2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bebeği basını tutamayan var mi kizla r
Canım uzun süre tutmuyor benimki yani yüzüstü yatırınca bir süre sonra kapaklanıyor
Baş tutma olayını çok kafaya takma , doğması gereken tarihe göre düşün. Bazen gelişimleri bir kaç hafta geriden de gelse neticede hepsi başını tutacak merak etme.
Benimki de çiroz gibi herkes istiyor ki bacaklar boğum boğum olsun ama ben mşnyon olarak şimdi bile taşırken yoruluyorum.

ne bileyim başı ikide bir düşüp duruyor yüz üstü koyuyorum ağlıyor kaldırmıyor basını.illa kafaya takacak bisey bulurum ben zaten seninki kucakta dururken tutuyormu basını dik.ve kaç günlük bebisin

Ben de hediye diye biliyodum neden öyle fiyat koyuyorlar ki anlamıyorum. Sinir oldum

ne bileyim başı ikide bir düşüp duruyor yüz üstü koyuyorum ağlıyor kaldırmıyor basını.illa kafaya takacak bisey bulurum ben zaten
Canım benimki de kaldırıp bakınıyor ama bir süre sonra düşürüyor al sana örnek arada yüzüstü koymaya devam et yakında tutar başını.

Sende mi tek bakıyorsun. Ya tek bakmak çok zor.. urfadayım bende bura oraya göre daha zor çok karışık bir şehir.. kızıma dua et ya kolay atlatalım

Kızlar yarın kalça ultrasonu çektircez hastanemiz 185 dedi çok geldi bana. Özellikle BURSA’daki arkadaşlar nerde ve kaç paraya çektirdiniz kalça ultrasonunu
adanada çektirdik biz doktor muayenesi dışında para ödemedik. hatta organlarınada ultrasonla bakıldı ekstradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…