- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.881
Amin cnm.rabbim nasip ederse burda hep birlikte göbuslerimizi buyutecegiz onlar büyüdükçe hamilelik güzelleşiyor doğumda hemen yanıma getirdiler bir tuhaf oldum karnında bekledigim oglum karsimdaydi çok tuhaftı aylarca karnında durdu ve o an karsimdaydi rabbim bunda da o günleri girmeyi hepimize nasipnetsinİşteee bu göbişşşşşşş
Çok tatlı bir hamile var burda maşallaaah oğlunuzada sizede Allah bağışlasın Rabbim bizede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almamızı
oy masallah yeni dogan bebekler genelde dogumun ilk gunlerinde kipkirmizi ve azcik cirkin olurlar.senin bebeginin masallahi var canim.masallah,barekallah. 2.bebeginde boyle guzel yada yakisikli ylur insaallahEvet cnm hastanedeyiz 2 günlük burda Eki Görüntüle 2138939 2 saatlik oğlusum dünya 'ya geleli 2 saat olmustu
canim hamileliginin ilk haftalarindaysan cok normal.korkma bel agrisi karin agrisi hep oluyorGüzel anne adayları soruma cevap alamadım. Sabahtan bu zamana kadar adet ağrısı çekiyorum. Kanama vs. yok. Şiddetli değil ağrım ama sanki oldum olacağım gibi hissediyorum. Normal midir bu durum? Çok mu evhamlıyım yoksa ben anlayamıyorum.
Aminnnn canım benim aminnnnn şükürler olsun bize bunu tattıran Rabbime bunun tarifi yok ki gözlerim doluyor okudukça duygulanıyorum ne güzel bişi yaaaAmin cnm.rabbim nasip ederse burda hep birlikte göbuslerimizi buyutecegiz onlar büyüdükçe hamilelik güzelleşiyor doğumda hemen yanıma getirdiler bir tuhaf oldum karnında bekledigim oglum karsimdaydi çok tuhaftı aylarca karnında durdu ve o an karsimdaydi rabbim bunda da o günleri girmeyi hepimize nasipnetsin
Küçükken ayrı tatlılar büyükken başka oglum tam bir anne bağımlısı düşünün ben çalıştığım halde çok anne ci babası başladı şimdi oglum bak bana kalicaksin aramızı iyi tut diyor sonra da diyor bu kız olursa o da beni tutar sen oğlunu alirsin diyor ama o benim ilk göz ağrım dünya 'a bedel dünya bir yana o bir yanaÇokl tatlı canm ya maşşallah şimddidn bende kucagma almak istyrm bergmi görnce dayanamıyorm ya :) hep diyrm keşke böle küçük kalsalar büyümeseler :)
Aynen dün eşimle markete gidiyoruz diye ağladım. Neden diye sor yok bi sebebi. Markete gidiyodu bende gelcem dedim. Yolda da ağladımAğla kız arada banada geliyor o ağlamalar durduk yere :)
Kzlar başınız dönüyor mu dünden beri arada başm dönüyor
Evet haklısın cnm gerçekten doğduğunda çok temiz parlak beyaz bir oglum vardı hatta kimse oğlan olduğuna inanmıyordu bazıları kontrol ettiniz mi bile diyen oldu hatta eşime teslim eden hemşire kızınızı getirdim demis eşime eşimde bizim ama kız olucakti demis rabbim sağlıklı sihatli olsun gerisinin önemi yok bulursam bir gün size doğumda ki fotolarını atarim hemşireye çektirdim doğum yaparken doğum epidural olduğu için hep hemşireler le sohbet ediyordumoy masallah yeni dogan bebekler genelde dogumun ilk gunlerinde kipkirmizi ve azcik cirkin olurlar.senin bebeginin masallahi var canim.masallah,barekallah. 2.bebeginde boyle guzel yada yakisikli ylur insaallah
