2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
Az az oyun halısında falan durmaya başladı ama onları da anlamak lazım sğrekli yat yat sırtı ağrıyordur diye ben sürekli evirip çeviriyorum. Yok yüzüstüydü yok dik durmasıydı yok yan yatmasıydı. Bi hareketlenselerdi...

Canım her bebegin gelişimi farklı. Bizimki yeni dogduğundan beri kafasını tutabiliyo 1 aylıktan itibarende yuzüstü göğsünün üstünde durabiliyor. Ortalama 3. Ayda başlıyor zaten

oğlumla eşimde hep polodan takım giyinir çok hoş oluyor lcw deki elbise çok minik 6 Ay olan olur bence altından kesersin kolları zaten lastikli elinden düşmez

Of yine mutsuz bir güne uyandım bugün. Oğlum uyuyor ben de dinlenmek veya zevk alacağım bir şey yapmak yerine mutsuzluktan besleniyorum.
Bu arada tuvalet iletişimi kitabını sipariş etmiştim. S Spizella ve S sujeee uyguluyordu. Yazılanlar hoşuma gitti, ben de bi deneyeyim bakalım ama önce bezsiz zaman geçirmem gerekiyor. Benim küçük adamın çok hoşuna gidecek ,altını aç öyle bırak ondan mutlusu yok

Kızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
Benim kızım uyanınca gülerek uyanıyor mutlu oluyor sonra buna oturtuyorum çok rahat ediyor ne alaka bilmiyorum ama buna oturunca devamlı pırt pırt gaz atıyor 10 dk oturuyor sonra başlıyor sıkılıp ağlamaya 5 dk da oyun halısında yatıyor halıyı sevmiyor sonra emZircem diye uğraşıyorum meme reddi var bu ara gaz çıkar evde yarım saat gezdir derken 1-2 saat böyle geçiyor sonra yine uyku hep böyle uyuması için de yarım saat sallıyorum bütün günüm böyle

Ben henüz hiç bezsiz zaman geçirmedim koalina :)
Günde 2-3 kere tuvalete tutuyorum çünkü benimkinin bi kusma sorunu var bu aralar
Ben de mideye baskı yapınca iyice fazla kusar oldu. O yüzden uykudan uyandığında karnı açsa tuvalete tutuyorum. Ama emdikten sonra sal gitsin diyip bezi açmıyorum.
Geceleri 12 saat neredeyse hiç kaka çiş yapmıyor. Sabah uyandığında yapıyor.
Çişleri pek yakalayamıyorum
Bakalım sen nasıl yapacaksın :)

Ya ben baştan yapmadığım için sinyaller falan yok bende. Bir de kaka tutma durumu çıktı bizimkinin, kabız değil bir şey değil 2-3 gün biriktirip sırtına çıkacak kafar yapıyor. Benden mi etkileniyor çocukcağız bilemedim ki. O sebeple bir deneyeyim en azından ne zamanlar çiş yapıyor onu bi göreyim bakalım :)

Kızlar bizim bebiş bu parmak emme olayını iyice abarttı . Uykudan uyanır uyanmaz ağlamak yerine parmak emmeye başlamıştı şapırtısına uyanıyodum simdi uykusunda bile emiyo baş parmağını alıskanlık yapar diye korkuyorum hiçte hoslanmıyorum parmak emen bebeklerden:)

Ya benimki bı türlü durmuyor bunun içinde acaba rahat mı değil diye bel desteği aldım daha iyi oldu koyuyorum yok yine aynı . Sadece arabaya binene kadar ağlama modunda araba hareket edince sakinleşiyor ama.

Benim oğlanda emiyoyo bende endişeliyim.9 yaşında yegenim var hala emiyo çene diş baş parmak yapısı bozuldu.insallah benimki abartmaz bu emme olayını diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…