2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ruhum_mavi ilk sen doğum yaptın ya sen hepimizden önde gidiyorsun daha bilgilisin. Senin doktorun bexsero menenjit b aşısını öneriyor mu? Bahsetti mi? Bizim doktor 3.ayda yapmalıyız dedi.
Canım biz 3.ayı tamamladık. Her kontrolde önümüzdeki ay hangi aşıyı yapacaksa ondan bahsediyor. Şimdiye kadar o aşıdan hiç bahsetmedi. 3.ayda rotayı yaptı. 4.ayda sağlık ocağında aşılarınız var dedi. Ben ona başka özel aşılar var mı sizin yapacağınız dedim. Ohooo çok var daha dedi. Ama isimlerini bilmiyorum. Bahsettikçe ben de buradan yazarım size.

Bizim doktor Rotayı 2ve 4 te yaparız menenjit b yi 3ve 5te yaparız dedi. Bu yeni bir aşıymış. Avrupada ve amerikada bayadır yapılıyormuş ama bizde çok yeniymiş .

Reactions: 114
Aynen bizimde bunlar vardı canım inşallah atak döneminden dolayıdır seninki. Yarın yazarsın

Çocuk doktoru bizi gastroentroloji ye yönlendirdi canim. Gaz ve Reflü den de olabilirmis süt alerjisi oldugunu düşünmüyorum ama gastroentroloji bakar yine dedi. Sefil olduk devlet hastanesinde. Insallah gastroentroloji ye gerek kalmaz dedigin gibi gecici bir durumdur. Sizin geçti mi?

Geçti sayılır canım öncekine göre gayet iyi. Çok geçmiş olsun gelişmeleri yazarsın. Devlet Hastanesi eziyet resmen

Outlet kısmındaymış canm o yüzden görememişim. Şimdi giydirmek için alıcam ben 1-3 mü 3-6 mı alsam kalıpları nasıl? Sen ne almıştın
Tam kİlosunu bilmiyorum canım kontrolümüz yarın ama 5 i geçmiştir gibi geliyo. Tam geldi bize ben 1-3 aldım. Hırkayı metreyle ölçtüm canım senin için kıyafetlerini ölçerek kıyaslayabilirsin

Eklentiler

• EC558392-5996-4F31-8CAB-CA237C8DCAA5.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 6B57AAA0-E48B-4DC9-83CB-FE66FA454DB2.webp
    52 KB · Görüntüleme: 37
  • EA6488E1-3994-495C-857A-413AE0AC2A72.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 48
Tam kİlosunu bilmiyorum canım kontrolümüz yarın ama 5 i geçmiştir gibi geliyo. Tam geldi bize ben 1-3 aldım. Hırkayı metreyle ölçtüm canım senin için kıyafetlerini ölçerek kıyaslayabilirsin
Canm çok teşekkür ederim zahmet oldu sana. Benimki şuan 4700 civarı. 1-3 anca olur bize de. Hemen alayım:)

Senin kızın kusuyordu, kusmasini arttırdı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…