- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.961
Bebek arabasının arka yaslanma yeri komple yatıyor canım yatak oluyor zaten Harika birde kışlık tulumu var içine sokuyursun üstünün tentesi var yağmurluğu var ben oğlumu onunla büyüttüm kızımada nasip oldu şükürPeki bu dediğiniz chicco da travel sistem olmayınca bebek nasil yatiyor. Yani bilmediğim için soruyorum.
Onu denedimde hiçbir şey olmadı bizim oğlanda ise yaramadıOzaman kulak çöpünü zeytin yağına sok canım öyle yaptır uyarınca yapıyorsa hemen
Ev değil canım böyle mevlütlere ufak nişanlara falan kiralanan bi yer çok uygun fiyatı evim çok küçük evde yapamazdım. Masayı da organizasyon şirketi süsledi. Çok sağol canım senin güzel görüşünAy gördüğüm en güzel dekarasyon olmuş canım evmi orası organizasyon şirketimi yaptı Allah kabul etsin süper maşallah
Bunlar yine iyi Benimki Puset ayrı normal oturma aparatı ayrı çok çok büyük. Hiç bi toplu taşıma aracına binemem hiç düşünmeden görüntüye aldanıp almışımBiz çok memnunuz travel sistemden. Ne tekerlerkleri takır tukur ses çıkartıyor, ne de engebeli yollarda takılıyor. ama çok hantal ve ağırEki Görüntüle 2234569
Bu şekilde puseti tam tersi yöne yerleştiriyosun canım. İlk bunu aldım ben sonra aklım travel sistemde kaldı bi kere alıncak içimde kalmasın dedim Kraft twist xlx aldım. Çok pişmanım keşke geri vermeseydim chicco yuPeki bu dediğiniz chicco da travel sistem olmayınca bebek nasil yatiyor. Yani bilmediğim için soruyorum.
50 günlük. Allah’a binlerce kez şükür geldi canım. Salata iyi geldi bana annem bir leğen dolusu salata yaptı durmadan salata yedim marul dereotu taze soğan havuç . Geri geldi sütüm çok şükür rabbimebenimki henüz,sadece tebessüm ediyor kıkırdamaya nezaman başlar acaba :) senin bebiş ne kadarlik bu arada sütun geldi mi canim
Benimki krafttan büyük canım, sadece puset yok. Oto koltuğu ayrı tabi, oturma yerini de çıkarmadan takıyorsun çünkü o kumaşı falan sökmek bayağı zahmetliBunlar yine iyi Benimki Puset ayrı normal oturma aparatı ayrı çok çok büyük. Hiç bi toplu taşıma aracına binemem hiç düşünmeden görüntüye aldanıp almışım
Çok sağol canım bebek 50 günlük. Ben evde yapsaydım kız tarafı ayrı erkek tarafı ayrı arkadaşlarıma ayrı yapmam gerekiyordu. Evim 2+1 sadece salonum var o da çok büyük değil kalabalık misafir bile alamıyorum evime. O yüzden dışarda yaptım. Herkes toplanınca hoca duaya başladı bitmesine yakın Gülsuyu lokum dağıtıldı bitince yemekler dağıtıldı sonra herkes dağıldıCok tatlisiniz masallah cnm bebek ne kadarlik oldu cok guzel suslemissiniz masayi da.bn de arkadaşlarıma ayri akrabalara ayri yapayim diyorum.kuran felan okundumu naptiniz
Ben mesela bu arabayla hayatta dolmuşa minibüse otobüse binemem. Sadece çok dolu olmayan saatlerde metroya bşnebilirimBenimki krafttan büyük canım, sadece puset yok. Oto koltuğu ayrı tabi, oturma yerini de çıkarmadan takıyorsun çünkü o kumaşı falan sökmek bayağı zahmetli
Ben başta onu aldım sonra heves işte travele çok özeniyodum geri verdim travel aldım ama çok pişmanınHadi ya sen de onu mu aldın ?
Benimki de aynen binilmez, ata bin daha iyi yaniBen mesela bu arabayla hayatta dolmuşa minibüse otobüse binemem. Sadece çok dolu olmayan saatlerde metroya bşnebilirim
Allah kabul etsin cnmÇok sağol canım bebek 50 günlük. Ben evde yapsaydım kız tarafı ayrı erkek tarafı ayrı arkadaşlarıma ayrı yapmam gerekiyordu. Evim 2+1 sadece salonum var o da çok büyük değil kalabalık misafir bile alamıyorum evime. O yüzden dışarda yaptım. Herkes toplanınca hoca duaya başladı bitmesine yakın Gülsuyu lokum dağıtıldı bitince yemekler dağıtıldı sonra herkes dağıldı
Chicco içindeki tulumu yağmurluğu tentesiyle beraber kapababiliyor taksinin bagajına koy bebeği al kucağına istediğin yere git otobüs metro farketmez öyle kibar ki yolculuğa çıkarken arka koltukların önüne ayağımızın altına koyuyorduk ayakkabılarımızı çıkarıp basıyoruz tabiki.. bagajada doldur istediğin kadar valizi ben burda çok söyledim oğluma ilk başta sizin gibi rahat olacak sandım bir dünya para verdim gittim kocaman lüks bir bebek arabası aldım ozaman başka evde oturuyorduk ev asansörlüydü ama asansörden inince 6 basamak kApıya kadar kapıdan sonrada 5 basamak vardı eşim olmadan hayatta çıkamıyordum evden bebeği kim tutacak arabayı kim indirecek sonra yeter dedik gittik liteway aldık bebeği kucağıma sırtıma çantasını kolumada arabayı kapAlı birşekilde bastonun saplarını takıyordum zaten tek hareketle açılıyorBen mesela bu arabayla hayatta dolmuşa minibüse otobüse binemem. Sadece çok dolu olmayan saatlerde metroya bşnebilirim
Ya akşamdan beri kızım çok kusuyor panik oldum biraz.bugün kakasını yapmadı bağırsak dolu ondan mı acaba.huzursuz da aynı zamanda. İnşallah hasta falan olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?