- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.861
Canm koyup öyle bırakınca benimki de huysuzlanıyor ama mutfağa aldığım zaman beni izliyor. Spotlar var mutfakta onlara falan bakıyor. Ben de sürekli konuşuyorum onunla. Baya vakit geçiriyoruz.Ya benimki bı türlü durmuyor bunun içinde acaba rahat mı değil diye bel desteği aldım daha iyi oldu koyuyorum yok yine aynı . Sadece arabaya binene kadar ağlama modunda araba hareket edince sakinleşiyor ama.
kizla r bizim eczane 267 tl diyor rotarix e.nettede 160 170 civarı yazio bilemedim niye öyle diyor170 eczane satış fiyatı. Doktorumuz 215’e yaptı.
kizla r bizim eczane 267 tl diyor rotarix e.nettede 160 170 civarı yazio bilemedim niye öyle diyorEn son 159 civarıymış canım. Sürekli değişiyor sanirim
Ben de netten baktım da 170 dedim canm. Ama öyle 267 falan olsa doktor niye 215’e yapsın.kizla r bizim eczane 267 tl diyor rotarix e.nettede 160 170 civarı yazio bilemedim niye öyle diyor
26% zam geldi yenicekizla r bizim eczane 267 tl diyor rotarix e.nettede 160 170 civarı yazio bilemedim niye öyle diyor
hepsi bilgisayardan bakıp soyluyilar fiyatı kafalarına gore değer biçmezler heralde26% zam geldi yeniceeczacılar da istediği fiyata çekiyorlar. nereden aldığın da bağlı yani lüks mevkiden mi normal mahalle mi? bir ilacın fiyatı 30 tl iken başka eczanede lüks dediğim yerde 50 tl. yapıyorlar malesef böyle. araştırmadan almamak lazım
Merhaba cnmc ınstagramdan bi resim paylaştım demiştin. Çocuğumu öpme yazan, onu atar mısın. Yarın kalabalık bi grup gelecekte :/Çıkıyorum şimdi çarşıya kumaş bakmaya anneme diktircem
Benim oğlanda emiyoyo bende endişeliyim.9 yaşında yegenim var hala emiyo çene diş baş parmak yapısı bozuldu.insallah benimki abartmaz bu emme olayını diyorum
Canm esimle gtvektm baska ile geldim bilmyrm is yernde skntı cktı dr gidemedik sabahta misafrm dedim burda daha almadk saglk ocagna neymis ası yokmsta 25 nde yaparlarms randevuluym cıldrdm agladm sinrfen saglk ocagndaki insalar hic yardmco drgl izmiri hic begenmedim insanlwri cok sogk isgnblda hic bole degildi hatta hrp yardmcilwr brdakiler okuz gbi konsr anca k.bkmada cnm cok snrm bozldu 2 gun gecti aşısi birsy olmaz deme bu asi ozel hastanede yapiliyr mu hepatit bİnşAllah canım ya haber ver bana..
Benim bugün 67.günüm.ikinci kez regl oldum sabah.sezeryan olanlar ne zaman adet oldunuz bugun 55 gun oldu adet olmadim ama yumurtluyorum belli oluyor cok sari ama seffaf degil normalmi onceden yunurtladigimi anlamazdim tüp bebekle hamile kalmistim normal kalamiyorum diye 1 kez de korunmasiz ilişkimiz oldu hamile olmayim)
Gayet normal canım biz konuşurken bile uzun süre göz teması kuramayız :) keşfetmeye başladılar kuzular görme açıları da artıyor yavaş yavaşKızlar bebekleriniz emerken ya da biberonla beslerken göz teması kuruyormu? Benimki önceden kuruyordu artık bakmıyo hiç.Etrafta ilgisini çeken bişey olduğunda onu baya izliyo ama bizimle göz teması 2 saniyeden fazla sürmüyo.Hep başka şeyleri izliyo etrafı keşfettiği için mi böyle yoksa başka bi sorun mu var acaba
ikinci kez nasil oldu cnm 40 indan sonra iki kez mi adet oldunBenim bugün 67.günüm.ikinci kez regl oldum sabah.
Ben daha olmadim kizimdada 6 aylikken olmustumsezeryan olanlar ne zaman adet oldunuz bugun 55 gun oldu adet olmadim ama yumurtluyorum belli oluyor cok sari ama seffaf degil normalmi onceden yunurtladigimi anlamazdim tüp bebekle hamile kalmistim normal kalamiyorum diye 1 kez de korunmasiz ilişkimiz oldu hamile olmayim)
Benim 87.günüm hala olmadım. Geçen hafta hafif kahverengi akıntım olmuştu regl olacağım sanmıştım ama olmadım.sezeryan olanlar ne zaman adet oldunuz bugun 55 gun oldu adet olmadim ama yumurtluyorum belli oluyor cok sari ama seffaf degil normalmi onceden yunurtladigimi anlamazdim tüp bebekle hamile kalmistim normal kalamiyorum diye 1 kez de korunmasiz ilişkimiz oldu hamile olmayim)
Aynen. 1 ay geçmeden 2.yi oldum. Doktoruma sordum. Regl kanamasıdır dedi. İlk başlarda düzensiz başlar genelde dedi.ikinci kez nasil oldu cnm 40 indan sonra iki kez mi adet oldun
aksama kadar ya besiginde uyutmaya calsiiyorum nadiren uykuda ya memede ya da alt değiştirmedeKızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
Bu canımMerhaba cnmc ınstagramdan bi resim paylaştım demiştin. Çocuğumu öpme yazan, onu atar mısın. Yarın kalabalık bi grup gelecekte :/
Çok sağol canım.Bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?