- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.981
Bu harikamaşallah çok güzel aramızda iki gün var
Hayırlı olsun canımHerkese selam
Bugun beklenen adet gunumdu kan verdim beta 403 cikti. Sanirim 2018 sonuna yetisiyorum
Benim kese 5+3 te 9.3 mm çıktı. Seninki baya büyümüş.Canım 4+4 günlükken 4 mm di kesem, dün 5+5 günlükken 18 mm dedi doktor ama bebeği göremedik ben de dünden beri moralsizim, biraz dün biraz da bugün ağladım. Dua ediyorum dünden beri inşallah görünür ve sağlıklıdır diye. Rabbim hepimize yavrularımızı görmeyi nasip etsin inşallah.
Benim doktorum sanırım kesinleşmeden söylemiyor. Kızından söylemek için 16. Haftayı bekledi. Ama bazı doktorlar 11-12 haftada söylüyorlar.Aynen canım degisiyo bebeğe bağlı 12. Haftadan 20. Haftaya kadar yolu var artık :)
Normalde hic sivilcem olmaz.Benim de alnında ince ince sivilceler oldu. Hamileliğin ilk aylarında normalmiş galiba.Benim simdiden butun suratım sivilce doldu ergenlige tekrar giriyomusum gibi heralde hormonlardan :)
Benim insülin direncim 2.5 ay önce alt sınırın çok aaz üstünde çıkmıştı. De ilaç falan vermeyecekti ama ben ani acikmalardan ve el ayak kesilmelerinden bahsedince ilaç vermişti. Bir buçuk ay kullandım. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Diyet yapıyordum diyeti de bıraktım hamilelikte sorun olur mu acaba insülin direnci. İlk hamileligimde şeker yüklemesi yapıldığında sınırsız. Dr biraz dikkat et demişti o zaman hiç dikkat etmemiştim. 25 kilo almıştım. Ama sanırım şekerim yükseliyordu çok fazla su iciyordumCanım canan karatayin Anne Adayları Ve Hamileler Için Karatay Diyeti var onu al ve uygula inan zor değil. Bebeğini düşün lütfen. Ben sabahları yumurta yemezsem gün içinde hiç doymuyorum mesela. Sende yaparsın bebeğin için inanıyorum ben
Bana da baya büyük geldi ama işte evde elime cetvel bile aldım o derecede taktım, bi önceki hafta 4 mm lik keseyi cetvelle yine 4 mm ölçtüm, ama 18 dediği 13 çıktı cetvelle kafam bi milyon oldu bi de oturdum ağladım bu kadar büyükse niye görünemedi diye. Beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok canımBenim kese 5+3 te 9.3 mm çıktı. Seninki baya büyümüş.
Konya 95 dogumluyumCnm bana il yaşını doğm tarihinide yazarmsn
Bence doğru olan senin ölçtugundur. Aranızda belki bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Ya da normaldir belki.Bana da baya büyük geldi ama işte evde elime cetvel bile aldım o derecede taktım, bi önceki hafta 4 mm lik keseyi cetvelle yine 4 mm ölçtüm, ama 18 dediği 13 çıktı cetvelle kafam bi milyon oldu bi de oturdum ağladım bu kadar büyükse niye görünemedi diye. Beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok canım
İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin, ya benim acayip bi mide bulantım başladı, duş almıştım üşüttüm mü acaba yoksa hamilelikten mi olduBence doğru olan senin ölçtugundur. Aranızda belki bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Ya da normaldir belki.
Mesela bende de şöyle bir durum var. Adet tarihimi bilmiyorum.kese boyutuna göre 5+3 çıktım. 10 gün sonra bebek boyutuna göre 6+3 oldum. Mantıken 10 gün sonra 6+3ten fazla olmalıydı ama Dr olumsuz bir şey demedi. Ben de kafama taktım.
Hayırlısıyla su ilk 3 ayı bitirebilsek çok iyi olacak.
