- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.021
Canım bir parol iç yarım saat önce bende normal doğuranlardanım.Korku morku biraz cesaret.Sonunda olacak birşey yanı adamda sıkıldı napcam bilmiyorum. Evet canım normal Doğum 18 dikiş aldım..
Ya işte tamam yapcam diyorum sonra geri adım atıyorum..Canım bir parol iç yarım saat önce bende normal doğuranlardanım.Korku morku biraz cesaret.
Soruyorum bi çok anneye onlarda veriyor bizim aralık anneleri çok evhamlı banada bulaşmadı değil haniDaha çok erken canım bence tattır birşeyleri 4 ayı bitsin başla
Acıyormu korkumu ?Denedinmi çok afedersin???Ya işte tamam yapcam diyorum sonra geri adım atıyorum..
Çocuk dermiş ki “ Annemin ilki olacağıma dağdaki tilki olaydım”Soruyorum bi çok anneye onlarda veriyor bizim aralık anneleri çok evhamlı banada bulaşmadı değil hanibir yemek kaşığı kadar veriyorum zaten azıcıkkkk
Korkuyorum denemedim yaAcıyormu korkumu ?Denedinmi çok afedersin???
Her yediğinden tattırırsan yemek seçmezmiş.inşalah öyle olurlarÇocuk dermiş ki “ Annemin ilki olacağıma dağdaki tilki olaydım”bizim ilkimiz ondan öyle evhamlıyız.. ben armut yesem ağzına sürüyorum elma falan öyle yani
İnşAllah ya herşeyi yer ya biraz zayıf üzülüyorumHer yediğinden tattırırsan yemek seçmezmiş.inşalah öyle olurlar
Bende korkuyordum ama başardımKorkuyorum denemedim ya
Ne kadar lık ki bebek? Yazmamışsınız. Bencede çok erken..Soruyorum bi çok anneye onlarda veriyor bizim aralık anneleri çok evhamlı banada bulaşmadı değil hanibir yemek kaşığı kadar veriyorum zaten azıcıkkkk
Amin inşAllah canımBende korkuyordum ama başardımdarısı sana inşallah
Yok ozelDevlete mi gidiyorsun ki?
Neeeeee..... Kaç aylıksınız kiBiz artık yoğurt yemeye başladık ek gıda için 6 ay beklemiycez yavaş yavaş başlıycaz artık başladıkta
Ben oğlumda sevmemiştim lastikleri iz yapıyor ve değiştirmek için tüm kıyafetini çıkadmak zorunda kalıyorsunHanımlar kilot bez kullanışlı olur mu sizce
Ilk uzerindekileri teke dusurdum sonra daha yukseldigini gorunce eklemlerine soguk kompleks uyguladim düşmeye basladi sonra yeniden yukseldi 38.5 gordum mecbur calpol verdim bi cay kasigi sonra dustu butun gece saat başına alarm kurdum kalktim atesini olctum cok sukur ki bidha cikmadiAteşlenince ne yaptın ?
Canm yoğurt en çok gaz yapan gıda. Bir de çok erken değil mi ek gıda için. Mama veriyor muydun sen? Bizim doktor da mama verdiğim için erken başlayabileceğimi söyledi ek gıdaya ama 5.ayda falan başlarım galiba.@minik_kelebek canım yoğurt çokmu zorlar bağırsağı sence? Birde süt satın alıp kendim mayalıyorum tam organik ne bilim bişey olmaz diye düşünüyorum???
Canım ebemiz yara olcak korkma o aşının tuttuğunu gösterir demişti.ilk çocuk olmadığını bile bile tekrar tekrar bilgilendirme yapıyor sağolsun.Seninde omuzunda izi vardır bak istersen öyle olmak zorunda bunlarınkide.
Di şükür atlatmışsın darısı başımaIlk uzerindekileri teke dusurdum sonra daha yukseldigini gorunce eklemlerine soguk kompleks uyguladim düşmeye basladi sonra yeniden yukseldi 38.5 gordum mecbur calpol verdim bi cay kasigi sonra dustu butun gece saat başına alarm kurdum kalktim atesini olctum cok sukur ki bidha cikmadi
Oynu yerimm sizi :) maşallah size. Inşallah canımCanım mevlüdüm vardı dün aman bi telaşe bi telaşe atlattık çok şükür allaha. Kabul etsin inşallah
Balon kervanına bizde katıldık bu sabah
İyi bari tek degilmişiz :)Bence çok yanlış yapıyorsun.iki günde bir dıosın birde.sabun bir kimyasal, ve poposuna sokmak ne kadar mantıklı .şuan iyilik yaptığını düşünüyor olabilirsin ama ılerıde bagırsak ları için tehlikeli olabilir.yınede herkes kendi evladından sorumlu en iyisini anneler bilir.
Uzun süre yapmaya yapmaya daralıyor doğal olarak sanırım
Bizimde hem tükürük hem ses çıkarmaya çalışıyor
9 yıl once kızıma yaptırdık ozmn özeldi ama artık ası takvımıne girdi doye bılıyorum
Çok erken degılmı ek gıda için.6 aydan önce sütünüz yoksa bile formül mama kullan olmalıdır diye üstüne basa basa söylüyor uzmanlar.midesi ve bağırsakları hazır olmuyormuş 6.aydan once
Evet o aparatı bende kullanamadım.kanguru için gün sayıyoruz
Evet öyle oldu galiba.çünkü günde 3-5 kez yapıyordu kaka
ben kullanıyorum çok memnunum.bacaklarında arada lastik izi oluyor ama sızdırma vs yok.benim için önemli olan kısım kimyasal vs olmamasıydı.tabi ki prımayla kıyaslanamaz kalite konusunda belki de .ilk kızımda sadece prima kullanmıstık ama yanlış yapmışız.bıle bıle 24 saat kımyala maruz kalmasına gönlüm el vermıyor.varsın sızdırsın sık değiştireyim.eskiden bukadarıda yoktu. keşke kendıme guvenebılsem tekrar tekrar kullanılan yıakanan bezleri kullansam ama tembelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?