2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Özel hastanede değil devlet hastanesinde yaptırdım. Ayrıca gözün görüp görmediğine değil gelişimini tamamlayıp tamamlamadığına bakıyorlar. Hatta ilk götürdüğümüzde gelişimini tamamlamamış 1 ay sonra gelin dediler. Biz de 1 ay sonra tekrar gittik.

tamam canım sağlıklı olsunlar anneleri sizsiniz

çok erken diye düşünüyorum getırecegım muayeneye ama 4 yada 5.ay gıbı. Hem şu kışı atlatmıs oluruz.hastaneler tıklım tıklım.mikrop yuvası tam olarak
Canım yenidoğan zamanında gitmesi gerekiyormus aslında. Biz takip ediyor tepki veriyor vs. Diye gerek görmedik. 2 ay kontrolümüzde doktor sordu göze görürdünüz mu diye? Gerek görmedik dedim bi kontrol ettirin yine de rutin dedi.
Arama takıldı. Damla falan damlatacaklar kıyamıyorum.

Bebegim için şifa dileyen mesaj atan herkeze teşekkür ederim allah razı olsun kızlar tek tek dönemedim herkeze kusura bakmayın
Yarın oglumun kontrolü var hastaneye gitmişken doktorumuda ziyaret edicez çikolata yaptırmak geldi aklıma sizce yeterli olur mu yada başka fikri olan var mı ne alabilirim.

Haklisin canim. Hastaneye sağlam giden hasta çıkar. Çok salgın var.

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin

Kızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?

Napıcaksın canım fotoğraf çekimimi
Ya geçen gün Mevlüt hediyelerini açarken kırmızı ekoseli bi hırka almış biri .eşime bi gün bana bi hediye almak istersen bu desenden bi gömlek kazak falan al kızımla bir örnek giyeyim dedim:)))) .o da sevgililer gününde ikimize de gömlek almış o desen. 22 sinde akraba günümüz var eşim giderken 3 ümüz de onları giyelim dedi ilk defa ev oturmasına çıkıyoruz akrabalara özendik ama kızın kıyafeti çoook büyük geldi kayboldu içinde. Benim de çok pis bi huyum var şimdi ona taktım ya o olcak öyle ya da böyle hiç bişey bulamasam siyah alt üst alırım düz bu kumaştan bulup kafasına bi bant yaparım. Taktımmı takıyorum işte gıcıkkk ben

Eklentiler

• 0AAAB396-8CBA-49AB-9138-8CA19EA23486.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar rota aşısının hangisini aldınız ve tek doz için ne kadar ödediniz? Nette 120-160 arası fiyat var. 200 üzeri ödeyen arkadaşlar tek doz + uygulama ücreti mı o kadardı?
215 ödedik ilk doz için uygulama ücreti var mı ne kadar bilmiyorum canım.
Kızlar bebişleriniz çoğunlukla kucakta mı duruyo yoksa kendi kendine oyun halısında,yatağında falan durabiliyomu?
Çoğunlukla kucakta ama biz öyle alıştırdık bebişimin suçu yok. Yemek yerken bide com nadir ana kucağına koyuyorum sallama müzik falan 15 dakika Anca kalıyor.

Geçen ay sadece kucakta duruyordu bu ay oyun halısı, ana kucağı ve yatakta daha uzun süre durabiliyor. Ama mutlaka onu oyalacacak bişey açmam lazım. Mesela yatağına yatırırsam dönence açıyorum. Anakucağına koyduğumda onun müziğini ve titreşimini açıyorum. Oyun halısında da asılı oyuncaklarla konuşuyor. Mutfakta iş yaparken de pusetiyle yanıma alıyorum beni seyrediyor, arada onunla konuşuyorum. İşlerimi halledebiliyorum. Mesela akşama misafirim var şuan mutfakta pasta börek yapıyorum o da beni izliyor:) tepinmekten çorabı çıkmış :)))

Eklentiler

• 23218077-AC29-406F-8B68-EA39CDFBEF07.webp
    125,8 KB · Görüntüleme: 89
Çikolata yeterli canim bence. Inşallah güzel geçer kontrolunuz de. Guxel haberlerini bekliyoruz

Tamam canım teşekkür ederim bakalım biz kaç ödicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…