- 18 Eylül 2014
- 320
- 305
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.941
Sağolasın canım:) şuna iyiyim bende şükür :) rahatladım :))Bndede oldu cnm iyiyz şükür korkma sen dılrdklern dedklrne bkms
Canım 4+4 günlükken 4 mm di kesem, dün 5+5 günlükken 18 mm dedi doktor ama bebeği göremedik ben de dünden beri moralsizim, biraz dün biraz da bugün ağladım. Dua ediyorum dünden beri inşallah görünür ve sağlıklıdır diye. Rabbim hepimize yavrularımızı görmeyi nasip etsin inşallah.Selam kızlar,
Sayfa okumaktan mesaj yazmayı unutuyorum. Ben hem devlet hem özel Dr takip ediyorum. Devletteki Dr bugün gel keseye bakalım demişti. Çok şükür kese göründü 6 mm ölçtü. Sizin benciller kese kaç mm olduğunda göründü. Aslında görülebilir miydi? Devletteki cihazlar biraz eski mi acaba? Bebek görünmüyor daha takip edelim dedi. Kese büyümüş, buna sevindim. Şimdi bebiş ve kalp atışı için bekleyeceğim. Dua edelim birbirimize.
Yormuyor cnm sürekli anne kardeşim ne zaman doğacak diyorTabi canm anneyiz biz hep gözümüzde küçük kalacaklar annem derdide inanmazdım gerçekten çok doğruymuş hiç büyümüyorlar şimdi senn içinde öle çok duygusallaştm bak Senn baya büyümüş maşallah cnm şimdi rahat geçer hamileliğin yormaz oğlun seni:)
Benim simdiden butun suratım sivilce doldu ergenlige tekrar giriyomusum gibi heralde hormonlardan :)Valla benim bir arkadaşımın oğlu oldu yüzü çilden sivilceler görünmez hale geldi burnu şişti falan. Benim kızım oldu yüzüm ay gibi parlaktı . Öyle bir genelleme yok yani. Bu vücudun hamileliğe verdiği tepkiyle alakalı bazılarının cildi hassas oluyor
Seninle aynıyız benim kese küçük seninkinden. Ay bi görsek kalp atışlarını. Daha önce 9 haftalık kalbi durmuştu. Aynı şeyi yaşamaktansa korkuyorum. Allah büyük inşallah güzel haberler alırız.Canım 4+4 günlükken 4 mm di kesem, dün 5+5 günlükken 18 mm dedi doktor ama bebeği göremedik ben de dünden beri moralsizim, biraz dün biraz da bugün ağladım. Dua ediyorum dünden beri inşallah görünür ve sağlıklıdır diye. Rabbim hepimize yavrularımızı görmeyi nasip etsin inşallah.
Canm sıkma canınıı benm 6 1 de gözükmedi. M etme herkeste farklı oluyor gelişim bireyseldir biliyosunKuzum yaa ben de bugün ağladım, az önce. Aklıma gelip duruyor bebeğimin görülmemesi. Evde de tekim eşim işte, içim dayanamıyor inşallah sağlıklıdır ve büyüyordur.
Canım gözün aydın,kesede bebek göründü mü?
Allah korusun canım benim, benim de bi kimyasal olmuştu, ama bu kez beta değerlerim çok iyiydi, hatta acaba ikiz olur mu dedim, şimdi kese de bu kadar ama göremedik henüz sıpayı:)) şimdi moralim biraz daha iyi, eşime ağladım falan dedim tamam o zaman kesin var artık korkma diyor:))Seninle aynıyız benim kese küçük seninkinden. Ay bi görsek kalp atışlarını. Daha önce 9 haftalık kalbi durmuştu. Aynı şeyi yaşamaktansa korkuyorum. Allah büyük inşallah güzel haberler alırız.