canim hamileliginin ilk haftalarindaysan cok normal.korkma bel agrisi karin agrisi hep oluyor
AHAahahahahaha ay hiç güleceğim yoktu kaptindemk hamilesindedektif gibiyim nasıl buldm ama
Gerçekten de canım yaa mucize bunun adı ve şükürler olsun ki Rabbim bizede nasip etti...Evet güçlü erkek diyenlerden biride şuan sensin sanal alemden teksinIlk öncelikle tabikide sağlıklı sihhatli olmaları gerisi hiç önemli değil. Ikiside evlat :) sende çok erkek hissettim ya. Takibe aldım zaten bi öğreneyim haber vericem. Ne değişik şey ya sevmediğimizi deli gibi sevdiriyo sevdiğimiz şeyleri aratmiyo. Bizim canlarımız onlar ya. :)
Hamilelikten dolayı tansiyonun düşüyor olabilir. Benim de düşukmus ama aile hekimliğinde olabilir normal dediler ama dikkat et yine kendine.Kzlar başınız dönüyor mu dünden beri arada başm dönüyor
Aynen cnm bu duygunun gerçekten tarihi yok eğer ilk se doğduğunda anlayacaksınız şuan hamileliğin sıkıntılı olduğu için pek rahat degilim ama oğlumda hamileliğin de doğumunda çok rahattı ve oglum da bir o kadar rahat bebekti ne gaz ne iykusuzluk cekmedikAminnnn canım benim aminnnnn şükürler olsun bize bunu tattıran Rabbime bunun tarifi yok ki gözlerim doluyor okudukça duygulanıyorum ne güzel bişi yaaa
aman beeeeeAHAahahahahaha ay hiç güleceğim yoktu kaptinkız sağır sultan duydu paylaşımda herkes tebrik etti yine sona kaldın
Canım sat tarihime göre 4+5 görünüyor.oy masallah yeni dogan bebekler genelde dogumun ilk gunlerinde kipkirmizi ve azcik cirkin olurlar.senin bebeginin masallahi var canim.masallah,barekallah. 2.bebeginde boyle guzel yada yakisikli ylur insaallah
canim hamileliginin ilk haftalarindaysan cok normal.korkma bel agrisi karin agrisi hep oluyor
aman beeeeeben senin döndüğünü bile yeni gördm
kendimi şöyle özetliyorum su an ;
giderken cok arastırdm ama hiç bi bilgi bulamadm dedm herhalde cok bunaldı dinlencek izin vereyim yoksa dayanırdm kapına
İşte insan yolumu gözler
Ya hamile olduğumu öğrenince şoka girdimgiderken cok arastırdm ama hiç bi bilgi bulamadm dedm herhalde cok bunaldı dinlencek izin vereyim yoksa dayanırdm kapına
bi sevinipte geldim diyosunYa hamile olduğumu öğrenince şoka girdimo şokla gittim şoktan çıkınca geri geldim
4. Olacak da bu
Aynen hayırlısı bakalım. Senin 19 haftalık olmuş ben senin doğum yakın sanıyordum daha küçükmüşbi sevinipte geldim diyosunbebek berekettir inşallah saglıcakla alırsın kucagına
4 cokmuş ama olsundu kalabalık aile iyidir
Benim erkek dememin asıl sebebi bu tatlı mevzusu zaten o yüzden bastırıyorum ısrarlaGerçekten de canım yaa mucize bunun adı ve şükürler olsun ki Rabbim bizede nasip etti...Evet güçlü erkek diyenlerden biride şuan sensin sanal alemden teksinBende çok merak ediyorum kış minnoşlarımızı canım Allahım bebeklerimizi ve bizi korusun aynen takipteyiz öğrenelim ve mutluluğumuza mutluluk katalımmmm
zaman hiç geçmiyo valla doguraydım biran önceAynen hayırlısı bakalım. Senin 19 haftalık olmuş ben senin doğum yakın sanıyordum daha küçükmüş
Nasılsın rahat mı hamileliğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?