- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.821
Özel hastanede değil devlet hastanesinde yaptırdım. Ayrıca gözün görüp görmediğine değil gelişimini tamamlayıp tamamlamadığına bakıyorlar. Hatta ilk götürdüğümüzde gelişimini tamamlamamış 1 ay sonra gelin dediler. Biz de 1 ay sonra tekrar gittik.bence senin yaptırdığın daha gereksiz gibi geldi zaten 3. aydan sonra daha yeni görmeye başlıyorlar daha iyi seçmeye başlıyorlar ve hemen damlalar aletler ne gerek var?! ben olsam yaptırmazdım birde erken doğdu bebeğin. sağlık ocağınıda ışıkla bakıyorlar. senin dediğin özel hastanede olmayasın herkesin bütçesi farklı ben götüremem özele mesela. 6. ay veya 1 yaş olabilir dediğin ama 3 ay bence çok erken yinede herkes kendisi bilir.
tamam canım sağlıklı olsunlar anneleri sizsinizÖzel hastanede değil devlet hastanesinde yaptırdım. Ayrıca gözün görüp görmediğine değil gelişimini tamamlayıp tamamlamadığına bakıyorlar. Hatta ilk götürdüğümüzde gelişimini tamamlamamış 1 ay sonra gelin dediler. Biz de 1 ay sonra tekrar gittik.
O zaman 45 TL uygulama ücreti almıştır canım.Kuzum geçen sene o fiyataymış bende baktım simdi. O geçen senenin fiyatıymış. Bu yıl 170 tl. Niye öyle almışlar ki acaba
Canım yenidoğan zamanında gitmesi gerekiyormus aslında. Biz takip ediyor tepki veriyor vs. Diye gerek görmedik. 2 ay kontrolümüzde doktor sordu göze görürdünüz mu diye? Gerek görmedik dedim bi kontrol ettirin yine de rutin dedi.çok erken diye düşünüyorum getırecegım muayeneye ama 4 yada 5.ay gıbı. Hem şu kışı atlatmıs oluruz.hastaneler tıklım tıklım.mikrop yuvası tam olarak
Haklisin canim. Hastaneye sağlam giden hasta çıkar. Çok salgın var.Cnm genelde ilk 3 ayda ve 1 yaşında göz muayenesi gerekiyor ben götüremedim hastalandı diye ama şuan pek hastaneler de dolanmamak lazım aşırı bir salgın var yavrularımız bağışıksız ne kadar uzak durursak o kadar iyi ne bileyim öyle gözüm korkmuş ki evden çıkmak istemiyorum insan görmek istemiyorum
Canim cok ufaklar daha otizme sebep olabiliyormus Allah korusunKızlar oglum çok seviyo televizyon izlemeyi nereye çevirirsem çevirym tekrar tv dönüp bakıyor.zararı var mı bazen tv kapatıyorm ama bu seferde ben sıkılıyorum :)
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versinOglum çok hasta bronşit başlangıcı varmış ilaçlı buhar makinasıyla günde 6 defa buhar veriyoruz antibiyotik balgam sökücü minicik bebege birsürü ilaç içim gidiyo çok üzülüyorum sürekli öksürüyoogluma fua edermisinz iyileşsin
Olabilir canım benim :) teşekkür ederim :)O zaman 45 TL uygulama ücreti almıştır canım.
