2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya benimki bı türlü durmuyor bunun içinde acaba rahat mı değil diye bel desteği aldım daha iyi oldu koyuyorum yok yine aynı . Sadece arabaya binene kadar ağlama modunda araba hareket edince sakinleşiyor ama.
Canm koyup öyle bırakınca benimki de huysuzlanıyor ama mutfağa aldığım zaman beni izliyor. Spotlar var mutfakta onlara falan bakıyor. Ben de sürekli konuşuyorum onunla. Baya vakit geçiriyoruz.

kizla r bizim eczane 267 tl diyor rotarix e.nettede 160 170 civarı yazio bilemedim niye öyle diyor
26% zam geldi yenice eczacılar da istediği fiyata çekiyorlar. nereden aldığın da bağlı yani lüks mevkiden mi normal mahalle mi? bir ilacın fiyatı 30 tl iken başka eczanede lüks dediğim yerde 50 tl. yapıyorlar malesef böyle. araştırmadan almamak lazım

hepsi bilgisayardan bakıp soyluyilar fiyatı kafalarına gore değer biçmezler heralde

Kızlar bebekleriniz emerken ya da biberonla beslerken göz teması kuruyormu? Benimki önceden kuruyordu artık bakmıyo hiç.Etrafta ilgisini çeken bişey olduğunda onu baya izliyo ama bizimle göz teması 2 saniyeden fazla sürmüyo.Hep başka şeyleri izliyo etrafı keşfettiği için mi böyle yoksa başka bi sorun mu var acaba

İnşAllah canım ya haber ver bana..
Canm esimle gtvektm baska ile geldim bilmyrm is yernde skntı cktı dr gidemedik sabahta misafrm dedim burda daha almadk saglk ocagna neymis ası yokmsta 25 nde yaparlarms randevuluym cıldrdm agladm sinrfen saglk ocagndaki insalar hic yardmco drgl izmiri hic begenmedim insanlwri cok sogk isgnblda hic bole degildi hatta hrp yardmcilwr brdakiler okuz gbi konsr anca k.bkmada cnm cok snrm bozldu 2 gun gecti aşısi birsy olmaz deme bu asi ozel hastanede yapiliyr mu hepatit b

sezeryan olanlar ne zaman adet oldunuz bugun 55 gun oldu adet olmadim ama yumurtluyorum belli oluyor cok sari ama seffaf degil normalmi onceden yunurtladigimi anlamazdim tüp bebekle hamile kalmistim normal kalamiyorum diye 1 kez de korunmasiz ilişkimiz oldu hamile olmayim)

Benim bugün 67.günüm.ikinci kez regl oldum sabah.

Gayet normal canım biz konuşurken bile uzun süre göz teması kuramayız :) keşfetmeye başladılar kuzular görme açıları da artıyor yavaş yavaş

Ben daha olmadim kizimdada 6 aylikken olmustum

Benim 87.günüm hala olmadım. Geçen hafta hafif kahverengi akıntım olmuştu regl olacağım sanmıştım ama olmadım.

Kızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
aksama kadar ya besiginde uyutmaya calsiiyorum nadiren uykuda ya memede ya da alt değiştirmede) kendi kendine uyanik hic durmadi uslu degil benim oglum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…