- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.981
Maşallah size çok güzelsinizCanım mevlüdüm vardı dün aman bi telaşe bi telaşe atlattık çok şükür allaha. Kabul etsin inşallah
9 ayda menenjit canım bizde yaptıracağızEvet canm hepsini yaptıracağım. Tam olarak neler var bilmiyorum doktorumuz zamanı geldiğinde bilgilendirecek. Menenjit falan var bildiğim kadarıyla.
Amin çok teşekkür ederimAllah kabul etsin cnm
Ne güzel eltiymiş o öyle maşallah canımUzun zamandır giremiyorum işe başladım ilk hafta annem baktı bu hafta eltim bakacak nasipse. İki buçuk aya yaklaştık. Okulum 10 dk arabayla ve öğleye kadar dersim. Hiç başlamak istemiyordum borçlarımızdan sebep başladım ama iyi ki başlamışım. Evde sıkılmışım meğer okul iyi geldi kafa değişikliği oldu. İş yeri yakın olanlar bebeğe bakacak güvendiğiniz biri varsa başlayın derim rahat oluyor.
Çok teşekkür ederiz:))Maşallah size çok güzelsiniz
Bizde de ikinci ayda kusmalar başladı ya. Kaka sayısı da azaldı. Birbirini tetikliyor demek ki. Gazını çıkarıyor ama kaka ya çok az leke şeklinde oluyor ya da hiç olmuyorEvet ondan, bizim kiz da 2 gün boyunca kustu 1 gün kaka yapamadı gaz varmış reflüyü tetikliyormus. Bagirsaklar dolu olunca mideye baskı yapiyormus.
Amin canım inşallahİnş cnm çünkü bu şekilde olmak insanın kendine zarar belki ilk çocuk diye böyle diyorum bazen hamileliğim de çok güzel geçmedi benim 5 ay istisnasız kustum sonrasın da enfeksiyonla uğrarım şükür 9 ayda doğdu ama benim burnumdan geldi dışarı doğru düzgün çıkmadım hep evdeydim ozman başladı psikolojim bozulmaya Doğunca rahatladım derken başımıza neler geldi hamdolsun evimizdeyiz inş hepimiz sağlıkla büyütürüz yavrularımızı da bu halden bir an önce kurtuluruz rahat anneler oluruz
Sezaryen niye acıyor ki bizimki normal dikişler acıyor.Kız aman ne acısı hiç yapmadığımız şey mi diyodum ama o ne beee! Gerdek gecesi bile böyle acı çekmedim. Ne alaka sezeryan oldum ben. Sanki küçülmüş gibi tövbe estafurullah inşallah hep böyle devam etmez
Hemen yara olmuyor ki verem aşısı. Üç beş ay sonra kızarıp kabuklaştı diye hatırlıyoruumİki aylık aşımız yapıldı kolundakinin yara olması gerekiyordu daha tık yok.B ugün 5inci gün.Tutmadımı acaba yaa????
Ay canım sabunla bebeğimizi yıkamıyoruz bile ne kadar kimyasal var içinde. Sen niye poposuna sabun sokuyorsun fitil yapsana ya da zeytinyağıMinik bebis in bebeği kakasını yapamıyordu die yorum yapmıştım fikir vermiştim ondan sonra benim oğlanda yapmamaya başladı 12 gün bekledim sabunla yaptırdım birilerine fikir vermeye gelemiyoruz bizi buluyor malesef şimdi iki günde bir sabun yardımıyla yapıyoror Drumuz zeytin yağı vermemizi önerdi bir çay kaşığı falan onuda yapmadım daha.
E bebekten aldım maymun adası. Begendim güzel kumaşı da çok ince değil görselliğini de kalitesini de begendim. Oyuncaklar tekrar indirime girecek e bebekte. Takip et istersenOyun halısı alıp memnun olan arkadaşlar hangi markayı nereden aldınız? 54 günlüğüz yavaştan alalim diyoruz.
Canım tam yatıyor araba o yüzden sorun olmuyor. Bide ben pusetinide aldım. 1 yasa kadar pusetle kullanıcam. Her gün çıkıyoruz biz kızımla. Pusete koyup hazırlıyorum bebeği. Arabayı indiriyorum binanın girişine hafif zaten sonra bebekle biz iniyoruz. Seneye direk baston olarak kullanmaya başlarım çok kullanışlı sürüşü falanda iyi şimdilik.Peki bu dediğiniz chicco da travel sistem olmayınca bebek nasil yatiyor. Yani bilmediğim için soruyorum.