Benimde yarın randevum :) hayırlı haberler alalım inşallahAyy ben ağlarım zaten şimdiden ağlama moduna geçiyorum :) sonucu söylerim canım:)
Çevremdekiler tehlikeli olduğunu söylüyor korkmaya başladım. Burada herkes normal diyor. İnşallah normaldir
Hepsi bendede mevcut yanlız değilsin cnm :)Mide eksimesi bulantisi yanmasi gazi hepsi bende varcombo yaa
Bukadari da asiri mi fazla acabaa
Benim kese 5+3 te 9.3 mm çıktı. Seninki baya büyümüş.
Bana da baya büyük geldi ama işte evde elime cetvel bile aldım o derecede taktım, bi önceki hafta 4 mm lik keseyi cetvelle yine 4 mm ölçtüm, ama 18 dediği 13 çıktı cetvelle kafam bi milyon oldu bi de oturdum ağladım bu kadar büyükse niye görünemedi diye. Beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok canım
Sen de Allah a emanet ol canım hayırlı doğumlar, napalım Allah da beni böyle yaratmış insan bazen kaybedebiliyor kendini hepimiz hassas bi dönemdeyiz kendince haklısın ama yine de burda belirtmeni hoş bulmadım. kimse burda başkalarına stres yaşatmaya çalışmıyor etkileniyorsan senin yapından kaynaklanıyordur. Hayırlı geceler.Arkadaşlar grubu takip etmeyi bırakıyorum.
Olumsuz etkilendiğimi fark ettim.
10.000 değer normal mi diyenler.
Cetvelle kese ölçenler.
Bunları okursam evhamdan 9 ay sonrasını göremem.
Listeden beni silebilirsiniz.
Allaha emanet olun hayırlı doğumlar.
Hamilelikten dur bence yaşayanlar çok kötü olduğunu söylüyor bulantısına.benim gibi yasamayanlardanim hep bir şeyler ters mı gidiyor acaba diye dusunuyor?. Hangisi iyi bilemedim bir de eskiler genellikle mide bulantilarini bebek canlaninca başlar der. İnsallah bebektendirİnşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin, ya benim acayip bi mide bulantım başladı, duş almıştım üşüttüm mü acaba yoksa hamilelikten mi oldu
inşallah canım benim, olmasa daha iyi bence, olunca insanın dengesi bozuluyor günlük işleri bile aksıyor maalesefHamilelikten dur bence yaşayanlar çok kötü olduğunu söylüyor bulantısına.benim gibi yasamayanlardanim hep bir şeyler ters mı gidiyor acaba diye dusunuyor?. Hangisi iyi bilemedim bir de eskiler genellikle mide bulantilarini bebek canlaninca başlar der. İnsallah bebektendir
hayırlı geceler,
geçen çarşamba kontrole gittim kese gördük..
doktorum özel yarın gitsem ücretsiz mı muayene olucam 10gün yarın mı oluyor tam hesaplayamadım
ben de cetvel olayına takıldım ya :) hiç mi girmeyeceksin bu topiğe , ben sürekli kendini Burda buluyorum yaArkadaşlar grubu takip etmeyi bırakıyorum.
Olumsuz etkilendiğimi fark ettim.
10.000 değer normal mi diyenler.
Cetvelle kese ölçenler.
Bunları okursam evhamdan 9 ay sonrasını göremem.
Listeden beni silebilirsiniz.
Allaha emanet olun hayırlı doğumlar.
8. Haftalarda basliyormus gebelikte yag salgisi arttığından dolayi oluyomus ama 4. Ayda kaybolur yaziyo bende gebelik haftam diye bir uygulama var ordan takip ediyorum :)Normalde hic sivilcem olmaz.Benim de alnında ince ince sivilceler oldu. Hamileliğin ilk aylarında normalmiş galiba.
Bugün iyiyim çok şükür canım Pazartesi net belli olacak inşallah umudum var :)Benimde yarın randevum :) hayırlı haberler alalım inşallah
Dr git cnm çok ağrı yapıyorsa.. ama ilk başlarda herkeste oluyor sonra azalıyor.
Hepsi bendede mevcut yanlız değilsin cnm :)
Benimde 5+3 de 9.57 gibi bi rakamdı kesem
Cetvelle ölçülmez ki canım :) allah iyiliğini versin .. dr yanlış ölçüm yapmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?