- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.001
Henüz kullanmadım 3 numara aldım ama kalıpları büyük hala primadayım şuanSleppy hiç iyi değil ya sen memnun musun
Ayyy benim gibi demekki çok var içim ferahladı biraz yoksa kafayı yedim sanıyordum ben de eşim gelince burnundan getiriyorum elini yıka dokunma öksürme geçen yine eşimin burnu akıyordu aha yine grip oldun bulaşacak diyip kendimi yedimyalnız değilsin canım hastane ve hastalık psikolojisini henüz bende atlatabilmiş değilim.birak dışarı cikmayi esim ve büyük kızım dışardan hastalık getireck diye ödüm kopuo.burnu tikansa hastalanacakmi acaba diye endişeleniyorum zamanla düzelecek inşallah bizimde durumumuz.
Kullanmadım canım bilgim yokBende şuan prima kullanıyorum çok çok memnunum bizde o sebepten can bebe ve sleppy aldık(primaları önceden almıştık) can bebe ve sleppye geçince ne olacak bende endişeliyim. Bugün uygun fiyata prima kilot bez buldum. Ama kilot bez kullanımından bi haberim. Siz kullandınız mı hiç nasıl kullanışı
Senin normal doğum sanırım ondan çok acı oluyordur. Inşallah en kısa sürede toparlarsın. Eşinde anlayış gösterir merak etme.Ben ilaç kullanıyorum Altan alıyorum incecik birşey bile acıtıyor bilmiyorum ne olacak ben daha kaçıyorum eşimden
Aminn insallah 2.ay asilarimizda bnm kizim cok ateslenmisti ben panik olmustum artk tecrubeliyim ateslensede korkmam hehehŞimdiden ateşsiz ağrısız geçer inşAllah
Kızlarımda ilk haftada olmuştu çok iyi hatırlıyorum her çocukta farklı demmekkiHemen yara olmuyor ki verem aşısı. Üç beş ay sonra kızarıp kabuklaştı diye hatırlıyoruum
Bence çok yanlış yapıyorsun.iki günde bir dıosın birde.sabun bir kimyasal, ve poposuna sokmak ne kadar mantıklı .şuan iyilik yaptığını düşünüyor olabilirsin ama ılerıde bagırsak ları için tehlikeli olabilir.yınede herkes kendi evladından sorumlu en iyisini anneler bilir.Minik bebis in bebeği kakasını yapamıyordu die yorum yapmıştım fikir vermiştim ondan sonra benim oğlanda yapmamaya başladı 12 gün bekledim sabunla yaptırdım birilerine fikir vermeye gelemiyoruz bizi buluyor malesef şimdi iki günde bir sabun yardımıyla yapıyoror Drumuz zeytin yağı vermemizi önerdi bir çay kaşığı falan onuda yapmadım daha.
Uzun süre yapmaya yapmaya daralıyor doğal olarak sanırımKız aman ne acısı hiç yapmadığımız şey mi diyodum ama o ne beee! Gerdek gecesi bile böyle acı çekmedim. Ne alaka sezeryan oldum ben. Sanki küçülmüş gibi tövbe estafurullah inşallah hep böyle devam etmez
Bizimde hem tükürük hem ses çıkarmaya çalışıyorKızlar çok şükür bugun 50 günlük olduk 2 3 gündür oglumun agzı tükürüklü hatta balon bile yapıyo:) normal mi sizlerde de var mı
9 yıl once kızıma yaptırdık ozmn özeldi ama artık ası takvımıne girdi doye bılıyorumsu cicegide özel asi. tavsiye ederim buyuk kızım çok hafif atlattı su çiçeğini asi sayesinde.
Çok erken degılmı ek gıda için.6 aydan önce sütünüz yoksa bile formül mama kullan olmalıdır diye üstüne basa basa söylüyor uzmanlar.midesi ve bağırsakları hazır olmuyormuş 6.aydan onceBiz artık yoğurt yemeye başladık ek gıda için 6 ay beklemiycez yavaş yavaş başlıycaz artık başladıkta
Evet o aparatı bende kullanamadım.kanguru için gün sayıyoruzBenimki de aynen binilmez, ata bin daha iyi yaniher yere kendi aracımızla gitmemiz lazım maalesef. ama ben toplu taşıma kullanacaksam kanguruyla gezerim herhalde, bir 3 aylık olsun da. Şimdi yenidoğan aparatını takmak da zor
Evet öyle oldu galiba.çünkü günde 3-5 kez yapıyordu kakaEvet ondan, bizim kiz da 2 gün boyunca kustu 1 gün kaka yapamadı gaz varmış reflüyü tetikliyormus. Bagirsaklar dolu olunca mideye baskı yapiyormus.
ben kullanıyorum çok memnunum.bacaklarında arada lastik izi oluyor ama sızdırma vs yok.benim için önemli olan kısım kimyasal vs olmamasıydı.tabi ki prımayla kıyaslanamaz kalite konusunda belki de .ilk kızımda sadece prima kullanmıstık ama yanlış yapmışız.bıle bıle 24 saat kımyala maruz kalmasına gönlüm el vermıyor.varsın sızdırsın sık değiştireyim.eskiden bukadarıda yoktu. keşke kendıme guvenebılsem tekrar tekrar kullanılan yıakanan bezleri kullansam ama tembelımSleppy hiç iyi değil ya sen memnun musun
Fitil ağaçta yetişiyorda benmi bilmiyorum acabaAy canım sabunla bebeğimizi yıkamıyoruz bile ne kadar kimyasal var içinde. Sen niye poposuna sabun sokuyorsun fitil yapsana ya da zeytinyağı
Devlete mi gidiyorsun ki?Him bizim drlar bisey demio da)
Canım tam yatıyor araba o yüzden sorun olmuyor. Bide ben pusetinide aldım. 1 yasa kadar pusetle kullanıcam. Her gün çıkıyoruz biz kızımla. Pusete koyup hazırlıyorum bebeği. Arabayı indiriyorum binanın girişine hafif zaten sonra bebekle biz iniyoruz. Seneye direk baston olarak kullanmaya başlarım çok kullanışlı sürüşü falanda iyi şimdilik.
