2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar sleepy ıslak mendil kullananınız varsa çok uygun gibi fiyat. Popoya değilse bile elini falan silmeye alınabilir sanki. Ben çok fazla stok yaptım ve hediye de çok geldi hepsi unibaby ama çok olmasaydı alabilirdim diye düşünüyorum. Sonuçta bozulcak bişey değil ek gıdaya geçince çok ihtiyaç olcak

Eklentiler

• 651BF4F9-FF45-4FF2-A492-FA2DB0F5759B.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 75
Buldunmu kumaş şekerim :))
Ayıp ettin aklıma koyduğumu yaparım demiştim:) taktım sling i aldım tavşanı bütün kumaşçıları gezdim:)) en uygunu bu. Terzi de buldum annem çok yoğunmuş yetitiremeyebilir diye riske atmak istemedim 35 tl ye dikicek kumaş da 15. 50 liraya kapattık yani :) yarın terziye gidicem nasıl bişey diktirsem

Eklentiler

• D6B8E00A-7BE7-4B5D-9CBC-2BCDA342ADD3.webp
    11 KB · Görüntüleme: 75
  • E721F40A-696C-4372-87EF-31502F084B34.webp
    14 KB · Görüntüleme: 73
  • E492C4DB-C8C1-4849-B633-63E86EA0BFBC.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 6CD20CA1-EAE2-4CA3-9CBB-DCEE7BF0C3C4.webp
    79 KB · Görüntüleme: 72
  • 591FC812-2CAB-40B7-AC4A-0BF6FA7CCC2E.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar kaşık mamaları hep 6.aydan mı başlıyor biz 70 günlük olduk geceleri kaşık maması mı versem acaba diye aklıma geldi daha tok tutar mı acaba diye uyuması açısından biraz internetten baktım ama hep 4-6 aylık kaşık mamaları var biberon kullanmak istemiyorum bu uykusuzluğa bir çözüm bulamadım gitti

Eger yapmazlar gidip ozelde yapcm onemli asi yani sennde mi ole oldu 1 hafta mi gecti cnm ins brsy olmaz ya . Sende benm gbi geldn baska ile istsnbl ne guzel yerms insnlarida ole

Cok tatli masallh elbisler

Canım benim bebeğimde yapıyordu korkutmak istemem yeşile dönerse kontrole götür istersen
Canm bu mukuslu dwdignz
Canım benim bebeğimde yapıyordu korkutmak istemem yeşile dönerse kontrole götür istersen
Cnm bu puturlu olan mi mukus oluyr bilmyrmda benm olede oluyr puturlu gbi normal degl mi arada yesil oluyr usuttgnu anlyrm sicak tuttgmda duzelyor

2. Si çok güzel kuşum :)

2. Si çok güzel kuşum :)
Altı çıtçıtlı olan elbise dimi. Ben de onu beğendim ama annem normal elbise alırsan daha uzun süre giydirirsin çıtçıtlı biraz zaman sonra küçük gelcek dedi . Gerçi aynı bu desen 9-12 aylık kıyafeti de var küçük gelmeye başlayınca ona geçmiş olurum zaten

Aynen kuzum hem diğer türlüde olsa hemen büyüyorlar. Istedigini diktir bence. Içinde kalmasın :)

45 lira uygulama fiyatı yani canım. Özele gidiyorsun o yüzden mi. Sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlarmış galiba öyle duydum
Bilmiyorum canm sağlık ocağını. Ben normal aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum ama bu özel aşıları doktorumuz yapıyor.

Reactions: 114
Bebekleriniz başkalarının kucağında ağlıyomu ayırt ediyomu? Ve ayırt edenler ne zaman başladı acaba?
Benim oglumda birisi alınca aglıyo ben alınca hemen susuyo
Ben odada yokken duruyo beni görünce aglıyo ayaklarını ellerini oynatıyo hızlı hızlı bana bakıyo kucagıma gelmek istiyo alıncada hemen susuyo

Bebekleriniz başkalarının kucağında ağlıyomu ayırt ediyomu? Ve ayırt edenler ne zaman başladı acaba?
Benimki ağlamiyor ama gozü hep bende oluyor alışana kadar. Alıştıktan sonra göz temasını gittiği kişiyle kuruyor begenirse gulüyor begenmezse kaşları çatıyor:)

Kızlar bugün sünnet ettircez oglanı çok stresliyim ama kimseye söyleyemiyorum cünku eşim ve ailesi benden daha evhamlı. Söyleyemeyince butün agzım yara oldu. Ne var ben stresliyim diyince banada birileri bisey olmaz korkma vs gibi yapıcı konussa. Söyledim 1 kere esime yaptirmayalim o zaman buyusun dedi. Ya o zaman sanki stresli olmayacakmisim gibi off bende buraya yaziyim dedim burda sünnet yaptıranlar vardı :)

Kullanımı nasıl canım pratik mi
Yani kullanması pratik. Ama hergün suyunu değiştiriyoruz ve haftada bir kez sirkeli suyla temizliyoruz. Daha doğrusu eşim yapıyor benim pek vaktim olmadığı için. İçme suyu kullanmak lazım içine. Faydasını kesinlikle gördük biz bile rahat ettik :)

Eşinden mi bilmiyor :)

Ben yaptirdim cnm cocuk cerrahina muayne icin gittik sunneti konuscaktik o da sunnet yapalim mi simdi dedi. Nasil yani falan demeye kalmadan hoop 15dkda sunnet oldu oğlum. Annemde bana trip atti nasil habersiz kucucuk bebeye kiydin diye:)) hic merak etme bebekken daha iyi acisi falan olmuyo ilk birkac saat sadece belki aglar pipiye krem surunce sonra bişey yok.

Kizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…