2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Trendyol kids indirimleri cok iyiymis ya oglumun yazlik giysilerini baya aldim tavsiye ederim

Canım açık balkonun varsa orda biriktir akşamları toplu bir şekilde atarsınız benim kızım kaka yapmıyor ama sleppy kullanırken acayip kokuyordu ev çişi çok kötü kokutuyordu prima aktif bebeğe geçtik evde koku kalmadı bebeğimi kucağıma alınca bezi çişle bile dolsa hep mis gibi kokuyor ama sleepy de hep kaka yaptı sanıyorduk eşimde primayı farketti çocuk kokmuyor artık evde kokmuyor

Herkes kakadan kokudan renkten kıvamdan bahsediyor birtek ben hariç kızım 2 ay oldu hala benim desteğim olmadan kaka yapmıyor çok üzgünüm ya napıcam bilmiyorum şurup verdi doktor çocuk öğürerek zor yutuyor en sonda kusuyor

Eklentiler

• image.webp
    76 KB · Görüntüleme: 70
  • 34EBCC6A-43A9-42F5-92FE-57EE8AA9CDE3.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 79
  • C630E213-6CCB-4237-B54D-2C71143AE44E.webp
    101,3 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.
Canim ben 2 ay asilari yapilirken zaten cok asisi vat diye 3.aya kalsin istedim. Onlarda 1 ay sonrasina randevu verdiler. Normal yani sizinkide

canım bana resmini atarmisin kızımın yüzleri içinde dr onu önerdi
Bunlar canm. Biri nemlendirici biri şampuan. Şampuanla konak tamamen geçti. Nemlendiriciyle de atopik dermatit geçti.

Eklentiler

• 028AE71A-AAEF-4A77-8455-277132FB26BE.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 725715E7-7DC1-4F7E-B86D-9C6C4951C9BE.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 80
Canm biz prima kullanırken de kokuyordu. Zaten pişik yaptı artık tövbe ettim:) açık balkonum da yok.

Ben televizyonun sesini açıp öyle sallıyorum o sese alışıp uyuyor o ara istersen konuşadabilirsin canım ben evide ozaman süpürüyorum

Bayıldım hepsine canım sağlıkla giydir inşallah kırmızı üst polar hırka diye yazandı deme ya çok güzel görünüyor ekoseli olan ne almışsın işte ne güzel
Çok sağol canım evet o hırka yazan ama bunun neresi hırka bildiğin kaban :))) ekoseli de 6-9 aylık . Diktireceğim elbise küçük gelince onu giyeriz :)

Kizlar az once saglik ocagini aradim rota asisini yapiyor musunuz diye oda 2 ay asilariyla birlikte oldugunu yoksa arada 1 ay olmasi gerektigini soyledi boyle birşey var mi. Ben zaten burdaki hemsirelerin bilgilerine hic guvenmiyorum.
Canım ya ikinci ay yada üçüncü ay yapılıyo. Ikincide yaparsan sonra 4 te oluyor. Yatırmazsan 3 ve 5 te. Bizim doktorumuz 3 ve 5 te yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…