2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Öncelikle tebrik ederim canım
Benim 3+2de çıktı idrar testinde, 3+3te kan verdiğimde değer 21,5ti. Tedaviyle olduğu için hemen test yapmıştım. Yani erken değil 4+2de çıkması. Keseyi, bebeği, kalp atışını duyana kadar insanın içi rahat etmiyor.. Sen şimdilik iki günde bir kan vererek artışı gözlemle. İki günde iki katına çıkması lazım. Kötü şeyleri aklına getirme... İnşallah çok sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin vardır

slm hanimlar dunden beri nekadar yazmissiniz inslh herkesin bebegide kendi de sagliklidir mide bulantisi yasayip yemek yiyemeyen arkadaslar tavsiyem hastaneye gidin serum taksinlar cekmeyin ben bir haftadir cekiyordum vr gun gectikce daha artiyordu dun hastaneye gittik ve yatirdi beni dr hersey normalmis sukur ama bu halde cikarmam dedi serum igne hap cok sukur iyitum bu gun inslh cikarir bu gun ay bilseydim hafta basinda gelirdim

Hayırlı olsun canım , bebek istiyor muydun ? Bir hafta bekle kese için dr a git bence

Birincisi konuşma şekliniz yanlış buldum ikinciside arkadaşların ilk hamileliği olduğu için hepsinin stres heyecan yapıp bu şekilde bakıp araştırmaları normal .Listeden sildim sizi iyi günler.

Hayırlı olsun stres yapmak iyi değil kmyasal yaşayan biri olarak sana söleyim değern düşük oluyor ve yükselmiyor adet oluyorsun sen bence kan değerne bak iki günde artş varsa o zaman sıkıntı yok demektr önemlı olan artması

8 haftalga kadar duymadın mı kalp atşını ? Hayırlı olsun hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…