Maşallah canım size. Ne kadarlık oldu sizin bebiş? Doktor mu başla dedi? Nekadar veriyorsun yoğurt?Biz artık yoğurt yemeye başladık ek gıda için 6 ay beklemiycez yavaş yavaş başlıycaz artık başladıkta
Aslında doğumla ilgili bir acı yok tamamen psikolojik bence. Bende sezeryan oldum. Geçen hafta doktora gittim alttan muane etti smear falan aldı canım çok yandı doktor uzun süre ilişki olmayınca olur böyle dedi. Sonra eşimle birlikte olduk ama ağrı falan olmadi. Yanı kasıyoruz kendimizi biraz üzerinden zaman geçti bide aklımız hep çocukta ondan bence.Sezaryen niye acıyor ki bizimki normal dikişler acıyor.
Ay maşallah ne güzelsiniz öyle analı kızlı. Ne kadar uğraşmışsın hazırlık için organizatör mü tutmuştun.Canım mevlüdüm vardı dün aman bi telaşe bi telaşe atlattık çok şükür allaha. Kabul etsin inşallah
Hastalık sık görünmediği için. Eşimin tüm doktor arkadaşları yaptırdılar çocuklarına. Biz de yaptırmaya karar verdik zaten eşim çok hassas aşı konusunda. Bende hastalık geçirdim aşı sayesinde kurtuldum bu yüzden epey önemsiyoruz.Rota asisinin yan etkilerini okudukca yaptirmaktan vazgeçiyorum kizimdada korkup yaptirmamistim. Neden devlet asi takvimine almiyor acaba?
Bende şuan prima kullanıyorum çok çok memnunum bizde o sebepten can bebe ve sleppy aldık(primaları önceden almıştık) can bebe ve sleppye geçince ne olacak bende endişeliyim. Bugün uygun fiyata prima kilot bez buldum. Ama kilot bez kullanımından bi haberim. Siz kullandınız mı hiç nasıl kullanışıKızlar sağlık yönünden konuşmuyorum mühendisinoğlunu bende takip ediyorum ama sleppy bez beni delirtti ilk bir ay süperdi hatta burda savundum sonra acayip sızdırmaya başladı 6 saati bir geçsin çocuk sırılsıklam oluyordu ve azıcık işese ağır bir bez oluyordu hep sızdırdığı için sık sık değiştiyordum bebeğim uykusundan uyanıyordu devamlı numarasını değiştirmekten elimde 100 tane kadar her numaradan karışık bez kaldı dün sabah prima aldım oğlumu primayla büyüttüm sızıntı nedir bilmem sleppy i tercih etmemin sebebi önce sağlık sonra maddi olarak daha iyi olmasıydı primayı bir açtım öptüm bezi incecik aynı afedersiniz orkid gibi oğlumdan dolayı özlemişim taktım güzelce 9 saat sonra bir açtım sanki hiç işememiş ne güzel di gece 12 de taktım öğlen 12 de açtım bez az şişmiş çocuk kupkuru psikolojim bozulmuştu artık hergün çamaşır yıkatıp çocuğumu uykudan uyandırıyordum bence sleppy çok sık kaka yapan bebekler için harika hem uygun hem sağlıklı sık sık değişince zaten sızdırmıyor ama benim kızım kaka yapmadığı için bana göre değil bu Benim tecrübem herkeste aynı şey olacak diye birşey Yok ama primayı elime alınca lastiğinden bariyerine kadar ne kadar kaliteli bebek için nekadar rahat olduğunu anladım bacak kısımlarında lastik izi bile olmamış sleppy de bacaklarını sıkıyordu artık kilosundan büyük kullanıyordum
Ben ilaç kullanıyorum Altan alıyorum incecik birşey bile acıtıyor bilmiyorum ne olacak ben daha kaçıyorum eşimdenCanım tam yatıyor araba o yüzden sorun olmuyor. Bide ben pusetinide aldım. 1 yasa kadar pusetle kullanıcam. Her gün çıkıyoruz biz kızımla. Pusete koyup hazırlıyorum bebeği. Arabayı indiriyorum binanın girişine hafif zaten sonra bebekle biz iniyoruz. Seneye direk baston olarak kullanmaya başlarım çok kullanışlı sürüşü falanda iyi şimdilik.
Maşallah canım size. Ne kadarlık oldu sizin bebiş? Doktor mu başla dedi? Nekadar veriyorsun yoğurt?
Aslında doğumla ilgili bir acı yok tamamen psikolojik bence. Bende sezeryan oldum. Geçen hafta doktora gittim alttan muane etti smear falan aldı canım çok yandı doktor uzun süre ilişki olmayınca olur böyle dedi. Sonra eşimle birlikte olduk ama ağrı falan olmadi. Yanı kasıyoruz kendimizi biraz üzerinden zaman geçti bide aklımız hep çocukta ondan bence.
Sleppy hiç iyi değil ya sen memnun musunBende şuan prima kullanıyorum çok çok memnunum bizde o sebepten can bebe ve sleppy aldık(primaları önceden almıştık) can bebe ve sleppye geçince ne olacak bende endişeliyim. Bugün uygun fiyata prima kilot bez buldum. Ama kilot bez kullanımından bi haberim. Siz kullandınız mı hiç nasıl kullanışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?