- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.921
Bende pazatesi görmüştüm karında gözkmüştü hatrlarsn perşembe gittim gözkmedi bana dedi vajına için yarn gel zaten dr da cins kadındı korktm vajınada gözüktü şükür pazarteside karnda gözktü müniğim inş bebek olşmştr karndada gözkr meleklerimiz:)Aynen çok heyecanlıİçiyorum cnm geçen salı korkuttu beni ama keseyi gördük küçükte olsa çok şükür Alllahıma
Çok yiyorum ya bende insülin direnci vardı , ilaç kullanıyordum o dengeliyordu iştahı bıraktım hamşle olduğumu öğrenince , aşırı iştahım yine açıldı aslında zarar bu denli yemek bebeğe , nasıl olacak bilmiyorum , tıka basa sürekli yiyorum zaten kilom vardı , Dr um diyetisyene git mutlaka dedi ama daha gitmedim , kalbini duyarsam giderim inş, sen kalp duydum mu canımSende mi benim gibi çok yiyorsun cnm:)artık doğurana kadr duba gibi olcam galiba:)
Öncesinde böyle tahminlerim çok olmadı ama sen tatlıdan bahsedince onun söyledikleri geldi aklıma bakalim hayırlısı:))
Canım ınsulin direnci için karatay tarzı beslenmeni şiddetle tavsiye ederim. Bende de var ve o şekilde besleniyorum. Istemeden 3 kilo verdim. Doktor kızdı şimdi 3 öğünde de 2 dilim tam buday unlu ekmek yiyorum. Kilo vermemek için yemeği arttırdım ama almiyorumda. Insulin direnci çok önemli kontrollü olman gerek.Çok yiyorum ya bende insülin direnci vardı , ilaç kullanıyordum o dengeliyordu iştahı bıraktım hamşle olduğumu öğrenince , aşırı iştahım yine açıldı aslında zarar bu denli yemek bebeğe , nasıl olacak bilmiyorum , tıka basa sürekli yiyorum zaten kilom vardı , Dr um diyetisyene git mutlaka dedi ama daha gitmedim , kalbini duyarsam giderim inş, sen kalp duydum mu canım
İlacı bırakmanı doktor mu söyledi canımÇok yiyorum ya bende insülin direnci vardı , ilaç kullanıyordum o dengeliyordu iştahı bıraktım hamşle olduğumu öğrenince , aşırı iştahım yine açıldı aslında zarar bu denli yemek bebeğe , nasıl olacak bilmiyorum , tıka basa sürekli yiyorum zaten kilom vardı , Dr um diyetisyene git mutlaka dedi ama daha gitmedim , kalbini duyarsam giderim inş, sen kalp duydum mu canım
Bencede git cnm dengeli beslenrsn salı gidicm inş duyarm:)Çok yiyorum ya bende insülin direnci vardı , ilaç kullanıyordum o dengeliyordu iştahı bıraktım hamşle olduğumu öğrenince , aşırı iştahım yine açıldı aslında zarar bu denli yemek bebeğe , nasıl olacak bilmiyorum , tıka basa sürekli yiyorum zaten kilom vardı , Dr um diyetisyene git mutlaka dedi ama daha gitmedim , kalbini duyarsam giderim inş, sen kalp duydum mu canım
bir aya öğrenemezsin canım en erken 15-16 haftada belli oluyor cinsiyet kızımı öğrendiğimde 16 haftalıktikBenim erkek dememin asıl sebebi bu tatlı mevzusu zaten o yüzden bastırıyorum ısrarla. 1 aya öğreniriz canım herhalde.
Degisiyo galiba demi o ya 12 13 haftalık öğrenen de oluyo ama kızı geç öğreniyorsun diye duydum ne kadar doğruysabir aya öğrenemezsin canım en erken 15-16 haftada belli oluyor cinsiyet kızımı öğrendiğimde 16 haftalıktik
Evet canım güzel artmış değerinbugün sağlık ocağına gittim kızlar ikinci tahlilimi yaptırdım ilki 367 çıkmıştı çarşamba günü bugün de bhcg 824 çıktı güzel bir artış sanırım ne dersiniz
Transfere göre hesaplanıyor canım internette var hesaplama programıDinleniyorum cnm.Bebegin kac haftalik oldugunu tup bebektede sata goremi transfere goremi hesaplıyorlar cnm.5 nisan transfer gunum.20 martda sat 2 embriyoydu degerlerim tek gibi gebelikte sanki
Al benden de o kadar canım.Durup durup ağlıyasım geliyor.Sabah uygulamanın birinden günaydın anneciğim diye bildirim geldi tuttumu beni bir ağlamakKuzum yaa ben de bugün ağladım, az önce. Aklıma gelip duruyor bebeğimin görülmemesi. Evde de tekim eşim işte, içim dayanamıyor inşallah sağlıklıdır ve büyüyordur.
İnşallah canım günümüzde aynı hemBende pazatesi görmüştüm karında gözkmüştü hatrlarsn perşembe gittim gözkmedi bana dedi vajına için yarn gel zaten dr da cins kadındı korktm vajınada gözüktü şükür pazarteside karnda gözktü müniğim inş bebek olşmştr karndada gözkr meleklerimiz:)
Ben 12 haftalikken ogrenmistim canim kiz demisti doktor kizim oldu.Degisiyo galiba demi o ya 12 13 haftalık öğrenen de oluyo ama kızı geç öğreniyorsun diye duydum ne kadar doğruysa
inşallah canım içim biraz daha rahatladı nette bikaç şey okudum, 5 haftalıkken görülmeyebiliyormuş, Rabbim büyük, inşallah meleklerimizi de büyütürAl benden de o kadar canım.Durup durup ağlıyasım geliyor.Sabah uygulamanın birinden günaydın anneciğim diye bildirim geldi tuttumu beni bir ağlamak.İnşallah bir sonraki kontrolümüzde güzel haberlerle çıkacağız böyle düşünelim
aynen canım değişebiliyorDegisiyo galiba demi o ya 12 13 haftalık öğrenen de oluyo ama kızı geç öğreniyorsun diye duydum ne kadar doğruysa
Canım gözün aydın,kesede bebek göründü mü?kızlar bugün dr a gittim 8 mm kese gördü 10 gün sonra da kalp atışları için gel dedi.en fazla 10 kg hedef koy kendine dedi.ilaç folbiol kullanıyordum çok ağır bir ilaç dedi başka bişey verdi.kahve ve demli çay içme,fazla meyve yeme dedi.büyük balıkları da fazla tüketme dedi.hafta da bir olabilir dedi.bizden bu kadar
Onu bebişin kendi kararına birakicaz ne zaman göstermek isterse nasip :)aynen canım değişebiliyor
Aynen canım degisiyo bebeğe bağlı 12. Haftadan 20. Haftaya kadar yolu var artık :)Ben 12 haftalikken ogrenmistim canim kiz demisti doktor kizim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?