2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Soruyorum bi çok anneye onlarda veriyor bizim aralık anneleri çok evhamlı banada bulaşmadı değil hani bir yemek kaşığı kadar veriyorum zaten azıcıkkkk
Çocuk dermiş ki “ Annemin ilki olacağıma dağdaki tilki olaydım” bizim ilkimiz ondan öyle evhamlıyız.. ben armut yesem ağzına sürüyorum elma falan öyle yani

Ateşlenince ne yaptın ?
Ilk uzerindekileri teke dusurdum sonra daha yukseldigini gorunce eklemlerine soguk kompleks uyguladim düşmeye basladi sonra yeniden yukseldi 38.5 gordum mecbur calpol verdim bi cay kasigi sonra dustu butun gece saat başına alarm kurdum kalktim atesini olctum cok sukur ki bidha cikmadi

@minik_kelebek canım yoğurt çokmu zorlar bağırsağı sence? Birde süt satın alıp kendim mayalıyorum tam organik ne bilim bişey olmaz diye düşünüyorum???
Canm yoğurt en çok gaz yapan gıda. Bir de çok erken değil mi ek gıda için. Mama veriyor muydun sen? Bizim doktor da mama verdiğim için erken başlayabileceğimi söyledi ek gıdaya ama 5.ayda falan başlarım galiba.

Benim verem aşısı izim yok, oğlumda da olmadı, bakalım kızımda iz olacak mı...

Di şükür atlatmışsın darısı başıma

Balon kervanına bizde katıldık bu sabah

İyi bari tek degilmişiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…