2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm kan tahlili sonucun çıktımı

7 haftalık benimki daha mercimek kadar. Amannn napcan doğunca gazıydı nazıydı geri sokasın geliyor keyfini çıkar

Benim erkek dememin asıl sebebi bu tatlı mevzusu zaten o yüzden bastırıyorum ısrarla . 1 aya öğreniriz canım herhalde.
Bakalım canım aynen bu konuda daha yakından birini gördüğün için ve gercekten beni anlatıyor gibi anlattıgın için o tanıdıgını bende merak ettim acıkcası Haydi inşallaaah canım benim öğrenelim hayırlısıyla

Slm kizlar ilk tup bebek denememiz.. 5 nisanda 3 .gun 2 embriyo transferi yapilmisti.beta hcg 9.gun 51 10.gun 75 12.gun 152 cikti simdi keseyi görmeyi bekliyorum karindan en erken beta hcgniz kacken keseyi gördünüz. Tüp bebekle hamile kalanlar su an hangi ilaçları kullaniosuz)

Baya ilaç kullanıyoruz canm sana tavsiyrm kesinlikle yat dinlen ben hiç bişi hissetmiyorum diye biraz zrladım kendimi sen yapma

Baya ilaç kullanıyoruz canm sana tavsiyrm kesinlikle yat dinlen ben hiç bişi hissetmiyorum diye biraz zrladım kendimi sen yapma
Dinleniyorum cnm.Bebegin kac haftalik oldugunu tup bebektede sata goremi transfere goremi hesaplıyorlar cnm.5 nisan transfer gunum.20 martda sat 2 embriyoydu degerlerim tek gibi gebelikte sanki

Tabi canm anneyiz biz hep gözümüzde küçük kalacaklar annem derdide inanmazdım gerçekten çok doğruymuş hiç büyümüyorlar şimdi senn içinde öle çok duygusallaştm bak Senn baya büyümüş maşallah cnm şimdi rahat geçer hamileliğin yormaz oğlun seni:)

Aynen dün eşimle markete gidiyoruz diye ağladım. Neden diye sor yok bi sebebi. Markete gidiyodu bende gelcem dedim. Yolda da ağladım ilk ve son olur umarım bu saçmalığım
Haha garip olmuş ahh bu hormonlar ben ağlıyorum eşim dayanamıyor diyor ağlama lütfen korkuyrm birşey olcak size birde beni düşün ağız tadıyla ağlıyamıyorum

Bugün kahvaltıdan sonra az uzanmıştım kalkıp iki üç adım attım sonra başım dönmeye başladı ilk defa oldu umarım bir daha olmaz
Canm benim dünden beri arada oluyor korkuyorum ya bayılıp bir yere düşcem diye Şükür bayılmadm daha olmaz inş

Haha garip olmuş ahh bu hormonlar ben ağlıyorum eşim dayanamıyor diyor ağlama lütfen korkuyrm birşey olcak size birde beni düşün ağız tadıyla ağlıyamıyorum
Ah ahhh normale dönse bari hormonlar çok komik oluyoruz bence ya sonradan düşününce gülüyorum walla kendime

Kuzum yaa ben de bugün ağladım, az önce. Aklıma gelip duruyor bebeğimin görülmemesi. Evde de tekim eşim işte, içim dayanamıyor inşallah sağlıklıdır ve büyüyordur.

Öncesinde böyle tahminlerim çok olmadı ama sen tatlıdan bahsedince onun söyledikleri geldi aklıma bakalim hayırlısı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…