2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim kese 5+3 te 9.3 mm çıktı. Seninki baya büyümüş.

Benim insülin direncim 2.5 ay önce alt sınırın çok aaz üstünde çıkmıştı. De ilaç falan vermeyecekti ama ben ani acikmalardan ve el ayak kesilmelerinden bahsedince ilaç vermişti. Bir buçuk ay kullandım. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Diyet yapıyordum diyeti de bıraktım hamilelikte sorun olur mu acaba insülin direnci. İlk hamileligimde şeker yüklemesi yapıldığında sınırsız. Dr biraz dikkat et demişti o zaman hiç dikkat etmemiştim. 25 kilo almıştım. Ama sanırım şekerim yükseliyordu çok fazla su iciyordum

Bana da baya büyük geldi ama işte evde elime cetvel bile aldım o derecede taktım, bi önceki hafta 4 mm lik keseyi cetvelle yine 4 mm ölçtüm, ama 18 dediği 13 çıktı cetvelle kafam bi milyon oldu bi de oturdum ağladım bu kadar büyükse niye görünemedi diye. Beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok canım

Bence doğru olan senin ölçtugundur. Aranızda belki bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Ya da normaldir belki.
Mesela bende de şöyle bir durum var. Adet tarihimi bilmiyorum.kese boyutuna göre 5+3 çıktım. 10 gün sonra bebek boyutuna göre 6+3 oldum. Mantıken 10 gün sonra 6+3ten fazla olmalıydı ama Dr olumsuz bir şey demedi. Ben de kafama taktım.
Hayırlısıyla su ilk 3 ayı bitirebilsek çok iyi olacak.

İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin, ya benim acayip bi mide bulantım başladı, duş almıştım üşüttüm mü acaba yoksa hamilelikten mi oldu

Ayy ben ağlarım zaten şimdiden ağlama moduna geçiyorum :) sonucu söylerim canım:)
Benimde yarın randevum :) hayırlı haberler alalım inşallah

Çevremdekiler tehlikeli olduğunu söylüyor korkmaya başladım. Burada herkes normal diyor. İnşallah normaldir

Dr git cnm çok ağrı yapıyorsa.. ama ilk başlarda herkeste oluyor sonra azalıyor.

Mide eksimesi bulantisi yanmasi gazi hepsi bende var combo yaa

Bukadari da asiri mi fazla acabaa
Hepsi bendede mevcut yanlız değilsin cnm :)

Benimde 5+3 de 9.57 gibi bi rakamdı kesem

Cetvelle ölçülmez ki canım :) allah iyiliğini versin .. dr yanlış ölçüm yapmış olabilir

SEVDAM07 ama ilki 4 mm cetvelde o doğru çıkıyor:)) oy canım neyse artık çarşamba ya belli olur her şey inşallah hayırlı haberler duyarim

Sen de Allah a emanet ol canım hayırlı doğumlar, napalım Allah da beni böyle yaratmış insan bazen kaybedebiliyor kendini hepimiz hassas bi dönemdeyiz kendince haklısın ama yine de burda belirtmeni hoş bulmadım. kimse burda başkalarına stres yaşatmaya çalışmıyor etkileniyorsan senin yapından kaynaklanıyordur. Hayırlı geceler.

İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin, ya benim acayip bi mide bulantım başladı, duş almıştım üşüttüm mü acaba yoksa hamilelikten mi oldu
Hamilelikten dur bence yaşayanlar çok kötü olduğunu söylüyor bulantısına.benim gibi yasamayanlardanim hep bir şeyler ters mı gidiyor acaba diye dusunuyor?. Hangisi iyi bilemedim bir de eskiler genellikle mide bulantilarini bebek canlaninca başlar der. İnsallah bebektendir

inşallah canım benim, olmasa daha iyi bence, olunca insanın dengesi bozuluyor günlük işleri bile aksıyor maalesef

hayırlı geceler,
geçen çarşamba kontrole gittim kese gördük..
doktorum özel yarın gitsem ücretsiz mı muayene olucam 10gün yarın mı oluyor tam hesaplayamadım
ben de cetvel olayına takıldım ya :) hiç mi girmeyeceksin bu topiğe , ben sürekli kendini Burda buluyorum ya

Normalde hic sivilcem olmaz.Benim de alnında ince ince sivilceler oldu. Hamileliğin ilk aylarında normalmiş galiba.
8. Haftalarda basliyormus gebelikte yag salgisi arttığından dolayi oluyomus ama 4. Ayda kaybolur yaziyo bende gebelik haftam diye bir uygulama var ordan takip ediyorum :)

Bugün iyiyim çok şükür canım Pazartesi net belli olacak inşallah umudum var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…