2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sıcak çay vs sürekli içiyorum, sirkeli su ile garlara yapıyorum ama nafile kedim var acaba tüyü mü yapıştı diyorum ya
Olabilir canm boğazına geldyse şimdi onun tüğleri havada uçuyor fark etmeyebilirsin ondan da olablr bence dikkat et sen kendne

Tesekkur ederim seninde hayirli olsun yok henuz 5+6da keseyi gorduk sonrasinda doktor 15 20 gun sonra gel dedi
Dr zaten anlamıyorum benm dr da agzna takmş 10 gün iki kez gittim ikincisinde kahverengi lekelenmm oldu kadn yne 10 gün snra dedi hep aynı şeyi diyorlar . Baya grç demiş dr gelmek konusunda

Kızlar ben Folic trio kullanıyorum günde 1 tane ama üzerinde sabah öğle akşam olmak üzere günde 3 tane yazıyormuş yeni farkettim sizler Folic asit i kaç tane alıyorsunuz günlük ben eksik mi alıyorum bebeğim haftasına göre bu yüzden mi gelişmedi acaba?!?

hayırlı olsun sürpriz yapmış sana
maşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz hayırlı olsun

Ben bir tane alıyrm cnm günde bir kere

Bugün doktor kontrolüm var normalde 7+5iz ama bebek 8+3 cıktı. Ileride olması sıkıntı oluyormu ya bilen var mı ?
En son gittiğimde tam günündeydi şimdi ileri atmış kendini.

Bugün doktor kontrolüm var normalde 7+5iz ama bebek 8+3 cıktı. Ileride olması sıkıntı oluyormu ya bilen var mı ?
Benm tanıdığım ilerdeydi bebegi ultrasonda canm sıkma birşey olmadı nur topu gibi kızı oldu çok güzel maşallah erken doğm oldu ama annede bebekte sağlıklıydı

Benm tanıdığım ilerdeydi bebegi ultrasonda canm sıkma birşey olmadı nur topu gibi kızı oldu çok güzel maşallah erken doğm oldu ama annede bebekte sağlıklıydı
Ayy iyi bari ya belki bidakine toparlar ya. Yerinde dursana çocuğum beni panikletiyon :)))

Ayy iyi bari ya belki bidakine toparlar ya. Yerinde dursana çocuğum beni panikletiyon :)))
Haha alemsn kız o dedgm ablann bebegi bir ay onden gidyordu ultrasonda bende şaştm ama bebegi görsen çok tatlı hiçbir sıkıntı olmaz :) Bizde garibiz geri gitse ultrasonda üzülüyoruz ileri gitse üzülüyoruz

Bir an çok korktum eksik alıyorum diye doktor sayısını belirtmedi çünkü
Korkma cnm benmde öle ama protesgan diye düşük onleyici ilaç var onu günde iki kez alyrm ama folik asit bir kere alınır diye biliyorum hamilr olmadan öncede bir kere içiyordum

Korkma cnm benmde öle ama protesgan diye düşük onleyici ilaç var onu günde iki kez alyrm ama folik asit bir kere alınır diye biliyorum hamilr olmadan öncede bir kere içiyordum
Progestanı bende günde 1 kere vajinal alıyorum bebeğim 11 günde geriden geliyot diye verdi doktor o zaman içim rahat olsun

Y

Canm 5 +3 10 gün sonra değil bir hafta sonra 6+3 olıyo
Evet aslında bence de öyle olmalıydı. Ben de acaba yavaş mı gelişiyor diye düşündüm. Doktor bir şey demedi ama benim kafama takıldı.doktora gidip kalp atışı duycam rahatlık ama diye düşünürken bir sürü soru işaretini oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…