2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İşteee bu göbişşşşşşş
Çok tatlı bir hamile var burda maşallaaah oğlunuzada sizede Allah bağışlasın Rabbim bizede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almamızı
Amin cnm.rabbim nasip ederse burda hep birlikte göbuslerimizi buyutecegiz onlar büyüdükçe hamilelik güzelleşiyor doğumda hemen yanıma getirdiler bir tuhaf oldum karnında bekledigim oglum karsimdaydi çok tuhaftı aylarca karnında durdu ve o an karsimdaydi rabbim bunda da o günleri girmeyi hepimize nasipnetsin

Evet cnm hastanedeyiz 2 günlük burda Eki Görüntüle 2138939 2 saatlik oğlusum dünya 'ya geleli 2 saat olmustu
oy masallah yeni dogan bebekler genelde dogumun ilk gunlerinde kipkirmizi ve azcik cirkin olurlar.senin bebeginin masallahi var canim.masallah,barekallah. 2.bebeginde boyle guzel yada yakisikli ylur insaallah

canim hamileliginin ilk haftalarindaysan cok normal.korkma bel agrisi karin agrisi hep oluyor

Aminnnn canım benim aminnnnn şükürler olsun bize bunu tattıran Rabbime bunun tarifi yok ki gözlerim doluyor okudukça duygulanıyorum ne güzel bişi yaaa

Çokl tatlı canm ya maşşallah şimddidn bende kucagma almak istyrm bergmi görnce dayanamıyorm ya :) hep diyrm keşke böle küçük kalsalar büyümeseler :)
Küçükken ayrı tatlılar büyükken başka oglum tam bir anne bağımlısı düşünün ben çalıştığım halde çok anne ci babası başladı şimdi oglum bak bana kalicaksin aramızı iyi tut diyor sonra da diyor bu kız olursa o da beni tutar sen oğlunu alirsin diyor ama o benim ilk göz ağrım dünya 'a bedel dünya bir yana o bir yana

Ağla kız arada banada geliyor o ağlamalar durduk yere :)
Aynen dün eşimle markete gidiyoruz diye ağladım. Neden diye sor yok bi sebebi. Markete gidiyodu bende gelcem dedim. Yolda da ağladım ilk ve son olur umarım bu saçmalığım

Evet haklısın cnm gerçekten doğduğunda çok temiz parlak beyaz bir oglum vardı hatta kimse oğlan olduğuna inanmıyordu bazıları kontrol ettiniz mi bile diyen oldu hatta eşime teslim eden hemşire kızınızı getirdim demis eşime eşimde bizim ama kız olucakti demis rabbim sağlıklı sihatli olsun gerisinin önemi yok bulursam bir gün size doğumda ki fotolarını atarim hemşireye çektirdim doğum yaparken doğum epidural olduğu için hep hemşireler le sohbet ediyordum

Gerçekten de canım yaa mucize bunun adı ve şükürler olsun ki Rabbim bizede nasip etti...Evet güçlü erkek diyenlerden biride şuan sensin sanal alemden teksin Bende çok merak ediyorum kış minnoşlarımızı canım Allahım bebeklerimizi ve bizi korusun aynen takipteyiz öğrenelim ve mutluluğumuza mutluluk katalımmmm

A
Aminnnn canım benim aminnnnn şükürler olsun bize bunu tattıran Rabbime bunun tarifi yok ki gözlerim doluyor okudukça duygulanıyorum ne güzel bişi yaaa
Aynen cnm bu duygunun gerçekten tarihi yok eğer ilk se doğduğunda anlayacaksınız şuan hamileliğin sıkıntılı olduğu için pek rahat degilim ama oğlumda hamileliğin de doğumunda çok rahattı ve oglum da bir o kadar rahat bebekti ne gaz ne iykusuzluk cekmedik

Canım sat tarihime göre 4+5 görünüyor.

Ya hamile olduğumu öğrenince şoka girdim o şokla gittim şoktan çıkınca geri geldim
4. Olacak da bu
bi sevinipte geldim diyosun bebek berekettir inşallah saglıcakla alırsın kucagına
4 cokmuş ama olsundu kalabalık aile iyidir

bi sevinipte geldim diyosun bebek berekettir inşallah saglıcakla alırsın kucagına
4 cokmuş ama olsundu kalabalık aile iyidir
Aynen hayırlısı bakalım. Senin 19 haftalık olmuş ben senin doğum yakın sanıyordum daha küçükmüş
Nasılsın rahat mı hamileliğin.

Benim erkek dememin asıl sebebi bu tatlı mevzusu zaten o yüzden bastırıyorum ısrarla . 1 aya öğreniriz canım herhalde.

Aynen hayırlısı bakalım. Senin 19 haftalık olmuş ben senin doğum yakın sanıyordum daha küçükmüş
Nasılsın rahat mı hamileliğin.
zaman hiç geçmiyo valla doguraydım biran önce
iyi şükür bulantı fln hiç bieşy kalmadı tekmelerle ugrasıyorum bacak kadar boyuyla ekme atmaya calışıyo
senin nasıl ne kadarlık simdi aramızda 3 ay mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…