- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.877
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.841
Az az oyun halısında falan durmaya başladı ama onları da anlamak lazım sğrekli yat yat sırtı ağrıyordur diye ben sürekli evirip çeviriyorum. Yok yüzüstüydü yok dik durmasıydı yok yan yatmasıydı. Bi hareketlenselerdi...Kızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
Canım her bebegin gelişimi farklı. Bizimki yeni dogduğundan beri kafasını tutabiliyo 1 aylıktan itibarende yuzüstü göğsünün üstünde durabiliyor. Ortalama 3. Ayda başlıyor zatenBebeği 2,5 aylık olanlar yüzüstü koyduğunuzda kafasını yukarda tutabiliyomu? Benimkinin kafası hemen düşüyo sinirleniyo ağlıyo.Ne zaman yüzüstü yatarken dik tutabiliyolar 3.aydan sonramı yoksa şuandada tutabiliyomu olması gerekirdi?
oğlumla eşimde hep polodan takım giyinir çok hoş oluyor lcw deki elbise çok minik 6 Ay olan olur bence altından kesersin kolları zaten lastikli elinden düşmezYa geçen gün Mevlüt hediyelerini açarken kırmızı ekoseli bi hırka almış biri .eşime bi gün bana bi hediye almak istersen bu desenden bi gömlek kazak falan al kızımla bir örnek giyeyim dedim:)))) .o da sevgililer gününde ikimize de gömlek almış o desen. 22 sinde akraba günümüz var eşim giderken 3 ümüz de onları giyelim dedi ilk defa ev oturmasına çıkıyoruz akrabalara özendik ama kızın kıyafeti çoook büyük geldi kayboldu içinde. Benim de çok pis bi huyum var şimdi ona taktım ya o olcak öyle ya da böyle hiç bişey bulamasam siyah alt üst alırım düz bu kumaştan bulup kafasına bi bant yaparım. Taktımmı takıyorum işte gıcıkkk ben
Çıkıyorum şimdi çarşıya kumaş bakmaya anneme diktircemoğlumla eşimde hep polodan takım giyinir çok hoş oluyor lcw deki elbise çok minik 6 Ay olan olur bence altından kesersin kolları zaten lastikli elinden düşmez
Benim kızım uyanınca gülerek uyanıyor mutlu oluyor sonra buna oturtuyorum çok rahat ediyor ne alaka bilmiyorum ama buna oturunca devamlı pırt pırt gaz atıyor 10 dk oturuyor sonra başlıyor sıkılıp ağlamaya 5 dk da oyun halısında yatıyor halıyı sevmiyor sonra emZircem diye uğraşıyorum meme reddi var bu ara gaz çıkar evde yarım saat gezdir derken 1-2 saat böyle geçiyor sonra yine uyku hep böyle uyuması için de yarım saat sallıyorum bütün günüm böyleKızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
Of yine mutsuz bir güne uyandım bugün. Oğlum uyuyor ben de dinlenmek veya zevk alacağım bir şey yapmak yerine mutsuzluktan besleniyorum.
Bu arada tuvalet iletişimi kitabını sipariş etmiştim. S Spizella ve S sujeee uyguluyordu. Yazılanlar hoşuma gitti, ben de bi deneyeyim bakalım ama önce bezsiz zaman geçirmem gerekiyor. Benim küçük adamın çok hoşuna gidecek ,altını aç öyle bırak ondan mutlusu yok
Ya ben baştan yapmadığım için sinyaller falan yok bende. Bir de kaka tutma durumu çıktı bizimkinin, kabız değil bir şey değil 2-3 gün biriktirip sırtına çıkacak kafar yapıyor. Benden mi etkileniyor çocukcağız bilemedim ki. O sebeple bir deneyeyim en azından ne zamanlar çiş yapıyor onu bi göreyim bakalım :)Ben henüz hiç bezsiz zaman geçirmedim koalina :)
Günde 2-3 kere tuvalete tutuyorum çünkü benimkinin bi kusma sorunu var bu aralar
Ben de mideye baskı yapınca iyice fazla kusar oldu. O yüzden uykudan uyandığında karnı açsa tuvalete tutuyorum. Ama emdikten sonra sal gitsin diyip bezi açmıyorum.
Geceleri 12 saat neredeyse hiç kaka çiş yapmıyor. Sabah uyandığında yapıyor.
Çişleri pek yakalayamıyorum
Bakalım sen nasıl yapacaksın :)
10 güne tamamlayacağız cumaya kadar sürer canımDüzene girer inşallah zamanla. Ne kadar sürecek buhar?
Yok damlatilmadi suan icin gerek yokDamla damlattilar mi canim?
En son 159 civarıymış canım. Sürekli değişiyor sanirimrotarix fiyatı ne kadar kizlar
Ya benimki bı türlü durmuyor bunun içinde acaba rahat mı değil diye bel desteği aldım daha iyi oldu koyuyorum yok yine aynı . Sadece arabaya binene kadar ağlama modunda araba hareket edince sakinleşiyor ama.Geçen ay sadece kucakta duruyordu bu ay oyun halısı, ana kucağı ve yatakta daha uzun süre durabiliyor. Ama mutlaka onu oyalacacak bişey açmam lazım. Mesela yatağına yatırırsam dönence açıyorum. Anakucağına koyduğumda onun müziğini ve titreşimini açıyorum. Oyun halısında da asılı oyuncaklarla konuşuyor. Mutfakta iş yaparken de pusetiyle yanıma alıyorum beni seyrediyor, arada onunla konuşuyorum. İşlerimi halledebiliyorum. Mesela akşama misafirim var şuan mutfakta pasta börek yapıyorum o da beni izliyor:) tepinmekten çorabı çıkmış :)))
aynen öyle tabi önemli olan sağlıkla kucaklarımızda olması :)Geç olsun güç olmasın kuzum :)
170 eczane satış fiyatı. Doktorumuz 215’e yaptı.rotarix fiyatı ne kadar kizlar
Bilmem ben pek kullanmıyorum ilaçta kullanır olunca.Sadece tıkandığında kullanıyorum ben.Mart ayına az kaldı ihtiyaç olmaz inşallah bizim buralar nemli olur zatenAynen canım odaya buhar makinesi alınsa nasıl olur acaba
Benim oğlanda emiyoyo bende endişeliyim.9 yaşında yegenim var hala emiyo çene diş baş parmak yapısı bozuldu.insallah benimki abartmaz bu emme olayını diyorumKızlar bizim bebiş bu parmak emme olayını iyice abarttı . Uykudan uyanır uyanmaz ağlamak yerine parmak emmeye başlamıştı şapırtısına uyanıyodum simdi uykusunda bile emiyo baş parmağını alıskanlık yapar diye korkuyorum hiçte hoslanmıyorum parmak emen bebeklerden:)
Gözün aydın canım darısı bizim başımızaKızlar bizimkisi geçen hafta kilo alamamıştı. Memeyi istemiyordu. Ishalde vardı. Iki üç gündür düzelmişti 150 gram almış şükür iyileşti. Aşımızın ikisini de olduk çok şükür şu an sıkıntımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?