- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.921
Ayıp ettin aklıma koyduğumu yaparım demiştim:) taktım sling i aldım tavşanı bütün kumaşçıları gezdim:)) en uygunu bu. Terzi de buldum annem çok yoğunmuş yetitiremeyebilir diye riske atmak istemedim 35 tl ye dikicek kumaş da 15. 50 liraya kapattık yani :) yarın terziye gidicem nasıl bişey diktirsemBuldunmu kumaş şekerim :))
Eger yapmazlar gidip ozelde yapcm onemli asi yani sennde mi ole oldu 1 hafta mi gecti cnm ins brsy olmaz ya . Sende benm gbi geldn baska ile istsnbl ne guzel yerms insnlarida oleCanım ya sinirlenme bende bilmediğim bir şehirdeyim bazıları başından salıyor.. bizimde geçen haftaydı bu haftaya aldılar... evet özelde yapılıyor sağlık ocağı takibe alıyor mecbur insan götürüyor..
Cok tatli masallh elbislerAyıp ettin aklıma koyduğumu yaparım demiştim:) taktım sling i aldım tavşanı bütün kumaşçıları gezdim:)) en uygunu bu. Terzi de buldum annem çok yoğunmuş yetitiremeyebilir diye riske atmak istemedim 35 tl ye dikicek kumaş da 15. 50 liraya kapattık yani :) yarın terziye gidicem nasıl bişey diktirsem
Canm bu mukuslu dwdignzCanım benim bebeğimde yapıyordu korkutmak istemem yeşile dönerse kontrole götür istersen
Cnm bu puturlu olan mi mukus oluyr bilmyrmda benm olede oluyr puturlu gbi normal degl mi arada yesil oluyr usuttgnu anlyrm sicak tuttgmda duzelyorCanım benim bebeğimde yapıyordu korkutmak istemem yeşile dönerse kontrole götür istersen
2. Si çok güzel kuşum :)Ayıp ettin aklıma koyduğumu yaparım demiştim:) taktım sling i aldım tavşanı bütün kumaşçıları gezdim:)) en uygunu bu. Terzi de buldum annem çok yoğunmuş yetitiremeyebilir diye riske atmak istemedim 35 tl ye dikicek kumaş da 15. 50 liraya kapattık yani :) yarın terziye gidicem nasıl bişey diktirsem
Altı çıtçıtlı olan elbise dimi. Ben de onu beğendim ama annem normal elbise alırsan daha uzun süre giydirirsin çıtçıtlı biraz zaman sonra küçük gelcek dedi . Gerçi aynı bu desen 9-12 aylık kıyafeti de var küçük gelmeye başlayınca ona geçmiş olurum zaten2. Si çok güzel kuşum :)
Aynen kuzum hem diğer türlüde olsa hemen büyüyorlar. Istedigini diktir bence. Içinde kalmasın :)Altı çıtçıtlı olan elbise dimi. Ben de onu beğendim ama annem normal elbise alırsan daha uzun süre giydirirsin çıtçıtlı biraz zaman sonra küçük gelcek dedi . Gerçi aynı bu desen 9-12 aylık kıyafeti de var küçük gelmeye başlayınca ona geçmiş olurum zaten
Canım yapış yapış oluyor sümüksü dediğimiz yani.Canm bu mukuslu dwdignz
Cnm bu puturlu olan mi mukus oluyr bilmyrmda benm olede oluyr puturlu gbi normal degl mi arada yesil oluyr usuttgnu anlyrm sicak tuttgmda duzelyor
Bilmiyorum canm sağlık ocağını. Ben normal aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum ama bu özel aşıları doktorumuz yapıyor.45 lira uygulama fiyatı yani canım. Özele gidiyorsun o yüzden mi. Sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlarmış galiba öyle duydum
Benim oglumda birisi alınca aglıyo ben alınca hemen susuyoBebekleriniz başkalarının kucağında ağlıyomu ayırt ediyomu? Ve ayırt edenler ne zaman başladı acaba?
Benimki ağlamiyor ama gozü hep bende oluyor alışana kadar. Alıştıktan sonra göz temasını gittiği kişiyle kuruyor begenirse gulüyor begenmezse kaşları çatıyor:)Bebekleriniz başkalarının kucağında ağlıyomu ayırt ediyomu? Ve ayırt edenler ne zaman başladı acaba?
Yani kullanması pratik. Ama hergün suyunu değiştiriyoruz ve haftada bir kez sirkeli suyla temizliyoruz. Daha doğrusu eşim yapıyor benim pek vaktim olmadığı için. İçme suyu kullanmak lazım içine. Faydasını kesinlikle gördük biz bile rahat ettik :)Kullanımı nasıl canım pratik mi
Eşinden mi bilmiyor :)Kızlar bugün sünnet ettircez oglanı çok stresliyim ama kimseye söyleyemiyorum cünku eşim ve ailesi benden daha evhamlı. Söyleyemeyince butün agzım yara oldu. Ne var ben stresliyim diyince banada birileri bisey olmaz korkma vs gibi yapıcı konussa. Söyledim 1 kere esime yaptirmayalim o zaman buyusun dedi. Ya o zaman sanki stresli olmayacakmisim gibi off bende buraya yaziyim dedim burda sünnet yaptıranlar vardı :)
Ben yaptirdim cnm cocuk cerrahina muayne icin gittik sunneti konuscaktik o da sunnet yapalim mi simdi dedi. Nasil yani falan demeye kalmadan hoop 15dkda sunnet oldu oğlum. Annemde bana trip atti nasil habersiz kucucuk bebeye kiydin diye:)) hic merak etme bebekken daha iyi acisi falan olmuyo ilk birkac saat sadece belki aglar pipiye krem surunce sonra bişey yok.Kızlar bugün sünnet ettircez oglanı çok stresliyim ama kimseye söyleyemiyorum cünku eşim ve ailesi benden daha evhamlı. Söyleyemeyince butün agzım yara oldu. Ne var ben stresliyim diyince banada birileri bisey olmaz korkma vs gibi yapıcı konussa. Söyledim 1 kere esime yaptirmayalim o zaman buyusun dedi. Ya o zaman sanki stresli olmayacakmisim gibi off bende buraya yaziyim dedim burda sünnet yaptıranlar vardı :)
:):) unuttu galiba :) cani acir bişey olur daha erken diye hep beraber söylenip duruyolar ben annesiyim onun ama sanki babanne hala benden daha çok dusunuyomus gibi yapiyolar sinir oluyorum beni bubsefer daha cok strese sokuyolarEşinden mi bilmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?