- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.981
Canım açık balkonun varsa orda biriktir akşamları toplu bir şekilde atarsınız benim kızım kaka yapmıyor ama sleppy kullanırken acayip kokuyordu ev çişi çok kötü kokutuyordu prima aktif bebeğe geçtik evde koku kalmadı bebeğimi kucağıma alınca bezi çişle bile dolsa hep mis gibi kokuyor ama sleepy de hep kaka yaptı sanıyorduk eşimde primayı farketti çocuk kokmuyor artık evde kokmuyorKızlar bizim ev dışardan gelince acayip çiş kaka kokuyorbezleri hep poşete koyup sıkıca bağlayıp koyuyorum çöpe ama yine de kokuyor. Balkonum da yok. Siz nasıl başediyorsunuz bu kokuyla. Yada korbell koku geçirmez çöp kovası alıp memnun kalan varmı?
Geldi benimkiler :)))Önünde geyik olanın modeli güzelmiş lcw nın modelide çok hoş
Hayır hayır duymadım yokmuş indirim falan bana öyle geldi herhalde dimi. Yok yok indirim yok. Hayır girmicem trendyola indirim yokTrendyol kids indirimleri cok iyiymis ya oglumun yazlik giysilerini baya aldim tavsiye ederim
Maalesef ocagimiza incir agaci dikiliyor :) hele bende 2 cocuk tam battikHayır hayır duymadım yokmuş indirim falan bana öyle geldi herhalde dimi. Yok yok indirim yok. Hayır girmicem trendyola indirim yokMinik bebis :)))))
Canim ben 2 ay asilari yapilirken zaten cok asisi vat diye 3.aya kalsin istedim. Onlarda 1 ay sonrasina randevu verdiler. Normal yani sizinkideKizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.
59 günlük canımNe kadarlık bebeğin cnm ne zamandır böyle ayırt ediyo başkasını
Bunlar canm. Biri nemlendirici biri şampuan. Şampuanla konak tamamen geçti. Nemlendiriciyle de atopik dermatit geçti.canım bana resmini atarmisin kızımın yüzleri içinde dr onu önerdi
Canm biz prima kullanırken de kokuyordu. Zaten pişik yaptı artık tövbe ettim:) açık balkonum da yok.Canım açık balkonun varsa orda biriktir akşamları toplu bir şekilde atarsınız benim kızım kaka yapmıyor ama sleppy kullanırken acayip kokuyordu ev çişi çok kötü kokutuyordu prima aktif bebeğe geçtik evde koku kalmadı bebeğimi kucağıma alınca bezi çişle bile dolsa hep mis gibi kokuyor ama sleepy de hep kaka yaptı sanıyorduk eşimde primayı farketti çocuk kokmuyor artık evde kokmuyor
Hemsirenin gunahini aldim :))Canim ben 2 ay asilari yapilirken zaten cok asisi vat diye 3.aya kalsin istedim. Onlarda 1 ay sonrasina randevu verdiler. Normal yani sizinkide
Hayır hayır duymadım yokmuş indirim falan bana öyle geldi herhalde dimi. Yok yok indirim yok. Hayır girmicem trendyola indirim yokMinik bebis :)))))
Bayıldım hepsine canım sağlıkla giydir inşallah kırmızı üst polar hırka diye yazandı deme ya çok güzel görünüyor ekoseli olan ne almışsın işte ne güzelGeldi benimkiler :)))
Ben televizyonun sesini açıp öyle sallıyorum o sese alışıp uyuyor o ara istersen konuşadabilirsin canım ben evide ozaman süpürüyorumYa Kızlar gece sessizlik oluyor ayırt etsin diye artık gece lambasını bile yakmıyorum ama gündüz sese uyanıyor sessizlikte daha iyi uyuyor ama sessizlik ne mümkün iş oluyor tv izlemsem de olur ama konuşuyorum da nasıl alışacak bu çocuk sesli ortamda uyumaya 3 aylık olcaz hala alışamadı birşey yaptınız mı alışsın diye ?
çok güzeller güle güle giysin prensesGeldi benimkiler :)))
Çok sağol canım evet o hırka yazan ama bunun neresi hırka bildiğin kaban :))) ekoseli de 6-9 aylık . Diktireceğim elbise küçük gelince onu giyeriz :)Bayıldım hepsine canım sağlıkla giydir inşallah kırmızı üst polar hırka diye yazandı deme ya çok güzel görünüyor ekoseli olan ne almışsın işte ne güzel
Çok sağol canım.İnce tulumlar 3-6 daha olmaz büyük gelir. Kırmızı gömlek ve mavi tulum 6-9 mavi bluz 9-12 Polar tulum ve kırmızı kaban 1-3çok güzeller güle güle giysin prenseskaç beden aldın canım
Canım ya ikinci ay yada üçüncü ay yapılıyo. Ikincide yaparsan sonra 4 te oluyor. Yatırmazsan 3 ve 5 te. Bizim doktorumuz 3 ve 5 te yapacakKizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.
1 aylıktan beri tutuyor canım evin içinde omzuma koyardı başını öyle gezerdik artık başını kaldırıp sağa sola bakarak geziyorkizlar bebeğim bugün tam 2 aylık basini hic tutamıyor sizinkilerde öylemi ne zaman tutmaya başladılar tutanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?