2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim şuan iyi geniş olmuş sanki eskiden çok ağrım olurdu şimdi iyi eşimede utanıyorum sormaya

Eger yapmazlar gidip ozelde yapcm onemli asi yani sennde mi ole oldu 1 hafta mi gecti cnm ins brsy olmaz ya . Sende benm gbi geldn baska ile istsnbl ne guzel yerms insnlarida ole
Evet canım maalesef bu haftaya bıraktılar 3 aşı da ağır tek başıma kalcam nasıl bakacağım bilmiyorum

Evet canım maalesef bu haftaya bıraktılar 3 aşı da ağır tek başıma kalcam nasıl bakacağım bilmiyorum
Sorma bende tekim banada sali dediler istanblda ya ikametgah baska saglk ocagna gittim sagolsn yardımci oldular sadce sali gnuyms asi sali gnu yapcklar sabahtan yandm bende ates olur herlde huysuz olur cocgm nasl dayanck 3 asiya rabbim yardmcimiz olsn cnm

Bu goon bebek bezi ayni prima gibiymiş inceliği falan. Kullanan varmı acaba? Ben çok begendim.bunla devam edeceğim.

Bugun kontrolümüz vardı doktorumz rota aşısı yapıcaz 3.ayda dedi fiyatı neydi kızlar geçmiş sayfalara bakamdım şimdi
215e yaptırdık biz canım geçen hafta.
Canım çok üzüldüm bebeğine yazdıklarını okumuştum daha önce. Bizim kız 2-3 günde bir yapıyor o bile zorluyor allah kolaylık versin size. Doktorlar ne diyor peki? Makatta bağırsakta falan bir sorun var mı baktılar mi?

Bakıldı canım bağırsak tembelliği dendi

ruhum_mavi ilk sen doğum yaptın ya sen hepimizden önde gidiyorsun daha bilgilisin. Senin doktorun bexsero menenjit b aşısını öneriyor mu? Bahsetti mi? Bizim doktor 3.ayda yapmalıyız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…