- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.021
Canım biz 3.ayı tamamladık. Her kontrolde önümüzdeki ay hangi aşıyı yapacaksa ondan bahsediyor. Şimdiye kadar o aşıdan hiç bahsetmedi. 3.ayda rotayı yaptı. 4.ayda sağlık ocağında aşılarınız var dedi. Ben ona başka özel aşılar var mı sizin yapacağınız dedim. Ohooo çok var daha dedi. Ama isimlerini bilmiyorum. Bahsettikçe ben de buradan yazarım size.ruhum_mavi ilk sen doğum yaptın ya sen hepimizden önde gidiyorsun daha bilgilisin. Senin doktorun bexsero menenjit b aşısını öneriyor mu? Bahsetti mi? Bizim doktor 3.ayda yapmalıyız dedi.
Evet gerçekten iyiymiş. Bi sorun yaşamayız inşallah.Doktor olan kuzenim de prima pişik yaptığı için bebeğine goon kullanıyor çok memnun. Ben de denemeyi düşünüyorum.
Masallah cnm nazar degmesinBiberonu tutup ağzına götürdü yaa ben şok
Amin canm hepimizinkine inşallah.Masallah cnm nazar degmesin
Bizim doktor Rotayı 2ve 4 te yaparız menenjit b yi 3ve 5te yaparız dedi. Bu yeni bir aşıymış. Avrupada ve amerikada bayadır yapılıyormuş ama bizde çok yeniymiş .Canım biz 3.ayı tamamladık. Her kontrolde önümüzdeki ay hangi aşıyı yapacaksa ondan bahsediyor. Şimdiye kadar o aşıdan hiç bahsetmedi. 3.ayda rotayı yaptı. 4.ayda sağlık ocağında aşılarınız var dedi. Ben ona başka özel aşılar var mı sizin yapacağınız dedim. Ohooo çok var daha dedi. Ama isimlerini bilmiyorum. Bahsettikçe ben de buradan yazarım size.
Aynen bizimde bunlar vardı canım inşallah atak döneminden dolayıdır seninki. Yarın yazarsın
Canım çok beğendim sağol bunu diktiriyorum verdim terziye kumaşı. Tam terziye giderken atmışsın çok iyi denk geldi iyi ki gördümOzgebalaban11 model buldum canım sana beğenirsen
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Hirka/2964467/552240Çok güzeller:) kırmızı poları ben bulamadım sitede bitti mi acaba
Eneee tam aradığım gibiymiş tühhhhhh :)
Outlet kısmındaymış canm o yüzden görememişim. Şimdi giydirmek için alıcam ben 1-3 mü 3-6 mı alsam kalıpları nasıl? Sen ne almıştınhttps://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Hirka/2964467/552240
Var canım. 1-3 de var 3-6 da. 3-6 dan son 2 ürün kalmış
Maşşalah çakmak çakmak gözlerine senin :) biberon onun kadar :)))Biberonu tutup ağzına götürdü yaa ben şok
Oyy maşallah yaaBiberonu tutup ağzına götürdü yaa ben şok
Geçti sayılır canım öncekine göre gayet iyi. Çok geçmiş olsun gelişmeleri yazarsın. Devlet Hastanesi eziyet resmenÇocuk doktoru bizi gastroentroloji ye yönlendirdi canim. Gaz ve Reflü den de olabilirmis süt alerjisi oldugunu düşünmüyorum ama gastroentroloji bakar yine dedi. Sefil olduk devlet hastanesinde. Insallah gastroentroloji ye gerek kalmaz dedigin gibi gecici bir durumdur. Sizin geçti mi?
Tam kİlosunu bilmiyorum canım kontrolümüz yarın ama 5 i geçmiştir gibi geliyo. Tam geldi bize ben 1-3 aldım. Hırkayı metreyle ölçtüm canım senin için kıyafetlerini ölçerek kıyaslayabilirsinOutlet kısmındaymış canm o yüzden görememişim. Şimdi giydirmek için alıcam ben 1-3 mü 3-6 mı alsam kalıpları nasıl? Sen ne almıştın
Canm çok teşekkür ederim zahmet oldu sana. Benimki şuan 4700 civarı. 1-3 anca olur bize de. Hemen alayım:)Tam kİlosunu bilmiyorum canım kontrolümüz yarın ama 5 i geçmiştir gibi geliyo. Tam geldi bize ben 1-3 aldım. Hırkayı metreyle ölçtüm canım senin için kıyafetlerini ölçerek kıyaslayabilirsin
Canm bizde de inek sütü alerjisi riski var biliyorsun ama rota aşısının hiç bir yan etkisi olmadı. Yaptırdığımızı unuttuk bile gayet normaldi çocuk. Birkaç gün sonra aklımıza geldi aaa hiç yan etki olmadı falan dedik:) zaten damla şeklinde veriliyor. Hiç bir zorluğu yok. Sonrasında daha ağır sonuçlar doğurup ölümlerden dönerek pişman olmaktansa şuan ishal olmasını bile tercih ederim yani.
Geçti sayılır canım öncekine göre gayet iyi. Çok geçmiş olsun gelişmeleri yazarsın. Devlet Hastanesi eziyet resmen
tesekkurler canm hangi siteden almıştınEvet canım tam olarak bu
Canm buara daha rahat kaka yapıyor o yüzden kusması kesildi.Senin kızın kusuyordu, kusmasini arttırdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?