- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.801
Yarım metre kumaş iki dikiş canım çok tutmaz en fazla olsa olsa 50 tl gider kumaş çok ucuz zaten terzide minnacık şey dikecek yaniCanım boydan kesmeyle olmaz çünkü kollardan olmuyo. 1-3 ay bile tam gelmiyo dahakumaş alıp diktirsem çok pahalı olur mu ki
Bence de ya. Dur bakalım instagramda bursada bi kaç terzi buldum sordum uyguna dikerlerse diktircemYarım metre kumaş iki dikiş canım çok tutmaz en fazla olsa olsa 50 tl gider kumaş çok ucuz zaten terzide minnacık şey dikecek yani
Yok canım ya medikalci demiş mideye iniyor diye :)) baktın mı youtube'dan nasıl yapıldığını
Canım Bende paylaşmıştım kuzumun yüzünde baya konak yarası gibi yaralar olmuştu kızlar ne kadar kullanma dese de kortizonlu krem kullandım geçti doktoru yazmıştı zaten.Oy maşallah ya. Rabbim nazarlardan korusun. Yanakları pamucuuukkk :)) böyle pürüzsüz yanaklı çocuk görünce içim gidiyo kuzumun yanakları ilk bir hafta falan böyleydi sanırım o zaman da küçük diye öpememiştim. Çocuğumun yanakları zımpara gibi resmen çok üzülüyorum
Sağol canımm benim ❤ hepimizinkini inşallah.Oyy maşallahBu ekmek arası yapılıp tam yemelik bune güzellik yavv Allah bağışlasın canım sana
Aynen canım odaya buhar makinesi alınsa nasıl olur acabaAmin hepinize inşallah canım.Bende buhar veriyorum ama tıkandığı zaman.Uyku düzeni oturuncaya kadar mecbur artık.
Napıcaksın canım fotoğraf çekimimiBence de ya. Dur bakalım instagramda bursada bi kaç terzi buldum sordum uyguna dikerlerse diktircem
Canm ben 215 ödedim. Ama bize yaptıkları aşıya netten baktım fiyatı zaten o kadar. Uygulama ücreti almamış. rotarix ismi. Tek dozuna ödedik.Kızlar rota aşısının hangisini aldınız ve tek doz için ne kadar ödediniz? Nette 120-160 arası fiyat var. 200 üzeri ödeyen arkadaşlar tek doz + uygulama ücreti mı o kadardı?
Kuzum geçen sene o fiyataymış bende baktım simdi. O geçen senenin fiyatıymış. Bu yıl 170 tl. Niye öyle almışlar ki acabaCanm ben 215 ödedim. Ama bize yaptıkları aşıya netten baktım fiyatı zaten o kadar. Uygulama ücreti almamış. rotarix ismi. Tek dozuna ödedik.
bence senin yaptırdığın daha gereksiz gibi geldi zaten 3. aydan sonra daha yeni görmeye başlıyorlar daha iyi seçmeye başlıyorlar ve hemen damlalar aletler ne gerek var?! ben olsam yaptırmazdım birde erken doğdu bebeğin. sağlık ocağınıda ışıkla bakıyorlar. senin dediğin özel hastanede olmayasın herkesin bütçesi farklı ben götüremem özele mesela. 6. ay veya 1 yaş olabilir dediğin ama 3 ay bence çok erken yinede herkes kendisi bilir.Sağlık ocağında nasıl yaptılar. Göz bebeğini büyütmek için damlalar falan damlattılar bize hastanede. Büyük makinayla gözlerini bir aletle açarak baktılar. Sağlık ocağında var mıymış öyle bir makina? Ordaki doktor ne anlar ki gözün gelişiminden?
Evet bazen azalıyor ben de buhar makinesini kullanıyorum ama bazı doktorlar önermiyorlar. Çok sık kullanmamaya çalışıyorum o yüzdenBenimki de aynıydı. Buhar makinesi aldım geçti. Evin nemi azalmış olabilir mi
1 haftada yara gorunumu gidiyo 1 aydada tamamen iyilesiyor.kac gunde iyilesti cnm
Benimki bir yerden sonra almadı nedense. Bir de onu temizlemesi sinir etti beni incecik şey her seferinde nasıl mama kalıntısı temizlenecek içinden bilemedim.Koalina denemişti eds yi, devam ettirdi mi bilmiyorum. 5 numara beslenme sondası olmasi lazım.
Canım yavaştan kısa aralıklarla tutmaya başlarlar ama düşer yine kafası. 3 aydan sonra ancak hatta 4. Ayda sanırımdğşmrden tutabiliyorlar.Bebeği 2,5 aylık olanlar yüzüstü koyduğunuzda kafasını yukarda tutabiliyomu? Benimkinin kafası hemen düşüyo sinirleniyo ağlıyo.Ne zaman yüzüstü yatarken dik tutabiliyolar 3.aydan sonramı yoksa şuandada tutabiliyomu olması gerekirdi?
Ben de yaptırdım göz testini 1 aylıkken. Amaç nasıl gördüğğ değil gözünde doğumsal bir kusur olup olmadığını saptamak.bence senin yaptırdığın daha gereksiz gibi geldi zaten 3. aydan sonra daha yeni görmeye başlıyorlar daha iyi seçmeye başlıyorlar ve hemen damlalar aletler ne gerek var?! ben olsam yaptırmazdım birde erken doğdu bebeğin. sağlık ocağınıda ışıkla bakıyorlar. senin dediğin özel hastanede olmayasın herkesin bütçesi farklı ben götüremem özele mesela. 6. ay veya 1 yaş olabilir dediğin ama 3 ay bence çok erken yinede herkes kendisi bilir.
Canım mecburen kaşıkla yavaş yavaş vereceğiz ilkin 10 CC den başlayalım her öğünde bir kaşık daha fazla ben bugün başladım bakalım nolacakIzledim öğrendim canım benim kiz 3 aya yaklaştı işe yarar mi bilmiyorum. Alışır falan diye korkuyorum. Daha cok yenidoğan bebeklerde yapiyorlar bu yöntemi. Araştırıyorum uyanıkken beslenmeyi reddeden bebeklerin anneleri genelde uykuda beslemeye başlamışlar öyle gitmis bebek yaşına gelmis hala öyle besleniyor falan ay inşallah öyle durumlar yaşamayız.
Benimki bir yerden sonra almadı nedense. Bir de onu temizlemesi sinir etti beni incecik şey her seferinde nasıl mama kalıntısı temizlenecek içinden bilemedim.
benim bildiğim kadarıyla her seferinde yeni alıyorsun, kasım annelerine sor istersen
Ben de yaptırdım göz testini 1 aylıkken. Amaç nasıl gördüğğ değil gözünde doğumsal bir kusur olup olmadığını saptamak.
aynı @ruhum_mavi yaptırdığı gibi mi yaptılar? onu damlalarla şart mı birde 1.ayda? dediğim gibi herkes kendisi bilir çocuk sizin
anladım canım gelmiş geçmiş olsun sağlıklı olsun bebişlerSmyy89 şart bir şey değil tabii ki. Dopumsal bir kusur olsa da muhtemelen büyüyene kadar yapılacak bir şey de yoktur ama yaptırdık gitti işte.
Bir tane damla damlatıyorlar göz bebeğini büyütmek için o şekilde bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?