- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.081
1 aylıkken kafasını tutmaya ve çevirmeye başladı canm. Ama doktorumuz şaşırmıştı çok erken diye. Normalde kaçıncı ayda tutması gerekiyor bilmiyorum.
Bu tarz şeylerle ilgilenmek ruhsal olarak da iyi geliyor bana. Evdeki sıkıcı düzene bi renk gelmis oluyor. İnternette bu konuları arastirmak, okumak,uygulamaya çalışmak senin de zihnini meşgul edecektir biraz.Kızlar tuvalet iletişimi kitabını okudum, çok aklıma yattı. Dğn ve bugün arada uygulamaya çalıştım emerken çok mızıklayınca tuvalete tuttum işedi, bir de dğn ilginçtir ki kaka yaptı tuvalete tuttuğumda. Bugün kaka yok ama bol bol gaz çıkarttı, depresif hissetmediğşm bir gün bezsiz zaman geçirip işaretlere bakacağım. Gazından hala çekenler varsa deneyebilirler bence.
Bizimkiside aynı . Bugun misafir vardı çıta uyandı bu saat oldu yeni uyudu . Evde genelde hep tekim dolayısıyla ev hep sessiz . Nasıl alıstırıcam bende bılmıyorum tv ile olcak iş değil benceYa Kızlar gece sessizlik oluyor ayırt etsin diye artık gece lambasını bile yakmıyorum ama gündüz sese uyanıyor sessizlikte daha iyi uyuyor ama sessizlik ne mümkün iş oluyor tv izlemsem de olur ama konuşuyorum da nasıl alışacak bu çocuk sesli ortamda uyumaya 3 aylık olcaz hala alışamadı birşey yaptınız mı alışsın diye ?
Canım benimki doğduğundan beri tutabiliyor. Hatta şu anda neredeyse emekleme pozisyonu alabiliyor elleri üzerine kalkıp. Ama bence fiziksel özelliklerle alakalı biraz da bu. Benimki 32 cm kafa çevresiyle doğdu. Haliyle o kadar küçük bı kafayı tutmak kolay oluyor. Seninkinin eğer kafa cevresi büyükse, boynu uzunsa vs denge sağlayamaması normal. Her bebeğin gelişimi farklı takma böyle şeyleri kafana bence. Benimkinin fiziksel gelişimi akranlarinin önünde bence ama mesela bilişsel açıdan da biraz geride geliyor. Göz temasini, nesneleri takip etmeyi filan kiyasladigimda akranlarindan daha geç öğrendi. Yani seninkinin de mutlaka akranlarindan geri kaldığı veya önde gittiği noktalar olacaktır. Endişelenmek için çok erkenkizlar bebeğim bugün tam 2 aylık basini hic tutamıyor sizinkilerde öylemi ne zaman tutmaya başladılar tutanlar
Benim kızımda epey saçlı doğdu . Ama çok döküldü . Dökülüyolar ama çokta uzuyolar bi yandan :)Benim bebeğim saçlı doğdu bayağı saçlı var mı öyle olan acaba dökülüyor mu artık
Cnm konaga iyi geldi demissin az miydi konaginiz tek sampuanla hepsi kalkti mi
ben etimatik kullanıyorum gayet de güzel yıkıyor. bizimkiler ile birlikte yıkıyorumDalan roxy öneren arkadaşlar vardı. Mor olanı mı kullanıyorsunuz? Eti matik de bakacaktım ama bulamadim
Canım galiba eti matigin adı boron olmuş a101 ve bimlerde var.Dalan roxy öneren arkadaşlar vardı. Mor olanı mı kullanıyorsunuz? Eti matik de bakacaktım ama bulamadim
Nereden aldın kuzumben etimatik kullanıyorum gayet de güzel yıkıyor. bizimkiler ile birlikte yıkıyorum
Ayy canım çok teşekkür ederim çok sağol:)Canım galiba eti matigin adı boron olmuş a101 ve bimlerde var.
aynen bende öyle bide terliyorum ben kendime saygım kalmadi aynı kıyafetler sac topuz hep.dip boyası gelmiş makyaj desen hakgetire :) dus al kiyafet degis iki dakka sonra gene ayni salya sumuk kusmuk ter.bende ise başlamak istiyorum ama bebeğime kıyamıyorumKızlar evde ne giyiyorsunuz? Yani sabah kalkıp giyiniyor musunuz? Ben doğumdan beri sürekli ya pijama ya tayt tişört geziyorum ve artık iyice tiksindim bu durumdan. Bütün ev giysilerimi yakmak istiyorum. Asla temiz hissetmiyorum kendimi. Sürekli memelerimden süt sızıyor. Üzerimi değiştiriyorum iki dk sonra kusmuk salya içinde kalıyorum. Dün makyaj yaptım resmen unutmuşum yapmayı. Artık biran önce çalışmaya başlamak istiyorum. Giyinip süslenip gezmeyi çok özledim .
ben geçen ay a101 de indirim vardı ordan almıştım 20ye. ama ismi değişti sanki bugün a101'e baktım bu vardıNereden aldın kuzum
ben hep bir çay bardağı kullanıyorum. koku yok hoşuma gitti yıkaması da güzel çıkarıyor. hiçbirşey masum değil ama deterjanlar da olsun hele tuvalet kağıtlarda ki kokulardan hoşlanmıyorum sağlığa zararlı deride nefes alıyor.Kızlar etimatik veya boron diğer piyasa deterjanlarina göre iyi tabi ki petrol türevi içermiyor ama arastirirsaniz bor da sağlık için çok masum değil. Bence bebek deterjanı olmak için uygun değil. Kullanıyorsanız da az miktarda kullanıp çift durulama yapın bence.
Ben işe başlamayı hiç istemiyorum, gece uykusuz kalıp nasıl giderim acaba ne kadar verimli olabilirim.Kızlar evde ne giyiyorsunuz? Yani sabah kalkıp giyiniyor musunuz? Ben doğumdan beri sürekli ya pijama ya tayt tişört geziyorum ve artık iyice tiksindim bu durumdan. Bütün ev giysilerimi yakmak istiyorum. Asla temiz hissetmiyorum kendimi. Sürekli memelerimden süt sızıyor. Üzerimi değiştiriyorum iki dk sonra kusmuk salya içinde kalıyorum. Dün makyaj yaptım resmen unutmuşum yapmayı. Artık biran önce çalışmaya başlamak istiyorum. Giyinip süslenip gezmeyi çok özledim .
Bizimki de şuan 3 aylık bayadır elini tuttuğumuzda hadi kalk diyoruz kafasını kaldırıyor. Çok aceleci bizimkiler:)Ay benimki 1 ay olmadan dikti kafayı erken dogdu bide 3 buçuk aylık şimdi hiç yatırmıyor kafayı yerde yatarken gel hadi gidelim diyoruz kafayı neredeyse kaldıracak
Çok da az değildi konak. Musteladan önce yağ sürüp tarıyordum ama pek işe yaramamıştı açıkcası. Bu şampuanı 2 haftadır kullanıyoruz. Ama biz her gün yıkıyoruz. Geçti tamamen.Cnm konaga iyi geldi demissin az miydi konaginiz tek sampuanla hepsi kalkti mi
Benim kizimda bayagi sacki dogdu suan dokuluo saclari yattigi yerden kaldiriorum sac bi yandan da uzuyorBenim bebeğim saçlı doğdu bayağı saçlı var mı öyle olan acaba dökülüyor mu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?