2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım 4+4 günlükken 4 mm di kesem, dün 5+5 günlükken 18 mm dedi doktor ama bebeği göremedik ben de dünden beri moralsizim, biraz dün biraz da bugün ağladım. Dua ediyorum dünden beri inşallah görünür ve sağlıklıdır diye. Rabbim hepimize yavrularımızı görmeyi nasip etsin inşallah.

Yormuyor cnm sürekli anne kardeşim ne zaman doğacak diyor

Benim simdiden butun suratım sivilce doldu ergenlige tekrar giriyomusum gibi heralde hormonlardan :)

Seninle aynıyız benim kese küçük seninkinden. Ay bi görsek kalp atışlarını. Daha önce 9 haftalık kalbi durmuştu. Aynı şeyi yaşamaktansa korkuyorum. Allah büyük inşallah güzel haberler alırız.

Kuzum yaa ben de bugün ağladım, az önce. Aklıma gelip duruyor bebeğimin görülmemesi. Evde de tekim eşim işte, içim dayanamıyor inşallah sağlıklıdır ve büyüyordur.
Canm sıkma canınıı benm 6 1 de gözükmedi. M etme herkeste farklı oluyor gelişim bireyseldir biliyosun

Allah korusun canım benim, benim de bi kimyasal olmuştu, ama bu kez beta değerlerim çok iyiydi, hatta acaba ikiz olur mu dedim, şimdi kese de bu kadar ama göremedik henüz sıpayı:)) şimdi moralim biraz daha iyi, eşime ağladım falan dedim tamam o zaman kesin var artık korkma diyor:))
Perşembeye gideceğim ben doktora, inşallah zaman hayırla geçer, güzel haberler veririz inşallah birbirimize. Allah'ım inşallah kabul eder dualarımızı...

Canm sıkma canınıı benm 6 1 de gözükmedi. M etme herkeste farklı oluyor gelişim bireyseldir biliyosun
Çok sağol kuzum, insan işte kendi kendine dert çıkarıyor bazen, biraz da duygusallık var bende onun da etkisi çok. Çok doğru söylüyorsun her gelişim farklı, kimin 8.haftada duyulabilmiş kalp sesi mesela, inşallah geç de olsa Rabbim hem görmeyi hem de kalp sesini duymayı nasip eder...

Eve t kontrollü olmam lazım ama iyice bıraktım , dahiliye dr u şeker hastalığına ramak kaldı sevin dedi, Bi an önce kendime çeki düzen vermem lazım

Ayy hadi inşallah canım . Beni de Çarşamba çağırdı. Senin sat 10 mart mı aynıyız sanırım. Şu korkular bi bitse inşallah.

Eve t kontrollü olmam lazım ama iyice bıraktım , dahiliye dr u şeker hastalığına ramak kaldı sevin dedi, Bi an önce kendime çeki düzen vermem lazım
Canım canan karatayin Anne Adayları Ve Hamileler Için Karatay Diyeti var onu al ve uygula inan zor değil. Bebeğini düşün lütfen. Ben sabahları yumurta yemezsem gün içinde hiç doymuyorum mesela. Sende yaparsın bebeğin için inanıyorum ben

Aaa çok Doğru ya teşekkür ederim canım alayım ben onu , inş korkularım biter Bi an önce , bugün karnım ağrımıyor kese gelişmed i mi acaba diyorum ... önceki kaybımda belirtiler pat diye kesilmişti

Aynen canım degisiyo bebeğe bağlı 12. Haftadan 20. Haftaya kadar yolu var artık :)
kizimi 21 haftalikken ogrendik.hep sakliyordu artik umidi kesmistim ogrenmektenhareketlerini tam olarak 18.haftada hissetmistim.oglumda 12 haftalikken hareketlendi ve 13 haftalikken haftalikken oglum olacagini.eskiler hep erkekler daha erken hareketlenir derler.gercekten dogruymus.

hayırlı geceler,
geçen çarşamba kontrole gittim kese gördük..
doktorum özel yarın gitsem ücretsiz mı muayene olucam 10gün yarın mı oluyor tam hesaplayamadım

Kötü düşünme inan sağlıklı yediğinde bebeğine faydanın dokunduğunu o kadar iyi anlıcan ki. Sağlıksız biseyler kaçırınca vicdan azabı duyucaksin. Sağlıklı yemek seni mutlu edicek. Bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyo çok okumuştum ınsulin direnci olan hamilelerle ilgili.

Doğuma kadar yolu var kuzum o zaman yaaaaa pes ettim ben bende kız daha geç gösterir kendini diye biliyorum. Istisnalar olabilir tabikide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…