2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sivilcelenme bende de cok. Cenemde hic simdiye kadar boyle sivilce cikmazdi. Gerci ben diyet yapiyordum beslenme uzmani ile acaba cig kuru yemislerden mi oldu dedik. Sivilce sorun degil benim derdim yeter ki gunese karsi iyi koruma saglayayim gunes lekeleri olmasin.

Gunaydin kizlar asiri kabizlik sikayetim var hamileyken duphalac surup iciomusunuz bi zarari varmi

Bir gunum bir gunumu tutmuyo nasil olsun 3 gun once kusmaktan bi hal olan ben dun dipcik gibi dip kose temizlik yaptim bugun de iyiyim :) gerci daha yeni basliyoruz
Peki ya sen :)
Allah yardımcın olsun canım benim :) ben daha yolun başındayım netleşmedi pazartesi keseyi görürsem rahatlayacağım :) Hamileliği öğrendiğimden bu yana uyku düzenim bozuldu :/ bugün benimde temizlik günüm :) enerji var erken uyanmama rağmen :) sen 9. Haftadasın maşallah canım :)

Insallah sag saglim bebisini gorursun zamada hic gecmiyo hemen 5. Yada 6. Aya gelmek istiyorum ben pazartesi 9. Haftama giricem bi hafta onden gosteriyo bugun 8+5 deyim :)

Bu harika
Sen ne zaman nasil ogrendin?
canım ben adeti me bir hafta kala başlamıştı kasik ve bel ağrısı şüpheleniyordum en son adetim fen bir gün önce dedim bir iftar testi yapayım evde test vardı zaten akşam yaptım çıkmaz yine negatiftir diyordum ki birinci çizgiden hemen sonra ikinci pembe olarak çıktı gözlerime inanamadım çok şaşırdım. hemen eşimi çağırdım aslında ona söylemeyi düşünmüyordum ama hayal görmediğine emin olmak için heyecandan onu da çağırdım o da gördü ikinci çizgiyi. sonra sabah idrariyla tekrar yaptım daha köyü çıktı ikinci çizgi yani adet gününde..ertesi gün yani adetim den bir gün sonra da kan verdim 367 çıktı sonuç cuma yani dünde iki katı gibi artmış 824 çıktı öyle iste..bakalim haftaya çarşamba doktor randevum var inşallah en azından kese görünür...amma da uzun anlattım kusura bakma tekrar heyecanlandım da

Estagfurullah. Ben henuz randevu da almadim doktorum kongredeymis. Aslinda haftaya bir gune alsam iyi olacak

bizim burda tek doktor malesef ve ben o doktora hic güvenmiyorum yakın bir il var 1 saatlik bize ordan doktor araştırıyorum şimdilik buna gideceğim mecbur sirkencubin

Insallah sag saglim bebisini gorursun zamada hic gecmiyo hemen 5. Yada 6. Aya gelmek istiyorum ben pazartesi 9. Haftama giricem bi hafta onden gosteriyo bugun 8+5 deyim :)
İnşallah canım benim :) bi bakmışsın kucağına almışsın bebeğini o zaman da ne çabuk geçti zaman dersin :) Maşallah Sağlıklı büyüsün kuzucuğun:)

Selam.
Dun yaptigim idrar testi sonucu garip bir sekilde hamile oldugumu ogrendim. Isteyken en yakin tip merkezine giderek kan verdim ancak sayisal sonucun ertesi gune cikabilecegini, istersem pozitif veya negatif olarak sonucun hemen verilecegi soylendi. O da pozitif.
Sata gore 4 hafta 2 gunluktu dun. Idrarda cikmasi icin cok erken gibi geldi bana. Haftaya bir gun doktora gidecegim ama ne kadar beklemeliyim bilemedim. Kimyasal gebelik, dis gebelik, bos gebelik gibi durumlarda da benzer hamilelik belirtileri yasaniyor mu?

Evet bütün belirtiler oluyor 2 gün sonra kan testini yenile artış oranı önemli

Y
Canm 5 +3 10 gün sonra değil bir hafta sonra 6+3 olıyo

Canim kontrolun varmis. Merakla iyi haberlerini bekliyorum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…