2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayyy benim gibi demekki çok var içim ferahladı biraz yoksa kafayı yedim sanıyordum ben de eşim gelince burnundan getiriyorum elini yıka dokunma öksürme geçen yine eşimin burnu akıyordu aha yine grip oldun bulaşacak diyip kendimi yedim

Kullanmadım canım bilgim yok

Reactions: 114
Bence çok yanlış yapıyorsun.iki günde bir dıosın birde.sabun bir kimyasal, ve poposuna sokmak ne kadar mantıklı .şuan iyilik yaptığını düşünüyor olabilirsin ama ılerıde bagırsak ları için tehlikeli olabilir.yınede herkes kendi evladından sorumlu en iyisini anneler bilir.
Uzun süre yapmaya yapmaya daralıyor doğal olarak sanırım

Kızlar çok şükür bugun 50 günlük olduk 2 3 gündür oglumun agzı tükürüklü hatta balon bile yapıyo:) normal mi sizlerde de var mı
Bizimde hem tükürük hem ses çıkarmaya çalışıyor
su cicegide özel asi. tavsiye ederim buyuk kızım çok hafif atlattı su çiçeğini asi sayesinde.
9 yıl once kızıma yaptırdık ozmn özeldi ama artık ası takvımıne girdi doye bılıyorum
Biz artık yoğurt yemeye başladık ek gıda için 6 ay beklemiycez yavaş yavaş başlıycaz artık başladıkta
Çok erken degılmı ek gıda için.6 aydan önce sütünüz yoksa bile formül mama kullan olmalıdır diye üstüne basa basa söylüyor uzmanlar.midesi ve bağırsakları hazır olmuyormuş 6.aydan once
Evet o aparatı bende kullanamadım.kanguru için gün sayıyoruz

Evet ondan, bizim kiz da 2 gün boyunca kustu 1 gün kaka yapamadı gaz varmış reflüyü tetikliyormus. Bagirsaklar dolu olunca mideye baskı yapiyormus.
Evet öyle oldu galiba.çünkü günde 3-5 kez yapıyordu kaka

Sleppy hiç iyi değil ya sen memnun musun
ben kullanıyorum çok memnunum.bacaklarında arada lastik izi oluyor ama sızdırma vs yok.benim için önemli olan kısım kimyasal vs olmamasıydı.tabi ki prımayla kıyaslanamaz kalite konusunda belki de .ilk kızımda sadece prima kullanmıstık ama yanlış yapmışız.bıle bıle 24 saat kımyala maruz kalmasına gönlüm el vermıyor.varsın sızdırsın sık değiştireyim.eskiden bukadarıda yoktu. keşke kendıme guvenebılsem tekrar tekrar kullanılan yıakanan bezleri kullansam ama tembelım

Ay canım sabunla bebeğimizi yıkamıyoruz bile ne kadar kimyasal var içinde. Sen niye poposuna sabun sokuyorsun fitil yapsana ya da zeytinyağı
Fitil ağaçta yetişiyorda benmi bilmiyorum acaba ondada kortizon var birde organik sabun bizimki üç kutu bebek şampuanımız olduğu halde sabunla yıkıyorum bebeğimi.Sen söyledikten sonra sabun hakkında biraz bilgi edinim dedim benim gibi yapanlar dolu hem bu benim değil eskikerin fikri bende yararlanıyorum bundan???2011de yapılan bir yorum ben çok beğendim

Eklentiler

• Screenshot_20190211-163300~2.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 58

Valla bizde yara yok. Doktorumuz yara olabilir korkmayın ama olmayada bilir. İkisinde de sorun yok dedi.

Ya ben molfix kullanıyorum Benim kızımı pişik yapıyor sleppy ondan kullanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…