- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.901
Canim ayni donemde benimde cok sancim oldu senin gibi adet olcakmisim gibi normal yani bir kac gune biter merak etmeCanım sat tarihime göre 4+5 görünüyor.
cnm kan tahlili sonucun çıktımıselam kızlar dün göremedim buraya fazla yoğun geçiyor okul bugün ikinci kan tahlilimi verdim bakalim bhcg artışına bakacak doktor inşallah güzel sonuç alırım..bu arada kilo şimdiden konuşulmaya başlanmış ben 68 ile hamile kaldım ayniyim hala umarım çok kilo almam
7 haftalık benimki daha mercimek kadar. Amannn napcan doğunca gazıydı nazıydı geri sokasın geliyor keyfini çıkarzaman hiç geçmiyo valla doguraydım biran önce
iyi şükür bulantı fln hiç bieşy kalmadı tekmelerle ugrasıyorum bacak kadar boyuyla ekme atmaya calışıyo
senin nasıl ne kadarlık simdi aramızda 3 ay mı var
ahaha 4. yü dogurucanı nasıl belli ediyon7 haftalık benimki daha mercimek kadar. Amannn napcan doğunca gazıydı nazıydı geri sokasın geliyor keyfini çıkar
Ben oğlanlarda hep ekşi yedim. Kızımda kilo kilo lokum yedim. Belli olmuyor o canım.Benim erkek dememin asıl sebebi bu tatlı mevzusu zaten o yüzden bastırıyorum ısrarla. 1 aya öğreniriz canım herhalde.
Bakalım canım aynen bu konuda daha yakından birini gördüğün için ve gercekten beni anlatıyor gibi anlattıgın için o tanıdıgını bende merak ettim acıkcasıBenim erkek dememin asıl sebebi bu tatlı mevzusu zaten o yüzden bastırıyorum ısrarla. 1 aya öğreniriz canım herhalde.
Aynen çok heyecanlıAynı gün gidyrz ayy inş duyarz bol su iç cnm karnda gözksn bebek:) cok heyecnlyz ya kalp stşnı duymak istyrz inş duyarz ya:)
İnşallah canım bu şekilde korkuyorum her an adet olacağım diye. Yorumlar rahatlatıyor gerçekten:) sağolasın:)Canim ayni donemde benimde cok sancim oldu senin gibi adet olcakmisim gibi normal yani bir kac gune biter merak etme
çıktı canım çok şükür değerim güzel artmış bhcg 824 çıktı..çarşamba günü 367 idicnm kan tahlili sonucun çıktımı
Baya ilaç kullanıyoruz canm sana tavsiyrm kesinlikle yat dinlen ben hiç bişi hissetmiyorum diye biraz zrladım kendimi sen yapmaSlm kizlar ilk tup bebek denememiz.. 5 nisanda 3 .gun 2 embriyo transferi yapilmisti.beta hcg 9.gun 51 10.gun 75 12.gun 152 cikti simdi keseyi görmeyi bekliyorum karindan en erken beta hcgniz kacken keseyi gördünüz. Tüp bebekle hamile kalanlar su an hangi ilaçları kullaniosuz)
Dinleniyorum cnm.Bebegin kac haftalik oldugunu tup bebektede sata goremi transfere goremi hesaplıyorlar cnm.5 nisan transfer gunum.20 martda sat 2 embriyoydu degerlerim tek gibi gebelikte sankiBaya ilaç kullanıyoruz canm sana tavsiyrm kesinlikle yat dinlen ben hiç bişi hissetmiyorum diye biraz zrladım kendimi sen yapma
Bndede oldu cnm iyiyz şükür korkma sen dılrdklern dedklrne bkmsÇevremdekiler tehlikeli olduğunu söylüyor korkmaya başladım. Burada herkes normal diyor. İnşallah normaldir
Tabi canm anneyiz biz hep gözümüzde küçük kalacaklar annem derdide inanmazdım gerçekten çok doğruymuş hiç büyümüyorlar şimdi senn içinde öle çok duygusallaştm bak Senn baya büyümüş maşallah cnm şimdi rahat geçer hamileliğin yormaz oğlun seni:)Küçükken ayrı tatlılar büyükken başka oglum tam bir anne bağımlısı düşünün ben çalıştığım halde çok anne ci babası başladı şimdi oglum bak bana kalicaksin aramızı iyi tut diyor sonra da diyor bu kız olursa o da beni tutar sen oğlunu alirsin diyor ama o benim ilk göz ağrım dünya 'a bedel dünya bir yana o bir yana
Haha garip olmuş ahh bu hormonlar ben ağlıyorum eşim dayanamıyor diyor ağlama lütfen korkuyrm birşey olcak size birde beni düşün ağız tadıyla ağlıyamıyorumAynen dün eşimle markete gidiyoruz diye ağladım. Neden diye sor yok bi sebebi. Markete gidiyodu bende gelcem dedim. Yolda da ağladımilk ve son olur umarım bu saçmalığım
Canm benim dünden beri arada oluyor korkuyorum ya bayılıp bir yere düşcem diye Şükür bayılmadm daha olmaz inşBugün kahvaltıdan sonra az uzanmıştım kalkıp iki üç adım attım sonra başım dönmeye başladıilk defa oldu umarım bir daha olmaz
Korktm yere düşerim dye uzanyrm ederim cnm sağolHamilelikten dolayı tansiyonun düşüyor olabilir. Benim de düşukmus ama aile hekimliğinde olabilir normal dediler ama dikkat et yine kendine.
Ah ahhh normale dönse bari hormonlar çok komik oluyoruz bence yaHaha garip olmuş ahh bu hormonlar ben ağlıyorum eşim dayanamıyor diyor ağlama lütfen korkuyrm birşey olcak size birde beni düşün ağız tadıyla ağlıyamıyorum
Kuzum yaa ben de bugün ağladım, az önce. Aklıma gelip duruyor bebeğimin görülmemesi. Evde de tekim eşim işte, içim dayanamıyor inşallah sağlıklıdır ve büyüyordur.Haha garip olmuş ahh bu hormonlar ben ağlıyorum eşim dayanamıyor diyor ağlama lütfen korkuyrm birşey olcak size birde beni düşün ağız tadıyla ağlıyamıyorum
Öncesinde böyle tahminlerim çok olmadı ama sen tatlıdan bahsedince onun söyledikleri geldi aklıma bakalim hayırlısı:))Bakalım canım aynen bu konuda daha yakından birini gördüğün için ve gercekten beni anlatıyor gibi anlattıgın için o tanıdıgını bende merak ettim acıkcasıHaydi inşallaaah canım benim öğrenelim hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?