2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen çok heyecanlı İçiyorum cnm geçen salı korkuttu beni ama keseyi gördük küçükte olsa çok şükür Alllahıma
Bende pazatesi görmüştüm karında gözkmüştü hatrlarsn perşembe gittim gözkmedi bana dedi vajına için yarn gel zaten dr da cins kadındı korktm vajınada gözüktü şükür pazarteside karnda gözktü müniğim inş bebek olşmştr karndada gözkr meleklerimiz:)

Sende mi benim gibi çok yiyorsun cnm:)artık doğurana kadr duba gibi olcam galiba:)
Çok yiyorum ya bende insülin direnci vardı , ilaç kullanıyordum o dengeliyordu iştahı bıraktım hamşle olduğumu öğrenince , aşırı iştahım yine açıldı aslında zarar bu denli yemek bebeğe , nasıl olacak bilmiyorum , tıka basa sürekli yiyorum zaten kilom vardı , Dr um diyetisyene git mutlaka dedi ama daha gitmedim , kalbini duyarsam giderim inş, sen kalp duydum mu canım

Canım ınsulin direnci için karatay tarzı beslenmeni şiddetle tavsiye ederim. Bende de var ve o şekilde besleniyorum. Istemeden 3 kilo verdim. Doktor kızdı şimdi 3 öğünde de 2 dilim tam buday unlu ekmek yiyorum. Kilo vermemek için yemeği arttırdım ama almiyorumda. Insulin direnci çok önemli kontrollü olman gerek.

İlacı bırakmanı doktor mu söyledi canım

bugün sağlık ocağına gittim kızlar ikinci tahlilimi yaptırdım ilki 367 çıkmıştı çarşamba günü bugün de bhcg 824 çıktı güzel bir artış sanırım ne dersiniz

Bencede git cnm dengeli beslenrsn salı gidicm inş duyarm:)

Dinleniyorum cnm.Bebegin kac haftalik oldugunu tup bebektede sata goremi transfere goremi hesaplıyorlar cnm.5 nisan transfer gunum.20 martda sat 2 embriyoydu degerlerim tek gibi gebelikte sanki
Transfere göre hesaplanıyor canım internette var hesaplama programı

Kuzum yaa ben de bugün ağladım, az önce. Aklıma gelip duruyor bebeğimin görülmemesi. Evde de tekim eşim işte, içim dayanamıyor inşallah sağlıklıdır ve büyüyordur.
Al benden de o kadar canım.Durup durup ağlıyasım geliyor.Sabah uygulamanın birinden günaydın anneciğim diye bildirim geldi tuttumu beni bir ağlamak .İnşallah bir sonraki kontrolümüzde güzel haberlerle çıkacağız böyle düşünelim

İnşallah canım günümüzde aynı hem

inşallah canım içim biraz daha rahatladı nette bikaç şey okudum, 5 haftalıkken görülmeyebiliyormuş, Rabbim büyük, inşallah meleklerimizi de büyütür

Selam kızlar,
Sayfa okumaktan mesaj yazmayı unutuyorum. Ben hem devlet hem özel Dr takip ediyorum. Devletteki Dr bugün gel keseye bakalım demişti. Çok şükür kese göründü 6 mm ölçtü. Sizin benciller kese kaç mm olduğunda göründü. Aslında görülebilir miydi? Devletteki cihazlar biraz eski mi acaba? Bebek görünmüyor daha takip edelim dedi. Kese büyümüş, buna sevindim. Şimdi bebiş ve kalp atışı için bekleyeceğim. Dua edelim birbirimize.

Canım gözün aydın,kesede bebek göründü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…