2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar rota aşısının hangisini aldınız ve tek doz için ne kadar ödediniz? Nette 120-160 arası fiyat var. 200 üzeri ödeyen arkadaşlar tek doz + uygulama ücreti mı o kadardı?

Yok canım ya medikalci demiş mideye iniyor diye :)) baktın mı youtube'dan nasıl yapıldığını

Izledim öğrendim canım benim kiz 3 aya yaklaştı işe yarar mi bilmiyorum. Alışır falan diye korkuyorum. Daha cok yenidoğan bebeklerde yapiyorlar bu yöntemi. Araştırıyorum uyanıkken beslenmeyi reddeden bebeklerin anneleri genelde uykuda beslemeye başlamışlar öyle gitmis bebek yaşına gelmis hala öyle besleniyor falan ay inşallah öyle durumlar yaşamayız.

Canım Bende paylaşmıştım kuzumun yüzünde baya konak yarası gibi yaralar olmuştu kızlar ne kadar kullanma dese de kortizonlu krem kullandım geçti doktoru yazmıştı zaten.

Kızlar rota aşısının hangisini aldınız ve tek doz için ne kadar ödediniz? Nette 120-160 arası fiyat var. 200 üzeri ödeyen arkadaşlar tek doz + uygulama ücreti mı o kadardı?
Canm ben 215 ödedim. Ama bize yaptıkları aşıya netten baktım fiyatı zaten o kadar. Uygulama ücreti almamış. rotarix ismi. Tek dozuna ödedik.

Canm ben 215 ödedim. Ama bize yaptıkları aşıya netten baktım fiyatı zaten o kadar. Uygulama ücreti almamış. rotarix ismi. Tek dozuna ödedik.
Kuzum geçen sene o fiyataymış bende baktım simdi. O geçen senenin fiyatıymış. Bu yıl 170 tl. Niye öyle almışlar ki acaba

bence senin yaptırdığın daha gereksiz gibi geldi zaten 3. aydan sonra daha yeni görmeye başlıyorlar daha iyi seçmeye başlıyorlar ve hemen damlalar aletler ne gerek var?! ben olsam yaptırmazdım birde erken doğdu bebeğin. sağlık ocağınıda ışıkla bakıyorlar. senin dediğin özel hastanede olmayasın herkesin bütçesi farklı ben götüremem özele mesela. 6. ay veya 1 yaş olabilir dediğin ama 3 ay bence çok erken yinede herkes kendisi bilir.

Ben 1 aylikken goz doktoruna goturdum bir isik tuttu sadece suanda onemli olan kataragi var mi gozu var mi isiga duyarli mi ona bakilir o kadar dedi kapsamli olarak 6 ay mi 1 yasmi hatirlamadim oyle biseymis

Koalina denemişti eds yi, devam ettirdi mi bilmiyorum. 5 numara beslenme sondası olmasi lazım.
Benimki bir yerden sonra almadı nedense. Bir de onu temizlemesi sinir etti beni incecik şey her seferinde nasıl mama kalıntısı temizlenecek içinden bilemedim.

Canım yavaştan kısa aralıklarla tutmaya başlarlar ama düşer yine kafası. 3 aydan sonra ancak hatta 4. Ayda sanırımdğşmrden tutabiliyorlar.

Ben de yaptırdım göz testini 1 aylıkken. Amaç nasıl gördüğğ değil gözünde doğumsal bir kusur olup olmadığını saptamak.

Canım mecburen kaşıkla yavaş yavaş vereceğiz ilkin 10 CC den başlayalım her öğünde bir kaşık daha fazla ben bugün başladım bakalım nolacak

Smyy89 şart bir şey değil tabii ki. Dopumsal bir kusur olsa da muhtemelen büyüyene kadar yapılacak bir şey de yoktur ama yaptırdık gitti işte.
Bir tane damla damlatıyorlar göz bebeğini büyütmek için o şekilde bakıyorlar.

anladım canım gelmiş geçmiş olsun sağlıklı olsun bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…