2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yani benimde biraz öyle oldu. Kendim için gittim gün verdi genel cerrahi doktoru 5 dklik is dedi tanıdigim bildigim insan bende tamam dedim :)

Kizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.
biz bugun 2 ay aşılarımızı olduk rota icin ya 2 ve 4.ayda yada 3 ve 5. ayda yapılabilir dedi.bende 3 ve 5 de olsun istedim bügunküler zaten çok ağır bide rotayı eklemedim

:):) unuttu galiba :) cani acir bişey olur daha erken diye hep beraber söylenip duruyolar ben annesiyim onun ama sanki babanne hala benden daha çok dusunuyomus gibi yapiyolar sinir oluyorum beni bubsefer daha cok strese sokuyolar
Hiç stres olma canim ne kadar küçük okadar iyi büyük oğlumda geç kalmıştık 7aylik yaptırdık küçüğünü doğar doğmaz yaptiricaktik ama kuvezde girdi yaptiramadik önümüzdeki ay inşallah yaptiricaz . KV ne gelince benimki de öyle birkaç kez ben onun annesiyim herkesten çok düşünüyorum çocuğumu diyince daha sesi cikmiyor

Kizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.
Canım doğru. Aşıların arasında 1 ay olması gerekiyor. 2.ay aşısıyla birlikte yaptırmadıysan 3.ayını tamamladığı günlerde yaptıracaksın. Dün beni sağlık ocağından arayıp 4.ay aşısı için gün verdiler. 3.ayın bitiminde rota aşısı yaptırdım diyince ondan tam 1 ay sonrasına gün verdi.

Sorma bende korkuyorum kizima yaptirmadim ama ne bilim iste yarin cocuk doktoruna gitcez ona bi sorcam
Bizim doktor yaptırın demişti, ama şimdi inek sütü alerjisi var dendi daha kötü olur mu endişesi var. Biz de yarın gideceğiz kontrole 3 aylık olduk yapılacaksa hemen yaptırmamız şart

Bizim doktor yaptırın demişti, ama şimdi inek sütü alerjisi var dendi daha kötü olur mu endişesi var. Biz de yarın gideceğiz kontrole 3 aylık olduk yapılacaksa hemen yaptırmamız şart
Canm bizde de inek sütü alerjisi riski var biliyorsun ama rota aşısının hiç bir yan etkisi olmadı. Yaptırdığımızı unuttuk bile gayet normaldi çocuk. Birkaç gün sonra aklımıza geldi aaa hiç yan etki olmadı falan dedik:) zaten damla şeklinde veriliyor. Hiç bir zorluğu yok. Sonrasında daha ağır sonuçlar doğurup ölümlerden dönerek pişman olmaktansa şuan ishal olmasını bile tercih ederim yani.

Kızlar bizim ev dışardan gelince acayip çiş kaka kokuyor bezleri hep poşete koyup sıkıca bağlayıp koyuyorum çöpe ama yine de kokuyor. Balkonum da yok. Siz nasıl başediyorsunuz bu kokuyla. Yada korbell koku geçirmez çöp kovası alıp memnun kalan varmı?

Ben bebek bezlerni banyoya koyuyrm agzi acik orann cami ack oluyr koku gelmyr sadce bebek bezi koyuyrm oraya bez kokusu almadm yani

Yani 3. ayda herhangi bi tarihte mi rota yaptirabiliriz

Korbell var bende çok memnunum çocuğumun odasında duruyor. Haftada 1 kez doluyor ama dışarıya koku falan kesinlikle vermiyor. Tavsiye ederim.

Yani 3. ayda herhangi bi tarihte mi rota yaptirabiliriz
Hayır işte 2. Ve 4. Ay aşılarıyla arasında 1 ay olması lazım. Yani 3.ay tamamlandığı günlerde. Mesela benimki 16 kasım doğumlu 15 şubatta yaptırdık. 4. Ay aşısına da 15 marta gün verdiler.

Ben bebek bezlerni banyoya koyuyrm agzi acik orann cami ack oluyr koku gelmyr sadce bebek bezi koyuyrm oraya bez kokusu almadm yani
Banyoya da koysam kokuyor.

Korbell var bende çok memnunum çocuğumun odasında duruyor. Haftada 1 kez doluyor ama dışarıya koku falan kesinlikle vermiyor. Tavsiye ederim.
Korbell koku geçirmiyorsa ondan alayım bari. Geçen gün indirimdeydi ya keşke alsaymışım.

canım biz geçen 2. ay aşısında sorduk ya şimdi yadaa 3 aylıkkene biz 3. ay tavsiye ediyoruz demişti. karar verirsen biz yaparız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…