor

Allah kabul etsin cnm

Uzun zamandır giremiyorum işe başladım ilk hafta annem baktı bu hafta eltim bakacak nasipse. İki buçuk aya yaklaştık. Okulum 10 dk arabayla ve öğleye kadar dersim. Hiç başlamak istemiyordum borçlarımızdan sebep başladım ama iyi ki başlamışım. Evde sıkılmışım meğer okul iyi geldi kafa değişikliği oldu. İş yeri yakın olanlar bebeğe bakacak güvendiğiniz biri varsa başlayın derim rahat oluyor.

70 günlük olduk bugün. Bir iki haftadır kakamız azaldı. Önce günde bir e düştü. Sonra iki günde bir şimdi üç ya da dört günü buluyor. Çişini yapıyor günde 5-6 kez değiştiriyorum bezini. Kaka olayı sizlerde nasıl ya eltim her gün yapması gerekiyor bence diyor üç çocuk büyütmüş. İnternet te anne sütüyle beslenen bebeklerin on güne kadar normal diyor ama bilemedim ya aklıma takıldı. Bugün sabahtan huzursuzdu meğer kaka günüymüş. Diğer günler çok da huzursuzluğu olmuyor

Chicco içindeki tulumu yağmurluğu tentesiyle beraber kapababiliyor taksinin bagajına koy bebeği al kucağına istediğin yere git otobüs metro farketmez öyle kibar ki yolculuğa çıkarken arka koltukların önüne ayağımızın altına koyuyorduk ayakkabılarımızı çıkarıp basıyoruz tabiki.. bagajada doldur istediğin kadar valizi ben burda çok söyledim oğluma ilk başta sizin gibi rahat olacak sandım bir dünya para verdim gittim kocaman lüks bir bebek arabası aldım ozaman başka evde oturuyorduk ev asansörlüydü ama asansörden inince 6 basamak kApıya kadar kapıdan sonrada 5 basamak vardı eşim olmadan hayatta çıkamıyordum evden bebeği kim tutacak arabayı kim indirecek sonra yeter dedik gittik liteway aldık bebeği kucağıma sırtıma çantasını kolumada arabayı kapAlı birşekilde bastonun saplarını takıyordum zaten tek hareketle açılıyor

Ya akşamdan beri kızım çok kusuyor panik oldum biraz.bugün kakasını yapmadı bağırsak dolu ondan mı acaba.huzursuz da aynı zamanda. İnşallah hasta falan olmuyordur

Evet ondan, bizim kiz da 2 gün boyunca kustu 1 gün kaka yapamadı gaz varmış reflüyü tetikliyormus. Bagirsaklar dolu olunca mideye baskı yapiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…