- 3 Şubat 2018
- 432
- 393
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.001
Bir gunum bir gunumu tutmuyo nasil olsun 3 gun once kusmaktan bi hal olan ben dun dipcik gibi dip kose temizlik yaptim bugun de iyiyim :) gerci daha yeni basliyoruzGünaydın güzel anne adayları :) Bugün nasılsınız bakalım :)
Suruptan once ilik su gun kurusu kuru incir gibi seyleri denedin mi? Kabizlik onceden de olur muydu? Yoksa bu ara lifli beslenmedin mi?Gunaydin kizlar asiri kabizlik sikayetim var hamileyken duphalac surup iciomusunuz bi zarari varmi
Allah yardımcın olsun canım benim :) ben daha yolun başındayım netleşmedi pazartesi keseyi görürsem rahatlayacağım :) Hamileliği öğrendiğimden bu yana uyku düzenim bozuldu :/ bugün benimde temizlik günüm :) enerji var erken uyanmama rağmen :) sen 9. Haftadasın maşallah canım :)Bir gunum bir gunumu tutmuyo nasil olsun 3 gun once kusmaktan bi hal olan ben dun dipcik gibi dip kose temizlik yaptim bugun de iyiyim :) gerci daha yeni basliyoruz
Peki ya sen :)
Insallah sag saglim bebisini gorursun zamada hic gecmiyo hemen 5. Yada 6. Aya gelmek istiyorum ben pazartesi 9. Haftama giricem bi hafta onden gosteriyo bugun 8+5 deyim :)Allah yardımcın olsun canım benim :) ben daha yolun başındayım netleşmedi pazartesi keseyi görürsem rahatlayacağım :) Hamileliği öğrendiğimden bu yana uyku düzenim bozuldu :/ bugün benimde temizlik günüm :) enerji var erken uyanmama rağmen :) sen 9. Haftadasın maşallah canım :)
canım ben adeti me bir hafta kala başlamıştı kasik ve bel ağrısı şüpheleniyordum en son adetim fen bir gün önce dedim bir iftar testi yapayım evde test vardı zaten akşam yaptım çıkmaz yine negatiftir diyordum ki birinci çizgiden hemen sonra ikinci pembe olarak çıktı gözlerime inanamadım çok şaşırdım. hemen eşimi çağırdım aslında ona söylemeyi düşünmüyordum ama hayal görmediğine emin olmak için heyecandan onu da çağırdım o da gördü ikinci çizgiyi. sonra sabah idrariyla tekrar yaptım daha köyü çıktı ikinci çizgi yani adet gününde..ertesi gün yani adetim den bir gün sonra da kan verdim 367 çıktı sonuç cuma yani dünde iki katı gibi artmış 824 çıktı öyle iste..bakalim haftaya çarşamba doktor randevum var inşallah en azından kese görünür...amma da uzun anlattım kusura bakma tekrar heyecanlandım daBu harika
Sen ne zaman nasil ogrendin?
Hadi hayirlisi ablacim :)Bugün. Dr gidicez kalp atışı için çok heyecanlıyım oğlumda gelecek :) :)
Estagfurullah. Ben henuz randevu da almadim doktorum kongredeymis. Aslinda haftaya bir gune alsam iyi olacakcanım ben adeti me bir hafta kala başlamıştı kasik ve bel ağrısı şüpheleniyordum en son adetim fen bir gün önce dedim bir iftar testi yapayım evde test vardı zaten akşam yaptım çıkmaz yine negatiftir diyordum ki birinci çizgiden hemen sonra ikinci pembe olarak çıktı gözlerime inanamadım çok şaşırdım. hemen eşimi çağırdım aslında ona söylemeyi düşünmüyordum ama hayal görmediğine emin olmak için heyecandan onu da çağırdım o da gördü ikinci çizgiyi. sonra sabah idrariyla tekrar yaptım daha köyü çıktı ikinci çizgi yani adet gününde..ertesi gün yani adetim den bir gün sonra da kan verdim 367 çıktı sonuç cuma yani dünde iki katı gibi artmış 824 çıktı öyle iste..bakalim haftaya çarşamba doktor randevum var inşallah en azından kese görünür...amma da uzun anlattım kusura bakma tekrar heyecanlandım da
İnşallah canım benim :) bi bakmışsın kucağına almışsın bebeğini o zaman da ne çabuk geçti zaman dersin :) Maşallah Sağlıklı büyüsün kuzucuğun:)Insallah sag saglim bebisini gorursun zamada hic gecmiyo hemen 5. Yada 6. Aya gelmek istiyorum ben pazartesi 9. Haftama giricem bi hafta onden gosteriyo bugun 8+5 deyim :)
Amin insallah hepimizin ki saglikli olsun insallah :)İnşallah canım benim :) bi bakmışsın kucağına almışsın bebeğini o zaman da ne çabuk geçti zaman dersin :) Maşallah Sağlıklı büyüsün kuzucuğun:)
Nasil rahat edersen oyle yap tabi. Doktora guven cok onemli.bizim burda tek doktor malesef ve ben o doktora hic güvenmiyorum yakın bir il var 1 saatlik bize ordan doktor araştırıyorum şimdilik buna gideceğim mecbursirkencubin
Hadi inşallah güzel haberler alalım Allah'ın izniyleBugün. Dr gidicez kalp atışı için çok heyecanlıyım oğlumda gelecek :) :)
Evet bütün belirtiler oluyor 2 gün sonra kan testini yenile artış oranı önemliSelam.
Dun yaptigim idrar testi sonucu garip bir sekilde hamile oldugumu ogrendim. Isteyken en yakin tip merkezine giderek kan verdim ancak sayisal sonucun ertesi gune cikabilecegini, istersem pozitif veya negatif olarak sonucun hemen verilecegi soylendi. O da pozitif.
Sata gore 4 hafta 2 gunluktu dun. Idrarda cikmasi icin cok erken gibi geldi bana. Haftaya bir gun doktora gidecegim ama ne kadar beklemeliyim bilemedim. Kimyasal gebelik, dis gebelik, bos gebelik gibi durumlarda da benzer hamilelik belirtileri yasaniyor mu?
Canm 5 +3 10 gün sonra değil bir hafta sonra 6+3 olıyoBence doğru olan senin ölçtugundur. Aranızda belki bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Ya da normaldir belki.
Mesela bende de şöyle bir durum var. Adet tarihimi bilmiyorum.kese boyutuna göre 5+3 çıktım. 10 gün sonra bebek boyutuna göre 6+3 oldum. Mantıken 10 gün sonra 6+3ten fazla olmalıydı ama Dr olumsuz bir şey demedi. Ben de kafama taktım.
Hayırlısıyla su ilk 3 ayı bitirebilsek çok iyi olacak.
Canim kontrolun varmis. Merakla iyi haberlerini bekliyorum❤Benimde yarın randevum :) hayırlı haberler alalım inşallah
Dr git cnm çok ağrı yapıyorsa.. ama ilk başlarda herkeste oluyor sonra azalıyor.
Hepsi bendede mevcut yanlız değilsin cnm :)
Benimde 5+3 de 9.57 gibi bi rakamdı kesem
Cetvelle ölçülmez ki canım :) allah iyiliğini versin .. dr yanlış ölçüm yapmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?