Ya geçen gün Mevlüt hediyelerini açarken kırmızı ekoseli bi hırka almış biri .eşime bi gün bana bi hediye almak istersen bu desenden bi gömlek kazak falan al kızımla bir örnek giyeyim dedim:)))) .o da sevgililer gününde ikimize de gömlek almış o desen. 22 sinde akraba günümüz var eşim giderken 3 ümüz de onları giyelim dedi ilk defa ev oturmasına çıkıyoruz akrabalara özendik ama kızın kıyafeti çoook büyük geldi kayboldu içinde. Benim de çok pis bi huyum var şimdi ona taktım ya o olcak öyle ya da böyle hiç bişey bulamasam siyah alt üst alırım düz bu kumaştan bulup kafasına bi bant yaparım. Taktımmı takıyorum işte gıcıkkk benNapıcaksın canım fotoğraf çekimimi
215 ödedik ilk doz için uygulama ücreti var mı ne kadar bilmiyorum canım.Kızlar rota aşısının hangisini aldınız ve tek doz için ne kadar ödediniz? Nette 120-160 arası fiyat var. 200 üzeri ödeyen arkadaşlar tek doz + uygulama ücreti mı o kadardı?
Çoğunlukla kucakta ama biz öyle alıştırdık bebişimin suçu yok. Yemek yerken bide com nadir ana kucağına koyuyorum sallama müzik falan 15 dakika Anca kalıyor.Kızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
Geçen ay sadece kucakta duruyordu bu ay oyun halısı, ana kucağı ve yatakta daha uzun süre durabiliyor. Ama mutlaka onu oyalacacak bişey açmam lazım. Mesela yatağına yatırırsam dönence açıyorum. Anakucağına koyduğumda onun müziğini ve titreşimini açıyorum. Oyun halısında da asılı oyuncaklarla konuşuyor. Mutfakta iş yaparken de pusetiyle yanıma alıyorum beni seyrediyor, arada onunla konuşuyorum. İşlerimi halledebiliyorum. Mesela akşama misafirim var şuan mutfakta pasta börek yapıyorum o da beni izliyor:) tepinmekten çorabı çıkmış :)))Kızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
Düzene girer inşallah zamanla. Ne kadar sürecek buhar?Tamam canım aldırayım eşime kendime beslenme programı yapmam lazım uykusuz da kaldım baya. Neyseki buhar günde 4 e düştü bende oğlumda çok yoruluyoruz
Sağlık ocağını yaptığını bilmiyordum. Biz özele gidiyoruz hep o yüzden gerek duymadık ama ihmal etmek de istemiyorumSağlık ocağında doktorumuz yaptı. Bide 6. Ayda varmış sanırım.
Bize de d9ktorumuz ısrarla sorunca takildim. Önümüzdeki ay gideriz artık.Bizde gitmedik doktor götürün demişti ama sıra bulamadık. Zorunlu sanırım çünkü 3 ay kontrolünde sağlık ocağıda götürdünüz mu diye sordu.
Çikolata yeterli canim bence. Inşallah güzel geçer kontrolunuz de. Guxel haberlerini bekliyoruzBebegim için şifa dileyen mesaj atan herkeze teşekkür ederim allah razı olsun kızlar tek tek dönemedim herkeze kusura bakmayın
Yarın oglumun kontrolü var hastaneye gitmişken doktorumuda ziyaret edicez çikolata yaptırmak geldi aklıma sizce yeterli olur mu yada başka fikri olan var mı ne alabilirim.
Damla damlattilar mi canim?Ben 1 aylikken goz doktoruna goturdum bir isik tuttu sadece suanda onemli olan kataragi var mi gozu var mi isiga duyarli mi ona bakilir o kadar dedi kapsamli olarak 6 ay mi 1 yasmi hatirlamadim oyle biseymis
Tamam canım teşekkür ederim bakalım biz kaç ödicez215 ödedik ilk doz için uygulama ücreti var mı ne kadar bilmiyorum canım.
Çoğunlukla kucakta ama biz öyle alıştırdık bebişimin suçu yok. Yemek yerken bide com nadir ana kucağına koyuyorum sallama müzik falan 15 dakika Anca kalıyor.
Bende bilmiyorum. Aşı için gittiğimizde yönlendirdiler doktora spontane oldu yaniSağlık ocağını yaptığını bilmiyordum. Biz özele gidiyoruz hep o yüzden gerek duymadık ama ihmal etmek de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?