2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Banyoya da koysam kokuyor.

Korbell koku geçirmiyorsa ondan alayım bari. Geçen gün indirimdeydi ya keşke alsaymışım.
Ben memnunum. Çöp poşetleri pahalı biraz ama indirimde ondan da stoklanabilir.Çöp kutusunun içinde ilk aldığınızda poşet çıkıyor. 2.5 aydır onu kullanıyoruz bitmedi henüz. :)

evet biz korbell kullanıyoruz ve memnunuz ama torbaları epey pahalı indirimden alınmalı. ben kovasını artı torbasını ikinci el den almıştım.

Bugun kontrolümüz vardı doktorumz rota aşısı yapıcaz 3.ayda dedi fiyatı neydi kızlar geçmiş sayfalara bakamdım şimdi

Kızlar buarada atopik dermatit ve konak için mustelanın stelatopia serisini kesinlikle tavsiye ederim. Şampuan ve nemlendiricisini kullanıyoruz. Hemen etkisini gösterdi. Musteladan şaşmayacağım bundan sonra.

Kızlar buarada atopik dermatit ve konak için mustelanın stelatopia serisini kesinlikle tavsiye ederim. Şampuan ve nemlendiricisini kullanıyoruz. Hemen etkisini gösterdi. Musteladan şaşmayacağım bundan sonra.
Internet den mi aldın canım? eczanelerde satıyorlar mı? bilgin var mı?

Önünde geyik olanın modeli güzelmiş lcw nın modelide çok hoş

Ya Kızlar gece sessizlik oluyor ayırt etsin diye artık gece lambasını bile yakmıyorum ama gündüz sese uyanıyor sessizlikte daha iyi uyuyor ama sessizlik ne mümkün iş oluyor tv izlemsem de olur ama konuşuyorum da nasıl alışacak bu çocuk sesli ortamda uyumaya 3 aylık olcaz hala alışamadı birşey yaptınız mı alışsın diye ?

Benim oglumda birisi alınca aglıyo ben alınca hemen susuyo
Ben odada yokken duruyo beni görünce aglıyo ayaklarını ellerini oynatıyo hızlı hızlı bana bakıyo kucagıma gelmek istiyo alıncada hemen susuyo
Ne kadarlık bebeğin cnm ne zamandır böyle ayırt ediyo başkasını

canım bana resmini atarmisin kızımın yüzleri içinde dr onu önerdi

Çok mu bekletiyorsun bezleri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…