2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebekleriniz başkalarının kucağında ağlıyomu ayırt ediyomu? Ve ayırt edenler ne zaman başladı acaba?
Benim bebegim 3 aylik yabancı kimsenin kucağına vermem de yengesi konuşunca ağlıyor kucağına alsa herhalde yıkar ortalığı. 2 buçuk aylıkken falan başlamıştı ben öyle gözlemledim:)

Ediyo canım 50 günlük olandan beri falan ediyo. :) bizim sesimizi duyunca dönüyo, başkasında agliyo
Doğduğundan beri çok misafir falan gördü mü yada başkalarının kucağında çok durdumu? Benimki hiç ayırt etmiyo acaba çok insanlarla içiçe oldu diyemi böyle oldu yoksa karaktermi bilemedim o yüzden soruyorum

Benim bebegim 3 aylik yabancı kimsenin kucağına vermem de yengesi konuşunca ağlıyor kucağına alsa herhalde yıkar ortalığı. 2 buçuk aylıkken falan başlamıştı ben öyle gözlemledim:)
2,5 aydan önce başkasının kucağında duruyomuydu başkası dediğim akrabalar falan vs

Karakter bence canım çünkü benim yeğenim kızdı erkeklerde asla durmazdı görünce ağlardı. Bide kalabalık ortamda büyüyen çocukta heryerde herkez de duruyor.

Gördü canım. Hep dışarılarda birileri alıp sevdi. Yeni yeni böyle oldu. Bazı insanların yanında ağlıyo, bazılarında aglamiyo

Benim hala sızlıyor ya acaba niye böyle çoktana iyileşmesi lazım
Canım bana küçülmüş gibi geldi. Ilkinde bile bu kadar acımamıştı. Normaldir bence. Bi de dikişleri çok veya az atabiliyorlar. Bazilarininkini aşırı kucultuyolar dikişle. Bi tanıdığım öyle olmuştu sonra duzelttirdi. Sızlama dikiş yarasından değildir bence, yada benim gibi dikişlerin sertleşmesi vardir

Karakter bence canım çünkü benim yeğenim kızdı erkeklerde asla durmazdı görünce ağlardı. Bide kalabalık ortamda büyüyen çocukta heryerde herkez de duruyor.
Biz yandık o zaman iki kişi büyütüyoruz. Onu farkettim bugün zaten hanımefendi uyurken ses istemiyor napıcaz bakalım. Hayır sese alıştırma imkanım yok. Eşim işe gidince ses olmuyorki evde :) bebişle ben kalıyoruz bi başımıza

Merhaba yeşil kaka sorun mu? Benimki mukussuz ama baya sıvı yeşil kaka yapıyo yani ilk yaptığında koyu sarı oluyo bezini biraz geç değiştirirsem yeşil.Yaparken gördüğüm renk koyu sarı yani
Merhaba canım. Zamanla beklediği için olabilir kontrol et yeşil kaka soğuk algınlığında olabiliyor. Benim bebeğimin yavaş yavaş yeşili arttı hastanede yaptığımız gün yaprak kadar yeşil olmuştu

Ya kanamam kısa sürdü benim lohusalıkta 50. Günde çoookk koyu bi kanamam oldu bordo renk hatta kahverengi ve hiç ağrı yoktu. Benim adet günlerim acilde biterdi o derece ağrım olurdu o yüzden o adet miydi yoksa içim mi temizlendi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…