Maşallah canım size. Ne kadarlık oldu sizin bebiş? Doktor mu başla dedi? Nekadar veriyorsun yoğurt?
Yok dra böyle şeyleri danışmamki iki ayını bitiren bebeklere yoğurt verilebilir yazıyor her yerde bende yoğurdu seven bi çocuk olsun istiyorum.D oyurmak maksadıyla vermiyorum alışsın artık şüt dışındaki tatlara.3 aydan sonrada çorba çeşitlerine başlıycam nasip olursa inşallah..
Aslında doğumla ilgili bir acı yok tamamen psikolojik bence. Bende sezeryan oldum. Geçen hafta doktora gittim alttan muane etti smear falan aldı canım çok yandı doktor uzun süre ilişki olmayınca olur böyle dedi. Sonra eşimle birlikte olduk ama ağrı falan olmadi. Yanı kasıyoruz kendimizi biraz üzerinden zaman geçti bide aklımız hep çocukta ondan bence.
Valla bizde yara yok. Doktorumuz yara olabilir korkmayın ama olmayada bilir. İkisinde de sorun yok dedi.Canım ebemiz yara olcak korkma o aşının tuttuğunu gösterir demişti.ilk çocuk olmadığını bile bile tekrar tekrar bilgilendirme yapıyor sağolsun.Seninde omuzunda izi vardır bak istersen öyle olmak zorunda bunlarınkide.
Ayyy ne bilim cnm ya nedense çok korkak oldum ya birşey olursa korkusu içime işledi bir araba alırsak çıkaracam ama havaların güzel olması gerekiyor burası çok soğuk esiyorCanim benim oğlumda yattı hastanede ama ben cikartiyorum çocukların hava almayada ihtiyacı var bence
Hadi ya ozmaan bakayım o modele de saol cnmBen başta onu aldım sonra heves işte travele çok özeniyodum geri verdim travel aldım ama çok pişmanın
Bakalım arkadaşlar 4 5 ayda olur diyor gözlemleyelim yazarız buraya olup olmadığını.Valla bizde yara yok. Doktorumuz yara olabilir korkmayın ama olmayada bilir. İkisinde de sorun yok dedi.
Ya ben molfix kullanıyorum Benim kızımı pişik yapıyor sleppy ondan kullanmıyorum..Bence çok yanlış yapıyorsun.iki günde bir dıosın birde.sabun bir kimyasal, ve poposuna sokmak ne kadar mantıklı .şuan iyilik yaptığını düşünüyor olabilirsin ama ılerıde bagırsak ları için tehlikeli olabilir.yınede herkes kendi evladından sorumlu en iyisini anneler bilir.
Uzun süre yapmaya yapmaya daralıyor doğal olarak sanırım
Bizimde hem tükürük hem ses çıkarmaya çalışıyor
9 yıl once kızıma yaptırdık ozmn özeldi ama artık ası takvımıne girdi doye bılıyorum
Çok erken degılmı ek gıda için.6 aydan önce sütünüz yoksa bile formül mama kullan olmalıdır diye üstüne basa basa söylüyor uzmanlar.midesi ve bağırsakları hazır olmuyormuş 6.aydan once
Evet o aparatı bende kullanamadım.kanguru için gün sayıyoruz
Evet öyle oldu galiba.çünkü günde 3-5 kez yapıyordu kaka
ben kullanıyorum çok memnunum.bacaklarında arada lastik izi oluyor ama sızdırma vs yok.benim için önemli olan kısım kimyasal vs olmamasıydı.tabi ki prımayla kıyaslanamaz kalite konusunda belki de .ilk kızımda sadece prima kullanmıstık ama yanlış yapmışız.bıle bıle 24 saat kımyala maruz kalmasına gönlüm el vermıyor.varsın sızdırsın sık değiştireyim.eskiden bukadarıda yoktu. keşke kendıme guvenebılsem tekrar tekrar kullanılan yıakanan bezleri kullansam ama tembelım
Ateşlenince ne yaptın ?Aminn insallah 2.ay asilarimizda bnm kizim cok ateslenmisti ben panik olmustum artk tecrubeliyim ateslensede korkmam heheh
Sonunda olacak birşey yanı adamda sıkıldı napcam bilmiyorum. Evet canım normal Doğum 18 dikiş aldım..Senin normal doğum sanırım ondan çok acı oluyordur. Inşallah en kısa sürede toparlarsın. Eşinde anlayış gösterir merak etme.
Ben şuan stok yaptığım için sleppy arada kullanıyorum iyi değil pişik yapıyor yani. Ablamda kullanıyor oda çok memnun anlamadım.Henüz kullanmadım 3 numara aldım ama kalıpları büyük hala primadayım şuan
Daha çok erken canım bence tattır birşeyleri 4 ayı bitsin başlaminik_kelebek canım yoğurt çokmu zorlar bağırsağı sence? Birde süt satın alıp kendim mayalıyorum tam organik ne bilim bişey olmaz diye düşünüyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?