Çok sağol kuzum, insan işte kendi kendine dert çıkarıyor bazen, biraz da duygusallık var bende onun da etkisi çok. Çok doğru söylüyorsun her gelişim farklı, kimin 8.haftada duyulabilmiş kalp sesi mesela, inşallah geç de olsa Rabbim hem görmeyi hem de kalp sesini duymayı nasip eder...Canm sıkma canınıı benm 6 1 de gözükmedi. M etme herkeste farklı oluyor gelişim bireyseldir biliyosun
Hayır sormadan kendim bıraktım , ya ben çok korkuyorum ya , karın ağrım bitti sanki , yine kaybedecem diye korkuyorum yaİlacı bırakmanı doktor mu söyledi canım
İnş duyarsın canım ben de perşembe gideceğim , bakalım ne diyecek , benim kayıplarım var korkuyorum çok ... karon ağrın var mı canım seninBencede git cnm dengeli beslenrsn salı gidicm inş duyarm:)
Eve t kontrollü olmam lazım ama iyice bıraktım , dahiliye dr u şeker hastalığına ramak kaldı sevin dedi, Bi an önce kendime çeki düzen vermem lazımCanım ınsulin direnci için karatay tarzı beslenmeni şiddetle tavsiye ederim. Bende de var ve o şekilde besleniyorum. Istemeden 3 kilo verdim. Doktor kızdı şimdi 3 öğünde de 2 dilim tam buday unlu ekmek yiyorum. Kilo vermemek için yemeği arttırdım ama almiyorumda. Insulin direnci çok önemli kontrollü olman gerek.
Ayy hadi inşallah canım . Beni de Çarşamba çağırdı. Senin sat 10 mart mı aynıyız sanırım. Şu korkular bi bitse inşallah.Allah korusun canım benim, benim de bi kimyasal olmuştu, ama bu kez beta değerlerim çok iyiydi, hatta acaba ikiz olur mu dedim, şimdi kese de bu kadar ama göremedik henüz sıpayı:)) şimdi moralim biraz daha iyi, eşime ağladım falan dedim tamam o zaman kesin var artık korkma diyor:))
Perşembeye gideceğim ben doktora, inşallah zaman hayırla geçer, güzel haberler veririz inşallah birbirimize. Allah'ım inşallah kabul eder dualarımızı...
Canım canan karatayin Anne Adayları Ve Hamileler Için Karatay Diyeti var onu al ve uygula inan zor değil. Bebeğini düşün lütfen. Ben sabahları yumurta yemezsem gün içinde hiç doymuyorum mesela. Sende yaparsın bebeğin için inanıyorum benEve t kontrollü olmam lazım ama iyice bıraktım , dahiliye dr u şeker hastalığına ramak kaldı sevin dedi, Bi an önce kendime çeki düzen vermem lazım
Aaa çok Doğru ya teşekkür ederim canım alayım ben onu , inş korkularım biter Bi an önce , bugün karnım ağrımıyor kese gelişmed i mi acaba diyorum ... önceki kaybımda belirtiler pat diye kesilmiştiCanım canan karatayin Anne Adayları Ve Hamileler Için Karatay Diyeti var onu al ve uygula inan zor değil. Bebeğini düşün lütfen. Ben sabahları yumurta yemezsem gün içinde hiç doymuyorum mesela. Sende yaparsın bebeğin için inanıyorum ben
kizimi 21 haftalikken ogrendik.hep sakliyordu artik umidi kesmistim ogrenmektenAynen canım degisiyo bebeğe bağlı 12. Haftadan 20. Haftaya kadar yolu var artık :)
Kötü düşünme inan sağlıklı yediğinde bebeğine faydanın dokunduğunu o kadar iyi anlıcan ki. Sağlıksız biseyler kaçırınca vicdan azabı duyucaksin. Sağlıklı yemek seni mutlu edicek. Bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyo çok okumuştum ınsulin direnci olan hamilelerle ilgili.Aaa çok Doğru ya teşekkür ederim canım alayım ben onu , inş korkularım biter Bi an önce , bugün karnım ağrımıyor kese gelişmed i mi acaba diyorum ... önceki kaybımda belirtiler pat diye kesilmişti
Doğuma kadar yolu var kuzum o zaman yaaaaa pes ettim benkizimi 21 haftalikken ogrendik.hep sakliyordu artik umidi kesmistim ogrenmektenhareketlerini tam olarak 18.haftada hissetmistim.oglumda 12 haftalikken hareketlendi ve 13 haftalikken haftalikken oglum olacagini.eskiler hep erkekler daha erken hareketlenir derler.gercekten dogruymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?